Framtiden är modulär och med Corsairs färska skrivbord Platform:6 är det möjligt att anpassa upplevelsen precis som du själv vill ha den. Skrivbordet är riktat till spelare som behöver ha ordentligt med utrymme för sin kringutrustning som används regelbundet.

Bredden på skrivbordet är 180 centimeter men går att utöka med ytterligare 30 centimeter vid behov. Själva bordskivan kan fås i mörkt trä eller svart laminat. Skrivbordets höjd går att justera med en displayförsedd kontrollpanel som låter dig spara upp till tre höjdinställningar för effektivt skifte.

Platforn6_1.png

Blommor, lampor, tangentbord, dator och allt annat en gamer behöver.

Platforn6_4.png

Platform:6 låter dig stuva undan gaminggrejerna om du behöver vara seriös en stund.

Platforn6_3.png

Tre höjdnivåer kan sparas på den lilla kontrollpanelen

Platforn6_2.png

Vill du ha ett mer städat skrivbord är det bara att rensa bort allt som du inte behöver.

Skrivbordet kommer med armar för dubbla skärmar direkt ur lådan samt ett ordentligt kabelhanteringssystem som gör det enkelt för dig att gömma undan kablar och förgreningsdosor. Som grädde på moset är skrivbordet utrustat med USB Type-A- och USB Type-C-portar som kan komma till användning om din kringutrustning behöver laddas.

Givetvis är det inte bara spelentusiaster av olika slag som kan avnjuta allt Corsairs nya skrivbord har att erbjuda. Videoskapare kan dra nytta av skrivbordet modulära design för att sätta fast Elgato-lampor för ljussättning vid streams eller fästa andra saker du behöver ha lättillgängliga i ditt dagliga arbete.

Skräddarsy upplevelsen

För att skräddarsy skrivbordsupplevelsen kommer Corsair göra det möjligt att modifiera skrivbordet fritt via ett webbaserat verktyg på sin hemsida när skrivbordet välj börjar säljas. Via verktyget blir det möjligt att applicera saker du kan dra nytta av, som extra fästen, eller ta bort saker du vet med dig att du aldrig kommer använda.

Pris och lanseringsdatum är uppgifter som saknas för tillfället, men lansering väntas ske globalt under årets fjärde kvartal. Prislappen väntas dock landa en bit norr om 10 000 kronor, men kan variera beroende på hur du vill ha skrivbordet.