Med fantasi, kunskap om 3D-modellering och hårdvara som står pall för att rendera, är det möjligt att skapa alla möjliga världar – i nutid, dåtid eller framtid. Just detta hamnade i centrum med PNY:s tävling, där SweClockers medlemmar fick i uppdrag att skapa SweClockers-gubben år 2300. Vinnaren kammar hem proffsgrafikkortet PNY RTX A4500 till ett värde om 26 000 kronor.

Tävlingsbidragen imponerar och det är tydligt att många SweClockers-medlemmar som bemästrat modellering och rendering. PNY har fem favoriter, men kvaliteten är oerhört jämn och företaget lämnar därför makten i händerna på SweClockers medlemmar genom en omröstning. De fem toppkandidaterna är @aijou, @andykarn, @Dedo, @Gurrrra och @seandaman88, vars skapelser syns i bildspelet nedan. I tävlingstråden ackompanjeras många av bilderna med en bakgrundsberättelse, väl värda att kika närmare på för den som är nyfiken.

Spana in alla tävlingsbidrag

Rösta fram vinnaren

aijou (1).webp

Bidrag 1: aijou

andykarn (1).webp

Bidrag 2: andykarn

Dedo.webp

Bidrag 3: Dedo

Gurrrra (1).webp

Bidrag 4: Gurrrra

seandaman88.webp

Bidrag 5: seandaman88

Omröstningen pågår till och med söndag den 23 oktober och vinnaren presenteras i en separat artikel i början av nästa vecka. Stort lycka till!

Sponsormeddelande

Upptäck Nvidia RTX från PNY

Nvidia RTX A4500 ger den kraft, prestanda, kapacitet och tillförlitlighet som proffs behöver för att göra mer. PNY:s senaste grafikkort drivs av Nvidia RTX-teknik, som kombinerat med 20 GB minne, ger ARTX 4500 fantastisk prestanda med dina favoritapplikationer och förmågan att arbeta med större modeller, renderingar, datauppsättningar samt scener med högre kvalitet och större interaktivitet.

PNY RTX A4500 finns på Inet.se

Sponsras av PNY

1280px-PNY_Technologies_logo.svg.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med PNY. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.