Inlägg

Inlägg som Smasher89 har skrivit i forumet
Av Smasher89

Intressant idé helt klart, kan se företag investera i nåt sånthär så de inte behöver lika mycket kontorsutrymme tex, så definitivt något de kan spara in på med dem, blir spännande att se hur denna typ av plattform kommer användas framåt och om det blir en stor grej eller ej.

Av Smasher89
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Imponerande. Kvalitesmässigt är PS5an den bästa konsol jag har haft i hela mitt liv, inte ett enda spel har hängt sig eller buggat på hela 2år. Sedan har jag visserligen ej knappt startat PS5an på 2år.
Varvid min fråga är undra hur många som är i min situation?

Ungefär samma, köpte tidigt ny för billigare pris än nypris fortfarande, men mestadels lirat typ 3 spel på den, och horizon forbidden west+ expansion var senaste, vilket ironiskt nog kommit till pc, så vet inte om det var ett så bra köp egentligen. Testat streama en lite till steamdecken och coolt det funkar iaf.

Av Smasher89

hmm, minns jag läst artiklar om japaner som gift sig med de olika tjejerna i love plus+, men inget om nån nyare aivariant, så nån DS titel säkert.

Av Smasher89

Vad är fördelen med att handla just hos er?

Av Smasher89
Skrivet av Myllerman:

Efter att ha bläddrat i min enorma Steam wishlist efter spel att lira insåg jag att det jag söker inte finns till datorn.
Dom flesta spelen är dystopiska och deprimerande
Började fundera på vilka spel som gör en glad och det första jag kom att tänka på var såklart Mario!

Efter att ha sett tipset på forumet att EG har rabatt på OLED varianten och 2:an inte kommer i år? så blev det åka in till stan och köpa en Switch! Grymt nöjd hittills, spelat så tummarna värker! Enda negativa är att spelen är dyra och verkar inte rabatteras speciellt ofta. Men det får man ta.

Xenoblade chronicles om du har en liten uns av intresse för rpg, börja med ettan, under tiden du spelar det så kommer kanske reor du väntar på. Trilogin är det bästa nintendo gjort detta århundrande.

Av Smasher89

testade använda min steam deck som inspelningsdator för att spela in switch spelande, där jag använde OBS som mjukvara på steamdecken, visade sig att Elgado HD60S inte stöder det (gick dock använda andra håller och använda en annan windowsdator för att spela in steamdecken, så väldigt skumt det inte fungarede). Lösningen på det var skaffa nyare capturekort, ett Elgato HD60X, med det så får jag signal i obs och kan spela in som jag vill. Nämner det mest utifall att det skulle kunna komma bli ett problem med andra modeller av kort iom linux med.

Av Smasher89

Använde steamdecken som maindatorn när datorns grafikkortsfläkt strulade och jag fick beställa ny. Vart positivt överaskad över hur smidigt att navigera allt var och hur pass relativt naturligt navigeringen kändes. Med en docka med m2 stöd så känns den i teorin som kanske den ultimata spelmaskinen (nåja kanske inte topprestandamässigt, men smidighet att ha allt på en plats samtidigt som den också är portabel).

Operativsystemet känns ju som windows bara det kanske har lite andra namn, och ska vara mycket mer användareffektivt. Att sen kunna customizea uppstartsvideo och sånt får mig fundera på om jag verkligen behöver windows egentligen.

Kollade på det och verkade som att steamOS inte stödjer nvidiakort då iaf så blir inte byta på maindatorn men kan se framför mig att min nästa maindator kanske blir steam deck 3 eller nåt i den stilen(om inte 2an dröjer nog att bli kraftfull nog).

Ni som inte har, skaffa en Oled om ni ens är lite sugna och redan har ett steamkonto, speciellt om ni pendlar!

Av Smasher89
Skrivet av Bozzeta:

https://www.youtube.com/watch?v=mq7Jg_1hGTo

Sonys planer för nästa generation är Gåågles och flygande skärm

Var tvungen att kolla på youtube för bättre upplösning, trodde det var nästa horizonspels titel som nämndes, men var Zero dawn. Antar de kanske portar det till VR, skulle säkert vara det snyggaste spelet på den platformen helt baserat på bara spelat de på konsol och knappt nån VRerfarenhet.

