En händelserik uppgradering till trots, SweClockers 5.0 är vid liv. Den purfärska mjukvaran bjuder på en mängd nya funktioner, eller vad sägs om ett nytt forum, ett totalt omgjort galleri och en upphottad marknadsavdelning. Dessutom har vi passat på att uppgradera servrarna med nya kraftfulla maskiner som ska klara av både dagens och morgondagens behov.

Nu fortsätter arbetet med den obligatoriska buggjakten. Den som stöter på fel eller andra konstigheter är välkommen att rapportera in dessa i forumet feedback, gärna genom att följa denna mall.

Passa dessutom på att se över inställningarna, besöka testcentret, ta en titt på profilen och att utforska alla nya funktioner. Vi önskar dig en trevlig tillvaro på SweClockers 5.0!

Uppdatering

Alla bilder som någonsin postats på SweClockers.com skalas nu om. Det innebär att servrarnas belastning kommer att vara skyhög de närmaste timmarna. Vi ber om överseende med detta.

Vi arbetar för närvarande med att rätta till buggar och se till att alla delar fungerar som det är tänkt. Rapportera gärna fel enligt instruktionerna ovan.