Inlägg

Inlägg som Shadee har skrivit i forumet
Av Shadee

N64 1800:- + frakt.

Av Shadee

Samma här.

Av Shadee

Ouraring - erfarenheter

Har vi någon på forumet som använder en Ouraring?

Jag såg att Giganten börjat sälja dem och knappt någon prisskillnad mot att köpa från Ourarings hemsida. Dessutom behöver man inte boka och betala för en ring för att få deras sizeing-kit utan det gick att köpa direkt i butik hos Giganten.

Varit sugen länge och provar lite storlekar från sizeing-kitet nu, men det är ju ~5 000:-så därför jag frågar här efter erfarenheter och annat som jag kanske inte har tänkt på.

Av Shadee
Skrivet av norrby89:

Well Valve håller inte på deras IPs lite, dom har fryst ner dom, låst in dom i ett kassaskåp och sedan grävt ner det 100 meter under havsbotten!

Senaste 10 åren så är det Valve gjort följande
2016 The lab - rent VR spel
2020 Half life Alyx- Rent VR spel
2023 - CS 2

Så till PC så är det ett spel på över 10 år! och då är det bara en remake av ett befitting spel och inget nytt över huvud taget.

Du glömmer Artifact också.

Av Shadee
Skrivet av Youjimbo:

Funkar inte så. En syntetisk röst byggd med AI-teknik måste tränas. Så den är med största sannolikhet tränad med video-material av Scarlett Johansson. Annars hade de inte backat av så snabbt som de gjorde. Men det är bara ren spekulation.

Aha, ok. Tack för förtydligandet.

Av Shadee
Skrivet av Petersv:

Det är ju löjligt från Scarlett, en annan kvinna gör rösten som liknar hennes, hon hotar företaget på grund av det. Bara för att det är en lag gör den inte alltid rätt. Dom kunde ha vunnit men ville väl inte riskera negativ publicitet och risken att förlora, Hollywood hade ju troligtvis stött henne i stämningen.

Det står att det är en syntetisk röst. Jag tolkar det som att det inte är någon människa som spelat in någoting, utan en programmerad röst som skulle låta som Scarlet.

Av Shadee
Skrivet av Mazchi:

Jag kommer ihåg den gamla goda tiden då man fick en mobiltelefon, bara man tecknade ett abonnemang. Visst, det var svindyrt att ringa, men 0kr för en för tiden bra telefon smakade såklart mumma.

Är du intresserad av en Pixel 8a så har Tele2 exakt ett sådant erbjudande om man tecknar deras "obegränsad snabb" abbonemang.

https://www.tele2.se/mobilt/mobiler/google-pixel/google-pixel...

Av Shadee
Skrivet av Edin_II:

FA-klubbarna ska mötas för att diskutera om VARs framtid i Premier League, är hemskt ledsen att medge att jag inte varit suuuperinsatt i debatten om VAR, annat än att folk inte gillar systemet för missar fortfarande görs. Vad tror vi att det här kommer att bottna i?

Inte bara missar, det tar för lång tid så tempot dras ner, lite oklart vad som ska kollas och när man kollar ifrån. Vi fans jublar åt ett mål och sen borttaget, så lite av inlevelsen försvinner. Domarna som inte vågar blåsa av spelet utan litar hellre på VAR (om det inte är solklara grejer). Kan leda till att t.ex. offsidesituationer släpps (som linjedomaren skulle blåst på innan) som resulterar i en hörna som det blir mål på.

Med mera skulle jag tro. Finns självklart positiva saket med systemet också.

Av Shadee

Då var det färdigt att vi Liverpoolsupportrar får se Arne Slot på bänken nästa år.

Av Shadee
Nytt bud: 200 kr Presentkort NetOnNet
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Shadee

SHEIN har också klivit fram som en jätteaktör inom lågprismarknaden. Främst kläder där, men finns teknik också (LTT byggde en SHIEN-dator t.ex.).

Är väl bara en tidsfråga till samma anmälning kommer mot dem.

Av Shadee
Skrivet av Yellowcandy:

Man blir ju misstänksam om tottenham spelarna faktiskt ville att City skulle vinna även om Ange fick världens utbrott på fansen och i presskonferansen efter matchen. Aldrig sett Son missa 1v1, speciellt mot City och sen Porros tackling som ledde till straffen var väldigt misstänksamt med.. Sen så skrivs det lite på r/coys att det såg ut som Romero släppte förbi Haaland vid första målet men tycker det är tveksamt där.

