XCM_CUTTLE_1575048_3130244_120x120_2X_sv_SE.jpg

Snart är det dags för vad som kallas för en av världens största globala shoppinghändelser. Om bara några dagar startar Amazon Prime Day och helt enligt traditionen utlovas tusentals prissänkta varor och stora mängder tidsbegränsade erbjudanden från världens största e-handlare.

Rean pågår i 48 timmar och är reserverad för medlemmar i Amazon Prime, en prenumerationstjänst som utöver särskilda erbjudanden även ger snabb och gratis frakt samt tillgång till mängder av spel, musik, filmer och tv-serier genom Prime Gaming, Prime Video, Prime Music.

Testa Amazon Prime kostnadsfritt i 30 dagar (annonslänk)

I SweClockers skräddarsydda kampanjportal samlas medlemmarnas bästa tips från forumet. Vissa erbjudanden är så kallade blixt-erbjudanden, vilket betyder att de bara är tillgängliga under en begränsad tid och kan sälja slut snabbt. Andra erbjudanden kan vara tillgängliga under hela evenemanget, men endast så länge lagret räcker.

Det gäller med andra ord att hålla ögonen öppna och inte minst vara snabb med att fånga upp tips från forumet. Amazon Prime Day drar igång på tolvslaget natten mot tisdag den 11 juli och avslutas midnatt onsdagen därpå. Häng med!

Prime Day på SweClockers
Tipsa i forumet

Amazon Prime Day på SweClockers innehåller annonslänkar

Bevakningen av Amazon Prime Day genomförs dels som en tjänst för medlemmarna, dels som ett sätt för SweClockers att finansiera webbplatsen och den fortsatta verksamheten. Länkarna i kampanjportalen är taggade för att SweClockers ska få provision på kvalificerade köp. Det innebär ingen kostnad för dig och vi uppskattar givetvis om du vill använda länkarna för att stötta SweClockers.