Inlägg

Inlägg som adfactory har skrivit i forumet
Av adfactory

Det största problemet med alla kryptovalutor är väl att det inte finns några "bankgarantier" går min bank åt helvete är iallafall min lilla lilla förmögenhet safe, försvinner alla bitcoin kedjor en dag så är du blåst på stålarna.

Av adfactory

YES! dom rullade in igår! 44k

Av adfactory

Jag skulle gilla det mer om det inte ofta va ett sånt jävla meck att få olika saker från olika leverantörer att lira ihop i t.ex google home… tänd släck 4 ggr, hoppas det med följande appen hittar skräpet, sen länka appen med Google home, ja osv osv. Oj strömavbrott jahaja undrar vilken tillverkare det var på dotterns ledslinga som blev sur och jävligt vit!

Av adfactory

Kollade precis på "Let me in" Australiensisk skräckis, lite geggig med några jumpscares. 2/5

Av adfactory

Kollat så Moderkort & CPU strömmatningen sitter i ordentligt, ska klicka i så det märks, kanske CPU som inte får ström.
Antar CPUn matas från kontakterna högst upp till vänster i bild:

https://dlcdnwebimgs.asus.com/gain/91dc024e-f292-41c6-9e70-db...

Av adfactory

Kan man ens ladda ner shite längre, inte kollat in på piratebay på flera år (antar att det finns andra källor) men ärligt... orka hålla på.

Av adfactory
Skrivet av eFoppa:

Står inte företaget för inköp av dessa eller får ni välja fritt själva mot ersättning? Tänker om det krävs i jobbet så borde väl dem komma med vettiga förslag?
Vår kundservice kör med Epos https://www.eposaudio.com/en/se/headsets och de verkar nöjda.
Men finns säkert en uppsjö liknande.

Jodå men då blir det några skramliga Jabra lurar gjorda för typ 5 minuters teamsmöten, jag får välja hyfsat fritt sen får jag stålar tillbaka

Av adfactory
Skrivet av klimbe:

Hehe... jag släpade in ratt, pedaler och en liten rigg i TV-rummet och sen tog det inte så lång tid innan jag fick ta en del av garaget och göra om till "gamingrum". Ett litet tips!

haha perfa, inget garage tyvärr.

Av adfactory

Jag vill så bygga om bastun till simrigg, men får inte för hon som egentligen bestämmer...

Av adfactory

Hello galningar.
Det är dags att skaffa nya jobblurar. krav: over-ear, trådlösa med mic (kör IP telefoni i lurarna) asbra om dom inte bli jättevarma, jobbpassen är 12h då har jag på dom nästan 100%
Pris helst under 3k, tveksam att företaget pröjsar extrema high-end

Vad ska jag kika på, kan vara gaming-headset eller andra, spelar ingen roll, RGB är inte nödvändigt

Av adfactory

Reklamera, kräv pengar tillbaka, hota med fogden/polisanmälan

Av adfactory

Rubriken borde vara "Filminstitutets VD vill boosta sin lön lite extra"

Av adfactory

Vi har en granne som köpt hund, gissningsvis för att nån bortskämd unge tjatat, den hundjäveln skäller oavbrutet när den är utomhus, vad gör man åt sånt? Jag/vi gissar att den skäller inne också, så att dom släpper ut den för att slippa höra.

Av adfactory

Tycker det är bra, varför ska en leverantör vara tvungen att tillhandahålla uppdateringar förevigt? Det är ju inte Apples/googles fel om appen inte stödjer deras äldre operativ, det är ju snarare apptillverkaren som vill nyttja det säkerligen bättre och säkrare operativet.

Lite igen samma gnäll som kom från XBox360 ägare som inte fick några nya balla DLCs till GTAV, Kanske bara inse att ingen kommer tillverka/anpassa spel till din 15år gamla konsol i evigheter,

Av adfactory

Problemet växer sakta bort i samma takt som att äldre "faller bort"
Verkar ju inte som att många äldre läser dagspress/kollar på nyheter, Inse att Banken ALDRIG ringer och ber dig legitimera dig om DU inte bett dom ringa upp t.ex, inte heller skatteverket, polisen eller postnord ringer pro-aktivt och ber om bankid legitimering för något.

Utbilda era äldre släktingar.

Av adfactory

Min son tappade sin i skolan, smashade hela skärmen, dom började också hinta om att vi skulle betala, Jag ringde upp deras IT mupp och sa Lycka till - det är skolan som lämnat ut datorer, tvingar elever att släpa dom fram å tillbaka mellan lektioner och har ni inte försäkrat dom så är det ERT problem, skicka faktura du så får vi se vad som händer... Begagnad billigaste jävla cromebooken som fanns och dom skulle ha betalt för en sprillans ny.

Inte sett någon faktura, grabben har ny dator...

Tvärvägra!

Av adfactory
Skrivet av Roger W:

Stod det trasig/defekt eller liknande i rubriken? Är nog enda möjligheten att säkra att ingen missförstår

spännande då jag försöker sälja en moppe som inte startar (står rep objekt i annonsen)

Av adfactory

alla fläktar åt samma håll, sug in i fronten, cpukylaren trycker luft genom kylaren och bak, fläkten bak, suger ut luft så om man kollar bild 1. tänk en fet luftflödespil som pekar åt vänster genom hela chassit:)

Av adfactory

Androidenheter måste ju rebootas då och då, speciellt äldre versioner, dra ur strömmen i 10 min, och börja om från början. Alt Skrota idén om att Android appar i TVn någnsin blir bra, köp en Appletv

Av adfactory
Skrivet av Viceroy:

Vem är det?

vet man så vet man, hoppas att hen ska läsa detta själv och komma med en förklaring, men det tror jag inte kommer hända då hen har kopplingar till Dreamhack