Inlägg

Inlägg som D3str0yer har skrivit i forumet
Av D3str0yer

Hmm, verkar som uppdateringen fördärvade min DNS-over-HTTPS-tjänst (NextDNS)...Aja bara att vänta på den fullständiga releasen antar jag

Av D3str0yer
Skrivet av Lodisen:

"Otroligt" är väl att ta i. Det var ändå +30k för en dator med ett 4070.
Går ju att kliva på en Zephyrus G16 som är bättre rakt igenom än Ultra book 4an.

Fick ju med en S24 också...

Av D3str0yer

Ahh...gäller att vara riktigt snabb när dessa typer av Samsung-erbjudanden uppmärksammas...Själv missade jag det otroliga Galaxy Book4 erbjudandet för någon månad sedan.

Av D3str0yer

Grymt! Nu låter det som man pratar om en porrsida...

Av D3str0yer

Hon kan säkerligen konsultera med Xi jinping om hur det kan införas...

Nee, bedrövligt förslag...Yttrandefriheten är inte till för åsikter som är bekväma.

Av D3str0yer
Skrivet av Premo:

Samma här, 1500 hallon, men hela 5000 från 3

3-abonnemanget har dock bindningstid på 24 månader, medan Hallon kan du säga upp direkt.

Av D3str0yer
Skrivet av Moggies:

Det är inte alls dumt. Vad byter du in ?
Jag lyckas inte få 3k rabatt via hallon, enbart 1500.

Fick 5200 för en Xperia 1V! Med den extra inbytesrabatten så är det till ganska mycket mer pengar jämfört med begagnat-priset på marknaden.

Av D3str0yer

Det blev en Galaxy S24 Ultra för 3826 kr, åtminstone om inbytet godkänns fullt ut...:D

Av D3str0yer

Chefen kan ha skyhöga tekniska kunskaper, men finns det inga ledarskapsförmågor så tröttnar jag ganska snabbt. En bra chef måste helt enkelt vara bra med människor, som någon annan skrev så krävs det mycket mer än ett "god morgon" vid 8-tiden.

Av D3str0yer

Finna väl för och nackdelar men båda alternativen. Så länge som företagen själva får bestämma så har jag ingen speciell åsikt i frågan.

Av D3str0yer

Händer i jobbet och ibland privat när jag tunnlar tillbaka till mitt nätverk hemma. Men ingen VPN-tjänst, ser inte behovet av det.

Av D3str0yer
Skrivet av Thor:

Jösses vilken lamentation i kommentarsfältet. Denna klagokör vilken till synes utgör en majoritet har 5 minuter att skriva så kallad "kritik", men inte 5 minuter att avbryta de fruktansvärt dyra abonnemangen.

Säg mig, när ni predikar er rätt till billig och smidig lyxkonsumption. Vad ska bli lidande, skaparnas rätt till skälig ersättning, deras valmöjlighet till distributionsplattform eller marknadens möjlighet till konkurrens? Kanske alla tre så att ni innefår er högfärdiga gåva som tillfredställer ert allt större behov av att konsumera så mycket media som möjligt?

Jag har egentligen inte särskillt starka åsikter kring prissättning, jag tror dock att konkurrensen är ovanligt hård rörande streaming och att priserna är skäliga för vad som ingår i de flesta fall. Men den återuppstötta åsikten om att det är "dyrt & dåligt" är så gammal nu att det är löjeväckande och den som uppstöter sådan har förmodligen vid tillfället av återuppstötningen temporärt förlorat sin egna tankeförmåga.

Avslutningsvis vill jag påminna om att en majoritet av artister på Spotify är förlorare och att plattformen näst intill är ett monopol pga sin storlek.

Skådespelare och storstjärnor i diverse sporter tjänar enorma pengar, trots alla som ful-streamar... Vet inte hur många rekord det har satts i övergångssummor för fotbollsspelare de senaste 15 åren.

Samma med svensk sport, SHL ökade sina TV-intäkter efter det senaste avtalet som skrevs för några år sedan.

Visserligen finns det också mindre aktörer, men då stödjer jag hellre dem på ett annat sätt än att betala pengar till något TV-bolag.

Kan tänka mig att det är just därför som det fortfarande inte har kommit någon vettigt alternativ likt Spotify, där musikjättarna blödde pengar i takt med försämrade försäljningssiffror.

Av D3str0yer

90% av mitt tittande på betalkanaler handlar om att följa ett lag i hockeyallsvenskan, inte en chans att jag betalar 549 kr i månaden för det. Lyckas man på något mirakulöst vis att ta ner all IPTV så kommer jag ändå inte betala.

Lösningen borde vara att man som kund kan vara väldigt specifik med vad man vill se på. Låt marknaden bestämma vad som är populärt.

För övrigt så ska inte dessa bolag sitta på någon slags moraliskt tron när de samtidigt får pengar från gamblingbranschen...

Av D3str0yer

Väldigt sugen på 39-tumaren...Tyvärr är jag ute efter ny OLED med en KVM-switch! Min nuvarande OLED-skärm från Dell stödjer tyvärr inte det, skapligt trevligt verktyg för folk som jobbar mycket med 2 datorer (t ex en privat och en jobbdator).

Av D3str0yer

Win+X är allt jag kommer ihåg!

Av D3str0yer

Webbläsaren ser spännande ut från ett design-perspektiv...Dessvärre går det inte att ändra sökmotorn och användandet av extensions så som Bitwarden verkar vara riktigt bökigt.

Nja, jag lär fortsätta med Librewolf...:)

Av D3str0yer
Skrivet av walkir:

Lite så!

Har svårt att förstå varför någon skulle vilja använda leverantörernas egna DNS:er frivilligt.

Kan tänka mig att den absoluta majoriteten av alla användare inte tänker på saken utan bara använder routern från ISPn utan att ändra inställningarna.

Skulle jag fråga min morsa eller min brorsa som är total ointresserad av teknik överlag så får man nog samma svar, ett stort frågetecken.

Av D3str0yer

De kan väl inte göra så mycket om man använder en annan DNS-tjänst än Telenors egna?

Av D3str0yer

Läsvärd artikel!
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/04/22/xbox-badly-...

Bethesda tappade verkligen bollen med både Fallout 76 och Starfield, tänk om resurserna istället hade lagts på Elders Scrolls och Fallout 5.

Av D3str0yer
Skrivet av Edin_II:

Såg färdigt säsongen igår. Gillade den starkt! Finns kanske lite mer att be om vad det gäller skådespel och character-development. Är också lite glad över att vi inte blev bombade med referenser till spelen, de höll det på en tillräcklig nivå. I helhet var det en solid första säsong och jag ser ivrigt fram emot nästa!

Verkligen, det fanns väldigt många referenser till spelen, men de kändes aldrig påtvingande som i väldigt många andra serier.