I spel är stämningsfull musik och realistiska ljudeffekter viktiga för helhetsupplevelsen, medan ljud och kommunikation ofta är nyckeln till seger i onlinespel. Självklart är schysst ljud också viktigt för film, musik och digitala möten. Utan välsvarvade hörlurar, högtalare eller mikrofon spelar det dock ingen större roll hur bra grundmaterialet är.

Tillverkaren EPOS har en hel del erfarenhet av just ljud. EPOS var tidigare kända som Sennheiser Communications, som är det företag som utvecklat och tillverkat alla Sennheiser gamingprodukter sedan 2003, men har sedan 2020 bytt namn till EPOS. De behåller alla produkter, utvecklare och fabriker och det är alltså bara ett nytt varumärke som är skillnaden

Nu vill EPOS fortsätta utvecklingen genom att ta reda på vad SweClockers medlemmar tycker är allra viktigast när det kommer till att välja headset eller hörlurar. Välj de viktigaste aspekterna nedan och motivera gärna dina val i kommentarstråden!

nzxt.png

Sponsras av EPOS
Denna artikel produceras i samarbete med EPOS, som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.