Inlägg

Inlägg som Catcode har skrivit i forumet
Av Catcode
Skrivet av Neogeneric:

Det är bara att lägga ett bud.

Lägger 500 kr som startbud.

Av Catcode
Skrivet av Neogeneric:

Just nu ligger de i en Ikea Flyttlåda.

<Uppladdad bildlänk>

Vad vill du ha för hela lådan kan annans hämta imorgon?

Av Catcode

@Neogeneric ligger dom i en låda?

Vad vill du ha för dom?
Kan nog tänka mig Quake.

Av Catcode

Nvidia tänker det är nog ingen som vill lägga 30k på ett kort som inte är större än 15 cm, men om vi gör den 10 gånger större så kommer kunden känna att dom får mer för pengarna.

Av Catcode
Skrivet av kaput:

Lite lätt OT, men nu blev jag riktigt nyfiken. Aldrig hört talas om att en bank någonsin tyckt att några pengar luktar illa. Historiskt har de ju liksom inte själva haft några problem med att hjälpa lönsamma rika kunder att fuska undan miljardbelopp till Panama, systematiskt underlåtit att agera mot pengatvätt, skattefiffla för egen räkning, lura äldre att investera i sina egna illa förvaltade instrument med skithöga avgifter, osv.

Det är inte utan att man undrar hur tusan du gjort för att de ska kicka ut dig för att du har fel värdegrund? Har du rent av råkat säga att du betalar skatt och aldrig blåser någon så deras tjänstemän hörde det eller nåt? Vill du utveckla?

Sen har jag vart kund hos dom sen 2007 med, det börja med att dom håller på att stänga ner den gamla internetbank sidan som jag har använt hela mitt liv och när man skriver till dom så blir man typ hånad när man klagar på att dom ska stänga ner sidan.

Och förklara att jag har svårt att se så jag tycker det är jobbigt att använda den nya sidan, den går heller inte att anpassa heller och ber dom att ha kvar den gamla ändå, något som dom inte bry sig sen att dom skickar ut någon auto meddelande till min bank hela tiden att den snart upphör hela tiden.

Till slut så tröttnar jag på detta och kollade upp hon som jag skriv till och hittade vad hon hade jobbat med innan så jag skriv till henne typ så här "om du ändå inte vill hjälpa dina kunder så kanske du ska gå tillbaka till ditt gamla jobb X".

Senare så dök det upp på posten att dom har valt att säga upp mig och jag har 3 mån på mig att flytta där ifrån, när man väl ska gå till banken för att dom ska hjälpa mig med själva flytten så brydde dom sig inte om att hjälpa än utan brydde sig mer om *ride då hela deras kontor har flaggor samt alla hade såna t-shirt på sig.

Och när man vart ny kund hos Swedbank och dom skulle hjälpa mig med flytten istället så gick det inte att flytta över något inte ens alla autogiro och mera.

Jag har klagat över ett halvår, vare gång dom skickar nytt pm om att sidan snart upphör så skickade jag alltid en klagomål tillbaka.

Skrivet av Sarato:

Låter som något du skulle tagit med facket om det rör sig om anställning. Vad har ARN med det att göra?

Jag var kund hos dom, när det kommer till banker så är det ARN man ska använda sig till.

Av Catcode

ARN är ända stort skämt tycker dom hjälper företag mer än konsument, vart uppsagt från Nordea för fel värdegrund.
ARN försvarade Nordea i mitt fall.

Av Catcode

Om dom nu bry sig om pengar kanske dom ska bry sig om sina kunder mera.

Jag tänker inte lägga mina pengar på företag som sen blåser sina kunder, om man väl köpt film eller serier så ska man kunna anser att man äger dessa inte ska företaget kunna ta bort dessa bara för att deras avtal löper ut.

Har väntat fler mån för att det ska komma några "nya" serier/filmer men dom lägger mest upp gamla samt b filmer/serier.

Av Catcode
Skrivet av Swedishchef_90:

Webhallen levererar ibland samma dag i Stockholm, iaf alltid dagen efter. Så det är annorlunda i Stockholm iaf.

Sen har webhallen bra pris på annat än hårdvara (lego när rea)

Jag är aldrig trogen en butik men har jag bra erfarenheter av dem så kan jag betala lite extra för att fortsätta köpa därifrån

Fast har snackat med Webhallen med att köpa in ett viss spel till PC, som aldrig hände ser på ebay att den går att köpa från Polen.

Jag har vart en trogen kund i säkert över 15 år, men när dom tar bort det som jag vill köpa så kan jag lika väl vända mig till andra butiker.

