Efter en riktigt varm och solig midsommarhelg är det dags för våra vänner i Göteborg att parkera badmadrasserna och kliva in i studion igen. På torsdag utlovas nämligen ett hejdundrande avsnitt av Megaklick – fullt av tävlingar, erbjudanden och intressanta gäster.

SweClockers - Frågestund med Inets VD [mV-rlDq8URk - 1280x720 - 5m37s].png

Inet Megaklick #2 – Nu på torsdag 17:00

✅ Galna erbjudanden och drops
✅ Två Geforce RTX 4060 tävlas ut
✅ Roborock S8 Pro Ultra tävlas ut
✅ Fractal Design är på plats för trevligheter
✅ Inets vd Erik Wickman är med och svarar på frågor, visar hemsidan med mera!

Ingen enkel uppgift

Temat för livestreamen är givetvis lanseringen av den nya webbshoppen, som innehåller både små och stora nyheter. Inets vd Erik Wickman är på plats och berättar om framtidsplanerna. Dessutom blir det diskussioner och tittarfrågor om den kommande kundklubben.

Att uppdatera designen för någonting så etablerat som Inet.se är dock ingen enkel uppgift. Därför vill den välkända återförsäljaren passa på att fråga SweClockers om vad som egentligen är viktigast för användarupplevelsen. Var med i omröstningen och missa inte direktsändningen nu på torsdag klockan 17:00. Häng med!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.