Inlägg

Inlägg som milky81 har skrivit i forumet
Av milky81

När dom tog bort YT Premium Lite så slutade jag prenumerera. Annars hade dom haft kvar mig. Tror att dom tappar många prenumeranter på att inte ha olika prenumerationer. Alla är inte intresserade av YT Music.

Av milky81
Skrivet av Matfer:

Har faktiskt ca 21 timmar i Hell Divers 2. Ganska kul spel men fattas folk att köra med. Tror jag var lite sen på bollen och de flesta jag känner har redan tröttnat på det. Det ger dock lite av samma melankoliska känsla som alla andra spel. Tror det viktigaste med sådana spel är att ha polare att lira med varav anledningen till att jag inte lirat det så mycket mer.

Det finns en officiell Discord där man kan hitta spelare och matcha på vilket sätt man vill spela - jaga XP eller plöjja av banan helt i jakt på medaljer och samples som jag förstått det.
https://discord.com/invite/helldivers

Jag har inte provat själv då jag är med i ett spelcommunity där det oftast finns några att spela med som jag känt i många år

Men jag har provat den här typen av Discords för PUBG och det har fungerat rätt bra. Ibland hittar man rötägg men för det mesta r hittar man bra trevliga personer att spela med

Av milky81
Skrivet av hölmiz:

"Brukar"
Lite märkligt att dra ut linjen baserat på en datapunkt. ^^

Haha nu tycker jag inte du ska vara så petig!

Av milky81

Hoppas Nvidia släpper en ny vassare Shield snart med, eftersom de brukar baseras på Switch-CPU/GPUerna

Av milky81

Nacho Wifi.... not your wifi.. nach yo wifi.. fattar ni?

Av milky81

Alan Wake 2. Bra, skön stämning och musik, snyggt. Men kändes lite överhypeat ändå 4 av 5 mjölkisar får det

Av milky81

När de tog bort YT Premium Lite som ändå var lite för högt pris för vad det var värt så slutade jag betala. Hade kunnat tänka mig 30-50 spänn i månaden. Min killgissning är att de förlorar mer än vad de vinner i denna jakten på intäkter.

Av milky81

För mig är inte FPS-förlusten är värd nivån på hur mycket snyggare det blir så kör med det OFF än så länge. Men absolut kommer det vara en del av spelen framåt.

Av milky81

Tack för recension! Kul att läsa, jag beställde denna i samband med köp vid ert black friday samarbete med Inet, fick tag i ett moderkort för AM5 ATX för bra pris! Ska byggas ihop på lördag

Av milky81
Skrivet av Laxpudding:

TV-guiden för 2023 och 2024 kommer snart publiceras och kommer i två delar likt tidigare år.
.... massa text.....

Tack Laxpudding för denna guide! H*lvete vilket hästjobb ni gör!! Grymt!!

Av milky81
Skrivet av edson:

"Black Friday" är generellt borta som koncept. Kommer sannolikt inte komma ut speciellt många fler deals specifikt på just fredag.

Mitt tips är att du kollar in Inets specialstream för SweC i morgon kl 19.00. Ingen garanti att just ovan delar kommer som "drops" då men brukar finns ruskigt bra deals då på datordelar.

Tack för svar! Bra info, precis sånt här jag behöver veta

Någon mer som har input får ni gärna skriva med

Av milky81
Skrivet av RVX:

Klart, espressomaskin siktar jag på.
Trött på vanligt kaffe, vill kunna unna mig en kopp cappuccino, café latte, espresso eller vad som.