Annars tycker jag att Tottenham spelade väldigt bra mot City, ser ju hellre detta än Arsenals super passiva försök mot City. Tror att Tottenham kan göra en väldigt bra nästa säsong om Ange får in spelare som passar hans taktik bättre.

Jag tror inte den typen av "hat" är kvar mellan klubbar idag. Vissa spelare säkert, men att man på något sätt skulle förlora med flit (och på så sätt tappa chansen till att spela CL nästa år) låter som en fantasi skapad av Arsenalsupportrar.

Av Shadee

Skeptisk

Av Shadee
Skrivet av MrMadMax:

Absolut. 👍 funkat kanon för mig både hemma och på mobilen utan VPN.
Gällande rättigheter så låter jag det vara osagt.

Ok. Nice. Tack för svar. 👍

Av Shadee
Skrivet av MrMadMax:

För F1 finns det ju bättre pris om det inte tvunget måste vara Janne som kommentator.
Dessutom brukar de köra lite blackfriday erbjudande och/eller något erbjudande tidigt på året.

https://www.formula1.com/en-se/subscribe-to-f1-tv

Fungerar det där utan att gå via VPN? Viasat äger väl rättigheterna för F1?

Av Shadee
Skrivet av Rebben:

Golfen har oftast haft gräddfil för överklassen skall ha bättre villkor än pöbeln. Flera leverantörer erbjuder V sport golf separat och har alltid gjort det. Ingen annan sport får egen körfil.

Ok, då har det ändrat sig sen jag hade Viasat i gamla lägenheten genom Telia. Eller jag som blandat ihop att det alltid legat fristående. Det jag i alla fall är 100 % på är att det var 12 månaders bindningstid när jag var intresserad av att se golf på TV, för det var huvudanledningen att jag aldrig signade upp mig.

Av Shadee
Skrivet av Olof_von_Knorring:

Ja. Stjäl de entrecote på ICA också om de tycker priset är satt för högt för att ha råd att köpa den lagligt?

"Det är ditt fel att jag stjäl, du har satt för högt pris så jag måste."

Illegal strömning av idrott är visst en öm tå för många här. Jag är förvånad, vanligen brukar iaf 50-75% av kommentarerna uppvisa någon slags moralisk stake.

Fast om du jämför med streaming så går det inte att bara köpa entrecotè (t.ex. Premier League) utan att också betala för fläskfilè (t.ex. NHL, F1) och falukorv (Film+serier). Många skulle nog gladeligen betala för endast fläskfilè eller endast entrecotè, men det alternativet finns inte gällande streaming.

Av Shadee

Nyckeln ligger i att sluta låsa det mest eftertraktade bakom en massa skräp som man inte vill ha. "Nja, för att få köpa den här oxfilèn, så måste du köpa 4 kotletter först". Kass jämförelse, men det är lite då det känns i sport-streaming-djungeln just nu.

Erbjud sport som ett enskilt paket, en liga, en speciell sport eller "follow my team". Gör ett endags-abonnemang typ Sportlördag, där man får se alla matcher som sänds på lördagen (tänker då på PL här) - som alternativ till att köpa hela klabbet.

Blir ännu mer splittring bland tjänsterna nu när Disney+ har skaffat rättigheterna till Europa-league och Conference League. Då tror man att Viaplay kan sänka priset för att de har mindre sport men...

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/dR5Jlo/disney-sander...

Allsvenskan har gått att se för 200:-/månad, men nu sammanslagningen med Max blir det låst bakom paket också.

Till sist så nåde dig om du gillar golf för då måste du ha fetaste abonnemanget hos Viasat, typ 649:-/månad eller något, och sedan slanta upp 149:-/månad till för att se golfen. Som jag dessutom tror det är bindningstid på. MEN vill du kunna se golf från USA också, så är det fetaste paketet hos Cmore också (eller de har väl bytt namn? Tv4 någonting)?

Av Shadee

Jag har dragit ner på streaming, inga ljudböcker eller musik nå mer. Inget Netflix eller Viaplay. Kör endast Amazon Prime (+MGM) och MAX.

Av Shadee

Nope. Med CS2 som huvudspel på datorn passar inte en OLED. Kör en 24,5" 360 hz "Fast-IPS" som MSI kallar det. Sedan har jag en andra skärm också, 27" man fick med från Samsung med det där supererbjudandet för några år sedan.

Känner inget behov av att uppgradera skärm för tillfället. Hörlurar är det enda jag har kvar på uppgraderingslistan för i år faktiskt.