Aerocool Gatewatch II

Jag har införskaffat en Aerocool Gatewatch II och monterat den i datorn.

Hittade ytterst lite information om hur den fungerar och så vidare på nätet så jag tänkte dra upp en bygglogg och skriva lite för intresserade här.

Om jag ska försöka göra en liten recension av grejen så kan jag säga direkt att jag är missnöjd och att jag ska reklamera skiten, men det är mest för att min gatewatch inte fungerade riktigt som den borde.

Det som inte fungerade på min GateWatch II var bytet mellan manuellt och automatiskt läge för fläktstyrningen. I övrigt var det lätt och smidigt att byta mellan visning för temp/rpm/alarm för de olika "sektionerna" av prylen.

USB och AUDIO-kablarna som gick ifrån gatewatchen var väldigt korta och nådde med nöd och näppe fram till kontakterna på moderkortet, vilket jag personligen tycker är väldigt jobbigt eftersom detta är en komponent som främst riktar sig till entusiaster så som jag själv, och vi(?) har ofta lite större chassin som således kräver längre kablar.

Hur som haver, jag ger gatewatchen 2/5 i betyg, på grund av de plastiga knapparna, de instabila monterings-fästena och resten av de ickefunktionella delarna av den.

Kommentera och fråga gärna, så ska jag försöka svara så ofta jag kan och hinner