Kan rekommendera Siemens. Köpte denna på black friday 2017 och den rullar fortfarande på fint. Jag gav 5k för den och den var nedsatt från 7.5k. Det är inte fel att ha en mjölkslang du stoppar i direkt i mjölkpaketet istället för en mjölktank på maskinen, blir mycket enklare och mindre saker att hålla rent. Blir mycket bra cappucino, latte och vanligt kaffe. Den säger till när det är dags att köra kalktabletter och rengöringsprogram.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2785337

Produkten säljs inte längre men nyare motsvarande verkar vara typ den här. Finns ju många olika varianter.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4815333

Av milky81

Kan nog fungera beroende på hur de har lyckats sätta upp det hela tekniskt. Stadia drog följande i något test jag hittade och det fungerade mycket bra tyckte jag när jag spelade igenom det på Stadia i 4k:
To play Cyberpunk 2077 on Stadia you need at least: 11 Mbps for 720p, 22 Mbps for 1080p, 37 Mbps for 4K, 42 Mbps for 4K HDR.
To play Cyberpunk 2077 on Stadia you need at least: 11 Mbps for 720p, 22 Mbps for 1080p, 37 Mbps for 4K, 42 Mbps for 4K HDR

https://www.speedcheck.org/stadia-cyberpunk-2077-bandwidth/

Av milky81

Kasst. Har aldrig gillat designformen på webb och applikationer de senaste 10 åren som allt mer går mot större ikoner, större tex, mindre info på samma yta. Gillar det gamla där man får mycket info på en enda "skärmyta" utan att skrolla nånting. Jämför lite med gamla Winamp, hur mycket info hade man inte på liten yta?

Det är både nån designtrend och att man anpassar sidorna för mobiler antar jag. Men det är kasst.

Tyvärr ser jag ingen bra konkurrent, pricerunner är helt enkelt ännu sämre även jämfört med nya prisjakt.

Av milky81

Köpte 7900XTX vid release från AMD för 13k. Är nöjd och har inte haft problem med drivrutiner eller dator. Gick från Nvidia 2070 (hade 1080 innan dess).

Negativa saker
- Spoltjut vid 400+ FPS t.ex. vid laddningsskärmar om jag inte satt någon maxfps
- Värmen. Kortet blir varmt och drar mycket ström, mitt lilla kontor blir ganska varmt på sommaren om jag spelar ett par timmar

Av milky81

Köksvåg är king för många saker. Väg, anteckna, korrigera, upprepa. Till slut vet du exakt vad du behöver av varje vara för att bli mätt. I förlängningen sparar det ihop kostnaden för vågen. Blir enklare att planera inköp med när du vet hur många gram per portion du behöver.

Av milky81
Skrivet av dagas:

Tack för detta. Jag har alla de sakerna. Trött på dagarna. Vaknar flera gånger på natten och går upp och kissar 1-2 gånger per natt även fast man inte är gammal nog att man borde ha det problemet.

Men svårt att få hjälp med saker överlag. Jag har haft problem med att jag blöder i baken ca en gång i månaden och de tittade att det inte var cancer men sen vill de inte undersöka mera.

Blir som en blåsa precis innan den poppar ca 2cm från öppningen men det syns bara när den är full. De vill man ska komma in då men att tima det är omöjligt för blir ofta på en helg eller kväll. Hade problemet senast idag. Men är så van nu att man ser blod i toaletten ibland att jag knappt reagerar längre. Är bara störande precis innan den poppar för det gör ont att sitta. Sen är det ok till den fylls igen om några veckor.

Låter precis som det jag hade. Visade sig vara en fistel. Det finns särskilda ultraljuds-apparater de kan använda för att undersöka där bak, var tvungen att åka ned till Malmö Kirurgmottagning för de hade inte sån i min hemstad. Innan dess trodde de bara att det var en böld och gav mig antibiotika som inte hjälpte i två omgångar. Operation behövdes för att lösa det, fistlar självläker sällan. Jag fick gå till olika vårdcentraler för den första tog mig inte på allvar alls, andra var mycket bra så stor skillnad på vilken läkare man får. Skriv DM om du har mer frågor.

Av milky81
Av milky81

Har skaffat men inte använt. Vore fint att slippa ha körkortet med sig så kan man skippa plånbok eller mobilfodral med kortfack helt och hållet.

Av milky81

- E-läsplatta
- Trådlösa lurarna med NFC
- Eventuellt Razers gamepad jag kopplar in i mobilen
- Bärbar BT högtalare