Under HyperX-flagg seglar alla möjliga tänkbara speltillbehör, från möss till USB-mikrofoner. Samtliga riktar sig främst till människor, om inte annat för att både tummar och resterande uppsättning fingrar är ytterst användbara för att manövrera exempelvis ett tangentbord.

För den med en fyrbent kompis kan det tyckas extra orättvist. HyperX senaste satsning siktar därmed på den som vill byta koppelpromenader mot spelrelaterade eskapader, alternativt den som inte kan kontrollera humöret vid skrivbordet. Den husdjursinriktade kollektionen är fylld med mjuka tillbehör – perfekt att bita sönder mellan matcherna.

Landing-Page_full-width-banner_footer_desktop_a365fb7b-e325-4bcb-816b-63ae517b4161_1944x.webp
Gallery_PLAY_12_900x.webp
Gallery_PLAY_06_900x.webp

Den som tröttnat på torkade grisöron och vrålande gummiankor kan uppgradera till Cloud Arfa, Alloy Keybark eller Pawdcast, som är mjuka versioner av HyperX mer populära headset, tangentbord respektive mikrofon. För att vila upp mellan spelsessionerna kan det kompletteras med en Pulsefur-bädd, som hämtar inspiration från HyperX musmattor. Katter lär däremot bli besvikna, eftersom kollektionen helt saknar möss.

Priserna står redan klara och leksakerna går inklusive moms loss på ungefär 200–250 kronor styck, alternativt 600 kronor för hela trion. För den som vill skämma bort sin pälsbeklädda vän med en ny säng börjar priset på strax över 800 kronor inklusive moms.

De husdjursvänliga tillbehören är framtagna i samarbete med P.L.A.Y, till vilka HyperX länkar vidare för den som är köpsugen. I skrivande stund leder länkarna inte till någon produktsida, men lansering sker den 11 april och P.L.A.Y ser ut att leverera även utanför Nordamerika.

Brukar du ha fyrbent sällskap vid datorn?