Inlägg

Inlägg som lektroo har skrivit i forumet
Av lektroo

ASUS Zenwifi AX6600 XT8 2st

Säljer en ej uppackad, ny i kartong, dubbeluppsättning av ASUS Zenwifi AX6600 XT8 pga att jag fick min gamla router att fungera som jag ville till slut.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5271929

För 150kr kan jag slänga med väggmontering:
https://m.media-amazon.com/images/I/61C43zbAUsL._AC_SL1000_.j...

Köpt på Amazon.se och kvitto finns.
Upphämtning i Stockholm.

Läs hela annonsen här

Av lektroo
Skrivet av gurkburk92:

Har två gsync skärmar. Main skärmen(4k nu) kör jag det av efter att ha kört med det igång på min andra skärm (1440p) flera år. Det behövs faktiskt inte.

Vad menar du inte behövs? Gsync? Jag tycker det är stor skillnad i spel, framförallt med låg FPS.

Av lektroo

Själv har jag låst in mig med Gsync-skärmar så Radeon är inte intressant. Plus att jag har gett Radeon två försök men de har alltid strulat på ett eller annat sätt så jag orkar inte mer. Geforce-korten har dock alltid varit stabila.

Av lektroo

Verkar inte som att det går att signa upp sig på Power längre. Får bara felmeddelande om lösenord, fanns man inte fyller i något sådant vid registrering.

Av lektroo
Skrivet av KAN1N:

Har du uppdaterat firmware och fabriksåterställt den?
Du kan även testa https://www.asuswrt-merlin.net/ firmware och se om det fungerar bättre.

Japp, har gjort båda sakerna flera ggr. Den fw:n har jag inte testat, ska prova. Tack!

Av lektroo
Skrivet av KAN1N:

Vad har du för mottagning genom väggen? Är den dålig så är det inte konstigt att du laggar i teams. Inte säkert en ny router hjälper då, RT-AC86U är en bra router. Köp en AP och dra en sladd?

Jag mätte och den ligger på 60dB. Det är det som är lite skumt, att jag tycker att signalen verkar stabil, men min upplevelse är att den inte är det. Men sen lägger ju routern ner med jämna mellanrum också så bara av den anledningen vill jag leta ny. Kollade lite på Asus ZenWiFi AX XT8 men många som skriver att den har problem.

Av lektroo

Har en ASUS RT-AC86U idag men den fungerar sisådär. Jag tycker Teams laggar när jag jobbar, vilket kan bero på att routern måste stå bakom toalettväggen som är av betong men också så tappar den uppkopplingen emellanåt, vilket är lite småirriterande när jag har vänner i Japan som är beroende av mina server så lägger den ner under natten upptäcker jag det inte förens på morgonen och kan starta om den. I vilket fall. Jag skulle behöva en stabil router som kan klara port forwards och hantera många enheter samtidigt då det är många i familjen som har sina grejer uppkopplade.
Jag sitter på Bahnhof 1000/1000. Söker en router som pallar det plus stabil stark wifi. Kan den stå upp är det ett plus då jag har satt routern på en smal hylla. Förslag? Jag har ca 2000-3500kr att spendera.

Av lektroo

Fast hål-i-väggen butikerna har sina fördelar. Väldigt smidigt att beställa med upphämtning i butik på såna ställen till och från till jobbet. Ni som klagar på sådana butiker ser inte fördelarna och de butikerna är inte till för att ögonshoppa eller impulsköpa saker, de är mest till för kunden som redan beställt. Jag har nog aldrig impulsshoppat något i en fysisk teknikaffär...

Av lektroo

Jag föredrar Webhallen, men 95% pga av deras butiks närhet. Jag har en butik nära mig i Fruängen, Sthlm och även om samma vara kostar några kronor mer kan jag välja att köpa den på Webhallen pga att jag bara kan promenera dit och plocka upp.

Av lektroo
Skrivet av suhrim:

https://www.amazon.se/-/en/Invision-Monitor-Bracket-adjustabl...

Jag köpte en sån till min 49" ultrawide

https://www.amazon.se/-/en/Suptek-Single-Monitor-Screens-Proj...

Den borde kunna funka för att få 34" skärmen ovanför (om den inte väger över 10kg då)

Tack! Dessa ska jag kolla in, tackar!

Av lektroo

2100 + frakt

Av lektroo
Skrivet av Axel95:

Har du två eller tre skärmar eftersom du pratar om en asus 32 tum skärm.

Oops. Jag har två skärmar. Dell 40" och en Acer 34". Tack för att du såg det och sa till.

Av lektroo
Nytt bud: 2 000 kr inkl frakt?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av lektroo

Stativ för två ultrawide

Hej! Har letat runt men inte hittat något stativ som antingen inte pallar tyngden eller är snordyrt. Jag har nu en Acer 34" Predator X34S som jag tänkte ha som huvudskärm rakt framför mig, men sen tänkte jag hänga upp en Dell U4021qw ovanför tiltad. Den är dock 40" och väger 10kg. Först när jag letade tänkte jag mig ett stativ för båda skärmarna men nu när jag skriver kanske lösningen är att låta Asus 32":an stå på sitt eget stativ och hänga upp Dell 40":an ovanför i ett annat stativ? Eller vad tror ni?

Av lektroo

Think Tank Mover 5

Helt ny Think Tank Mover 5. Kompakt kameraväska. Köpte den men den var för liten för min kamera plus min tjocka mobiltelefon, men kameran passade(Fujifilm x100v). Väldigt populär väska för denna kamera.

Köparen betalar frakten eller upphämtning i Stockholm.

Läs hela annonsen här

Av lektroo
Skrivet av fragande:

Mysko, inte stött på det problemet (än i alla fall). Låter ju lagom irriterande, det är en hårdvarubugg alltså och ingen inställning? Har hittills kört nästan uteslutande Kodi för att streama lokalt bibliotek och Twitch/YT.

Första surfplattan så jag har inget att jämföra med men sett till priset är jag positivt överraskad över kvalitetskänsla och hur hyfsat det ändå flyter på. Jag är verkligen ingen power user och det märks att 4GB RAM verkligen är på gränsen, men jag hade förväntat mig att den skulle vara betydligt slöare. 60Hz IPS är inte superkul att scrolla med om man är van vid 90Hz OLED på telefonen, fullt acceptabelt dock.

Framtidssäker är den ju inte med 4GB RAM och (troligen) Android 13 som sista uppdatering, men här blir den nog dedikerad väggmonterad styrning för Home Assistant när den blir för utdaterad

Yes, hårdvara. Tyvärr väntade jag för länge med att lämna tillbaka den. Barnen fick den istället som spelplatta.

Av lektroo
Skrivet av Lodisen:

inte så att du streamar via Amazon prime? Hänger ofta där för mig oavsett android-enhet.

Nej, det var så oavsett tjänst eller till och med offline. Som att thresholden var satt för hög.

Av lektroo

Jag köpte en Lenovo M10 och vart så sjukt besviken på ljudet. När ljudet i t.ex filmer är lågt så cuttar den ljudet helt, sen när filmen når en viss ljudnivå slår den på ljudet igen. Detta innebär då att när skådespelare viskar kan plattan inte uppfatta det och slår av ljudet helt. Fruktansvärt irriterande och jag köper aldrig en Lenovo-platta igen.

Av lektroo

Jobbar inom IT som speldesigner, och just nu som lead designer(leder ett stort team med designers) men har svårt att se hur det skulle kunna vara tillämpligt på Försvarsmakten, tyvärr. Skulle gärna söka annars.

Av lektroo

Speldesigner, 49.000kr/mån + 170tkr i bonus/år.