Inlägg

Inlägg som anon88212 har skrivit i forumet
Av anon88212

En av få prenumerationstjänster som faktiskt är värt pengarna. Familjeabonnemanget är fantastiskt. Slipper skit-Spotify och får all musik som finns tillgänglig, samt slipper reklam.

Av anon88212

Efterlysning julmat

Eftersom jag varje år tillbringar ohemult mycket tid på att hitta den perfekta julmaten så tänkte jag se om det till och med går att få hjälp med det här bland Sweclockers gourmander och gourmeter?

Vanliga tips på lite ovanlig och exklusiv mat som bör finnas på julbordet mottages tacksamt men främst är jag ute efter att veta var jag kan hitta särskilda saker.

De jag kommit på direkt och undrar om någon vet var i Stockholmstrakten jag kan hitta är:

Rökt renhjärta (finns ibland i Östermalmshallen och NK:s saluhall men är alltid ett orosmoment om jag lyckas hitta eller inte).

Liss-Ellas Julsenap, sällsynt guldvinnare i senaps-VM, äter nästan bara senap på julen och då vill jag ha Liss-Ellas.

Fyll gärna på med era enhörningar som ni med glasartad Karl-Bertil Jonsson-blick söker efter dagen innan Julafton.

Av anon88212

Synd, fantastisk tjänst.

Är uppenbart att de här som hurrar och tjoar om att det var kasst aldrig provat. Inga tekniska problem överhuvudtaget (t o m Cyberpunk gick felfritt från dag ett).

För att sammanfatta min upplevelse med Stadia så återupptäckte jag glädjen med att spela, fick två utmärkta kontroller gratis, två Chromecast Ultra gratis, gratis spel (även de jag köpte, hoppsan Steam-tomtar) och fick alltså betala ca 2000 kr för pro-premuneration för drygt två års spelande i toppklass. Slå den dealen den som kan.

Och för de som tror, "aldrig spelat på bra pc hörr hörr". Jag sitter på en halvår gammal hemmabyggd pc för 40 000+ och oled gaming monitor. Stadias upplevelse var bättre...

Av anon88212

Det enda väsentliga numera för mig är att så långt det är möjligt bojkotta kinesiska märken och kinesisk tillverkning.

Av anon88212

Stadia och OLED-tv hjälpte för mig.

Av anon88212

Systemet är skräp. 99% av allt de producerar och köper rättigheterna till är woke-trams. Tummen ned används bara för dina egna rekommendationer. Även om alla tittare tryckte tummen ned på deras senaste produktion hamnar den ändå på topplistan vilket innebär att fler kommer att tvingas genomlida det.
Använd IMDB eller inget alls för att vara ärliga. Men då skulle till slut alla säga upp skiten när de inser vad de tittar på.

Av anon88212

Tycker alla borde veta att Kina ska bojkottas vid det här laget. Om inte pga att det är ett allmänt rackigt land så borde man göra det eftersom produkterna är usla.
Dessutom borde rimligtvis få vilja bli spionerade på.

Av anon88212

Mycket negativt från många som jag tyvärr tror inte har en aning vad de talar om eller har extremt unika behov (vilket jag inte heller tror på). Har använt alla möjliga skärmar från 60 kilos CRT fram till dagens gaming och premium kontorsvarianter i alla prisklasser. Bytte senast till LGs 48 tums C1 och det är grymt. Bilden är fantastisk vilket egentligen är det enda som är viktigt. Fungerar utmärkt för allting och skärmytan är fantastisk.

Allt jag läste innan om problem med inbränning, textupplösning och att skärmytan inte går att använda praktiskt är struntprat från de som inte använt skärmen. Har nu sett ett antal långtidsrecensioner som alla håller med mig trots att de var skeptiska från början. Att ha en liten oled är jättebra om man har ont om plats men jag kan inte föreställa mig att någonsin gå ned i storlek.

Sluta nörda och prova innan ni sågar något.

Av anon88212
Skrivet av UndaC:

Väldigt många klarar av att hålla en god ton så totalförbud känns inte som om det ligger i någons intresse att införa.

Tolkningen du gör om att det det handlar om att moderatorer är trötta på att ta bort inlägg vars åsikter de inte delar är en ganska tråkig karikatyr av både det du citerar och det som står i artikeln. Det står ju uttryckligen vad syftet är:
”Vad vill vi uppnå?

Helt enkelt en trevlig stämning där alla kan känna sig välkomna att i första rummet diskutera teknik, datorer, komponenter, spel och andra angränsande områden. I slutändan är det inte mer komplicerat än så.”

Om man skriver ett välformulerad faktabaserad inlägg som censureras på grund av att det inte är politiskt korrekt tror inte jag man känner sig välkommen.

Av anon88212

Trist att se ytterligare ett forum gå i graven. Fegt agerande. Allt som inte är ett lagbrott ska vara tillåtet.

Av anon88212

Kommer bli en fantastisk kavalkad i woke som verkligen var Fallout's ursprung. Inget säger postapokalyptisk som CRT, BLM och White privilege.