Av Smasher89

inga remasters, märkt att det ofta varit en tendens på släppas mycket rpg på slutet av en konsols livscykel, så hoppas på Golden Sun 4 (eller ok, där kan jag gå med på en collection med 1-3 remastrade och ett löfte om en 4a).
Tror på ett nytt kirby (brukar ofta komma något experimentellt sådant i slutet på en cykel, dessutom inte kommit ett på ett tag och de släpps kanske med 18 mån intervall normalt. Gratis dlc till pikmin 4 och mario strikers battle league får en stor patch med finter (mekanik som fanns i tidigare men helt fattades i detta, och gjorde det till ett direkt sämre spel av den anledningen blev spelat mindre än 10h just pga brist på detta).

Av Smasher89

oj, höga betyg trots halverad hastighet (och därmed mindre precision för stridssystemet som kräver viss sådan med reaktioner och timing). Frågan är om de lagt till något alls iom det inte nämnts något.

Av Smasher89

Spännande, undrar dock om fjärrkontrollsupdatteringen kan påverkar jsaux steam deck dock, hade varit nice att kunna boota steamdecken den vägen för att kunna lira på tvn ännu smidigare när de kommer till spelen jag har spårat på dockans m.2

Av Smasher89

Skulle säga steamdeck med, priset på spelen där(speciellt humble bundles eller andra reor) jämfört med nintendo är en stor skillnad på (iom hon inte verkade ute efter nåt specifikt nintendospel), speciellt nu när nintendo valt att precis börjat höja sina priser på sina spel (kartellverksamhet igen kanske?).
Dessutom gratis online så färre överaskningar på den fronten.

Av Smasher89

Galet mycket pengar i reklam, prova bara att gå vartsomhelst, krävs typ att de är i amazonas jungel djup in för att kanske inte se reklam inom närmsta kilometern, och även där så finns det säkert i form av pant som i sig gör reklam för flaskan.

Av Smasher89

bredband2 började ungefär vid årskiftet 2022-2023 att ändra deras kampanjpriser mitt under kampanjen, så om du ser ett pris, räkna med att när du haft 2 månader att det höjs minst 60kr i månaden under pågående "kampanj". Skulle helt klart testat ett annat alternativ än dem då de tidigare varit bra men iaf senast jag kollade trustpilot, fortfarande fortsatte med dessa skumma medel för att öka sina inkomster.

Av Smasher89

Visst, plocka bort rättigheten att ha företagshemligheter och låsa information(speciellt forskning) bakom betalvägg i samma gång, mer öppenhet är de för right?

Av Smasher89
Skrivet av Benedict:

Är sugen på en dator från Power i samband med deras erbjudande i helgen och funderar över deras försäkringar man kan köpa till.
Är det värt det?
Power Plus 5 års garanti kostar 1890 kr och ser på papperet lovvärt ut, men någon som vet mer om detta?
Att företaget bakom garantierna (SquareTrade) är baserat på Malta och att det är inte bra svenska på deras hemsida är lite varningssignaler för mig...

Ska väl vara 3 års reklamationsrätt eller garanti oavsett så är väl i princip 2 års extra för den summan?

Av Smasher89

När det gäller blizzard så skulle de väl inte ens gå till de anställda då de har en tendens att sparka folk när det går som bäst, nej har svårt att förstå att deras spel numera forsatt verkar ha ganska stor massa som köper dem trots det med varje release snarare innoveras i nya sätt att ta betalt än ett nyare komplett spel med låg anledning för patcher.

Av Smasher89

Hmm, anledningen att skicka gifts/vykort från antarktis är för man lär nog kunna få Polar varianten av en fjäril, så win win för dem då det är få platser den går få tag i.

Av Smasher89

Game mode på direkt, latency är inget vidare.

Av Smasher89
Skrivet av Freddan101:

Då förstår jag. Ja, det är ju inget vidare och helt klart en risk. Antar att denna feature är ett sätt för att motverka piratkopiering/moddning, eller finns det någon annan anledning till detta?

Något helt annat, publishers tjänar på att kunderna inte har ägandeskap av deras produkter, vilket gör att de kan sälja om/hyra ut dem precis som de vill med total kontroll (tex gör du något de inte gillar kan de välja ta bort din licens).Deras dröm är väl något som kabeltv när det gäller låg effort till maximal vinst.