Sen så kanske jag tillhör den gruppen som tycker det är roligare att köpa från en butik och kunna kolla på den innan man köper än att bara beställa allt över nätet och sen hoppas på att postnord ska dyka upp när det passar för dom.

Av Catcode

Finns ingen poäng för mig att köpa från Webhallen mer ända som jag köpte var alla PC spel, köper heller på Inet då mitt jobb är granne med dom än att behöva vänta flera dagar på att få hem det.

Om jag ska köpa något annat så kan jag lika väl köpa från NetonNet då det med ligger nästan granne med.

Sen vet jag inte hur fan Webhallen tänker med att ha en butik i Nordstan hur har dom ens tänkt att jag ska kunna parkera jobb lastbilen inte tänker jag betala över 40 kr i timme med min privata bil?

Av Catcode

Man blir lite hjärnskadad av all reklam, så fort man bara ska google lite snabbt på att problem så vare sidan man går in på ska man typ godkänna alla cookis för att ens fortsätta och sen all popup fönster hela tiden och inte nog med det sen massa reklam sen på det.

Nog fan var det bättre för på internet och roligare med.

Av Catcode

Bäddad för problem, dom kanske inte ska låna ut sin mobil till sina barn och göra slut på sin månadspeng på livstid på en dag.

Av Catcode
Skrivet av magma86:

Jag köpte Bert 1-3 från 1994 på DVD förra året från tradera och jämför man med nya Bert... är skillnaden natt och dag.

Gamla Bert var mer frispråkig och vågade ta ut svängarna betydligt mera. Man vågade skämta mer om allt möjligt.
Nya Bert är anpassat till stora massan och tråkig.

Och vi inte ska prata om Ronja Rövardotter.... visst är den snyggt gjord men den är också mer eller mindre "förstörd".

Ja håller med, som barn tycker jag om klimpen och tyckte han var rolig och cool.

Om jag inte minns fel så är väl EU något med på detta med, dom ställer högre krav på sånt här samt att åldersgränsen lätt gå upp till 15, om det används visa språk och så vidare.

Ta tex Samurai jack som ändå är en rätt så mörk barnserier som jag växte upp med nu när dom släppte nya säsongen så fick den 15 åldersgränsen och bliv aldrig dubbad eller.

Av Catcode

Trött på alla svenska film som bara spelas in i Stockholm och inte andra ställen i landet och sen all politik och genus hela tiden.

Se bara på Berts dagbok helt förstörd, saknar gamla goda 90 talet där mycket bra filmer och serier gjordes.

Av Catcode

Använder Windows 7 funkar hur bra som helt, ända felet är att många börja blocka denna OS.
Men har planer på att gå över till windows 10 ltsc, har en ny dator som den ska ha det gäller bara att ha ork för det med.

Av Catcode
Skrivet av m3lk0r:

Om jag har ett USB-minne liggandes i byrålådan och tar upp det igen om 20 år, vad exakt är det som gör att den då (eventuellt?) inte fungerar längre eller att datan är skadad/borta? Aldrig förstått det där riktigt.

Har med statisk laddningen att göra med, när den väl blir urladdad så blir data skadad då drabbas man har dataförlust.
Gäller allt som har flash minne att göra med, läste på någon sida att den kan hålla sin statisk laddningen i något år.

Har flera USB minne som är säkert över 10 år som har drabbas av dataförlust.

Av Catcode
Skrivet av mihon:

Hmm, kanske något att klicka hem och lägger över lite text på för att sedan förvara i valvet

Det finns säkert kvar tills jag dör, vilket kan vara bra att ha något sånt här.
Ifall jag dör så får frun och barnen ett h*lvete att försöka lista ut lösenord hit och dit.

Sen kommer nästa problem, om man inte är snabb nog så tar tex Google bort din email efter 2 år om den inte används och flera sidor kommer nog följa med.

Av Catcode

Finns ens Bitcoin om 200 år? Finns ens Facebook om 200 år? Finns ens Microsoft?

Den viktiga frågan finns ens USB kvar om 200 år?

Av Catcode

Nej för fan inget snack om mat, gillar inte prata om mat när man är mätt.

Av Catcode

Hade vart skoj om man kunde köpa battlefield 2042 till PC har väntat flera år på att ni ska få in den, ni har själv sagt att ni ska köpa in den men sen händer det inget mer.

@webhallen

Av Catcode

Döden för Linux om MS köper upp samt att alla blir påtvingad MS konto som sen dödar sitt användernamn i spel.