Av anon88212
Skrivet av Ragnarok:

Så här ser det ut på mitt moderkort.

https://i.imgur.com/h6Ac5rv.png

För oss som inte orkar skruva loss allt. Var på moderkortet sitter den ungefär?

Av anon88212

Har nu beställt från Verkokauppa. Fått orderbekräftelse, betalat med kreditkort så noll risk.

Då Finland är ett av få rekorderliga land som finns kvar
då de ännu inte fått ett inflöde av kriminella, organiserad brottslighet och allmän urholkning av moralen, så beställer jag ofta därifrån när det gäller saker som är svåra att hitta på andra ställen. Språket gör helt enkelt att många inte hittar fram vilket också gör att det är ett kasst land att ägna sig åt nätbedrägerier i.

Hittade Jimms först men hade inte tid att vänta på deras kundtjänst då de tog tid på sig men är helt säker att de är legitima också.

Av anon88212

Är ju ett väldigt plus att det ingår backup i köpet, inte bara av det man har på skärmen utan hela rummet också.

Men vad i himmelska friden är det för färgval? Rött med gula detaljer ska det vara!

Av anon88212
Skrivet av Djurmamman:

De kommer förmodligen lägga mer energi på motåtgärder mot annonsblockerare i och med det här.
Kan blir besvärligt, 345kr/månad för youtube till hela familjen är ändå pengar, kanske kommer något familjeabonnemang.

Finns redan. 179 i månaden för hela familjen. Bästa prenumerationstjänsten som finns då man dessutom kan använda YouTube music istället för Spotify till alla.

Av anon88212
Skrivet av Fenrisulvfan:

Jag vet precis hur det fungerar och det är kass.
Latens är bara en av många faktorer som jag inte orkar lista alla men här är några:
-Det är Google
-Du äger inte spelet
-Du äger inte maskinen spelet körs på
-Du äger inte rättighet att spela spelet när du vill
-Internet kan gå ner när du minst anar det

Att du tar upp den buggigaste interaktiva filmen som går att hitta som bästa exempel, säger väldigt mycket om dig som spelare.

Du behöver nog träna din hjärna med något annat än Fortnite.

-Det är Google - buhu, de lägger ibland ned tjänster men är världens främsta mjukvaruföretag.
-Du äger inte spelet - hm, vill du ha en CD eller?
-Du äger inte maskinen spelet körs på - precis, mindre saker som blir utdaterade eller går sönder.
-Du äger inte rättighet att spela spelet när du vill - vad pratar du om? Du kan tvärtom spela vartsomhelst, närsomhelst utan att släpa med en koloss till dator med tillräckligt kraftigt grafikkort.
-Internet kan gå ner när du minst anar det. - Ja, och strömmen kan gå. Hur bra funkar dina blipp-blopp online FPS utan internet? Hur får du ned dina uppdateringar.

Cyberpunk som du förstås som riktig "gamer" ser ned på fungerade från dag 1 utan någon märkbar bugg på Stadia. Jag vet att det verkar ha varit värdelöst på alla andra plattformar men jag hävdar att det förmodligen är det bästa spelet som släppts de senaste tio åren.

Eftersom du uppenbarligen inte har Stadia så vågar jag påstå att jag som har allt kan ge en mycket bättre jämförelse.
Hemma-PC marknaden är död inom fem år. Ända anledningen den är vid liv nu är att grafikkortstillverkare fortfarande säljer tillräckligt stora volymer till överpriser direkt till konsumenter. I takt med att försäljningen förskjuts till datacenter kommer konsumentmarknaden att dö.

Av anon88212

Kommer snart till Sverige tack vare MP, Svetsarn och psyko-Lööf.

Av anon88212
Skrivet av Fenrisulvfan:

Google får nog hålla sig till att bryta krypto, då spel som kräver reaktionsförmåga bör renderas lokalt och spel som inte kräver reaktionsförmåga gör sig oftast bäst med mus & TGB.

Tror du missat hur Stadia fungerar. Du kan köra på din dator via webbläsaren (- grafikkort för 9000+) med mus och tgb.
Pratet om latens och liknande kanske är aktuellt för fem populära online-fps men jag tror mest det är folks hjärnspöken och inbillning som märker skillnad. Personligen tycker jag såna spel är skit och borde förbjudas då de är fördummande men, alla andra spel fungerar bättre på Stadia än lokalt.
Cyberpunk är nog det bästa exemplet, inte ett problem sen lansering.

Av anon88212

Sagt det förr och säger det igen. Stadia är framtiden.
Redan nu för de som vill. Tjänsten är klockren.
Billig, hög kvalitet och framförallt, enkel.
De som klagar har inte provat eller är av typen "åh nej, de har inte Mega Monster Mongo 32 och det spelet är jättepopulärt den här veckan".

Av anon88212
Skrivet av Forbidden:

Är i samma sits (PC). Funkat förvånansvärt bra för mig

Kört på Stadia i 50 timmar. Haft två buggar som stört plus lite småglitchar med saker som "flyter". Betydligt bättre än de flesta andra liknande spel.

Känns som snorungar som skriker mest för att ha något att göra.
Fantastiskt spel!