Inlägg

Inlägg som xealo har skrivit i forumet
Av xealo
Skrivet av Bozzeta:

Å nej. vad skulle vi göra utan Hey whats up youtubers, use this VPN i 100000 exakt likadana inslag varje dag.
Kanske kan de skaffa riktiga jobb?

Tror du youtubers bara trollar med fingrarna för att skapa det du vill titta på?

Det ingår faktiskt rätt mycket tidskrävande jobb bakom för de personerna om du tittar på sånt som har redigerats, och särskilt om det släpps nya videor på en kanal nästan dagligen.

Av xealo
Skrivet av Dinkefing:

Det är inte riktiga Atari de har varit uppköpta en eller två gånger sedan dess.

Ja, nuvarande Atari är vad som hette Infogrames förut, det är inte samma företag som ursprungliga Atari det rör sig om.

Av xealo

Viaplay har större problem än kontodelning, minst värda streamingtjänsten med råge, är nog bara en tidsfråga innan konkursen kommer.

Av xealo
Skrivet av hockexx:

Jag har sett många påstå det på senare tid. Men f*n, var det ursprungliga spelet så bra? Jag minns att jag tankade hem det men sen blev det inte mycket mer. Om det var strul eller bara ointresse minns jag inte.

Stor del nostalgi är det nog.

Det var bra för sin tid särskilt i jämförelse mot hur urusla andra filmspel har varit genom åren, men om man bortser från det är det verkligen inget speciellt numera.

Av xealo
Skrivet av Roger W:

Säger du att det är enkelt i Sverige för en anställd att begära ett bolag i konkurs om de inte får ut sin lön?
Det har jag lite svårt att tro. Som anställd kan du väl tex bussa kronofogden på dem, men du lär väl inte på egen hand kunna begära bolaget i KK?

Ja, det kan man göra i Sverige.

Det här är en av anledningarna till varför det är en bra ide att vara ansluten till facket, för de kan hjälpa dig med att driva in uteblivna löner, och med det juridiska om man trots det inte får betalt och arbetsgivaren fortsätter vägra.

Av xealo

Något som liknar en ren remaster av BF3/BF4 hade varit trevligt.

Dock tvivlar jag starkt på att DICE själva numera ens förstår vad det var som gjorde dem så oerhört populära.

Av xealo

En tv som får för sig att helt på egen hand byta kanal och börja försöka trycka ner reklam i halsen på mig för att jag pausar något skulle inte få behålla sin internetuppkoppling länge.

Det är fasiken redan illa nog att samsung satt en dedikerad knapp direkt till Rakuten på fjärrkontrollen till tvn jag har som man råkar komma åt av misstag ibland.

Av xealo

Mer av ett traditionellt cRPG, men Baldur’s Gate 3 borde definitivt vara nära toppen av listan om du vill ha ett längre rollspel att bita i.

Av xealo

Beror helt och hållet på utvecklaren och även utgivaren bakom om jag är villig att köpa mig ett spel ifrån dem dag ett av ett släpp för fullt pris innan det blir reor, som ofta kan komma rätt snabbt.

Finns vissa där jag aldrig i mitt liv skulle betala för deras produkter direkt för att de släpper trasigt skräp inledningsvis ofta, och andra där det i princip aldrig händer att det inte är välpolerat och flyter på bra direkt.

Av xealo
Skrivet av Ragnvlad:

Roliga spel är ju mer prio än prestanda! Vet inte riktigt varför du tror att Nintendos spel skulle enbart vara riktade mot barn?!

Vissa verkar tycka att om ett spel inte har mängder med grovt språk och rikligt med realistiskt våld och blod så är det inget att ha.

Tråkig attityd som får dem att gå miste om mängder med helt enastående spelupplevelser, men det är deras förlust.

Av xealo

En chatbot som beter sig som en genomsnittlig redditor, finns nog inte så särskilt mycket av värde att hämta där.

Av xealo

Man behöver ju inte sikta på att testa allt bara för att det släpps nya grejer som ser intressanta ut?

Så länge man har roligt med den tiden man har att lägga på ett spel så är väl det den viktigaste biten.

Av xealo
Skrivet av Squallie:

MSRP i USA var $299 vid release 2017 och den säljs fortfarande för $299 där. Visst det är "2019"-modellen men det är ju i princip samma maskin.

Nintendo brukar inte syssla med att sälja hårdvara till en förlust, för att sen ta igen det på spelen och accessoarer. Är inte så konstigt att de inte rullat ut några prissänkningar när den ändå säljer så pass bra som den gjort.

Av xealo

Om man mot förmodan skulle köpa båda vid samma tillfälle alternativt i relativ närtid, då skulle det bli monitorn först, åtminstone sett till upplösning och refresh rate man tänkt köra med.

Då har man en mycket bättre uppfattning om vad datorn behöver klara av för en bra upplevelse.

Av xealo
Skrivet av Ryssfemma:

Pokemon Company’s advokater har redan vaknat.

Nintendo/Pokemon Company/Gamefreak uppfann inte genren, de har inte ensamrätt på det.

Det finns inget att stämma dem för med rimlig chans på att vinna i domstol så länge de inte börjar kopierar individuella pokemons rakt av till 100%.

Av xealo
Skrivet av Omega5509:

Krattar manegen för korruption.

Yep.

Det är inte offentlighetsprincipen i sig att det går att begära ut uppgifter från myndigheter det varit fel på, utan att det delats ut utgivningsbevis till Ratsit och MrKoll osv, så de har laglig rätt att publicera hela register på hela befolkningen på webben i sökbart format.

Av xealo

Inte svårt att nå den nivån när kvalitetskontroll inte existerar alls. Det är alldeles för lätt att släppa skit på steam numera.

Av xealo
Skrivet av XPerion:

Om han är så hatad av alla anställda. Hur kommer det sig han var VD för 32 år?

Att företaget har varit framgångsrikt med honom som VD betyder inte nödvändigtvis att han och miljön han fostrat inom företaget varit trevligt att jobba med för de anställda.

Av xealo
Skrivet av Mono:

Sony skulle kunna göra ett nytt Killzone eller liknande för att täcka upp förlusten av Call of Duty?

Edit: Nu är det inte som att Sony "gnäller". Det är läckta dokument av en intern diskussion. Inte jättemärkligt.

Killzone har aldrig varit ens i närheten av den koloss som CoD nu är. Det ska mycket till för att ett nytt Killzone skulle kunna jämföra sig rent ekonomiskt.

Av xealo

Jäkla mycket Rimworld verkar det ha blivit för min del på steam.