Fjolårets Intel Core 12000 "Alder Lake"-lansering var startskottet för den snabbare DDR5-minnesstandarden på konsumentmarknaden. Till hösten hoppar också AMD på DDR5-tåget och den färska primärminnestypen är därmed sannerligen i ropet. Välrenommerade Kingston står redo med Fury-märkta minnen med kapacitet, estetik och minneshastigheter för alla möjliga datorbyggen.

För att uppmärksamma utrullningen av DDR5 i största allmänhet och den rappa Fury Beast-serien i synnerhet, passar Kingston på att ställa veckans fråga: När planerar du att uppgradera till DDR5? Välj ditt alternativ nedan och dyk sedan in i kommentarstråden för att berätta mer!

Sponsormeddelande

Stabil minnesprestanda med Fury Beast

Kingstons Fury Beast DDR5 är primärminne av senaste snitt, med minnesfrekvenser som spänner från 4 800 till 6 000 MHz och kapacitet från 8 till 64 GB. Minnesmodulerna finns i utförande med och utan stilfull RGB-belysning, som ackompanjeras en förbättrad värmespridare respektive en värmespridare med låg profil. Kingston lovar därtill god stabilitet för överklockning, en plats på de stora moderkortstillverkarnas kompatibilitetslistor och stöd för Intel XMP 3.0.

Läs mer om Fury Beast DDR5 RGB
Läs mer om det RGB-lösa syskonet

Sponsras av Kingston
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Kingston. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.