Den som hängt med ett tag har säkert märkt att även datorer åldras och (o)förklarligt nog upplevs trögare med tiden. Vissa föredrar att ge den gamla burken en vitamininjektion och uppgradera enskilda komponenter. Andra slår på stort och byter ut hela maskinen.

Minnestillverkaren Kingston vill undersöka hur SweClockers resonerar när det är dags att fräscha upp datorn. Undersökningen är visserligen ingen exakt vetenskap, men frågan och alternativen kan ändå ge en intressant fingervisning. Var med i omröstningen och berätta i forumet!

Sponsormeddelande

Kingston Fury Renegade uppgraderar hastigheterna

Med fyra banor PCI Express 4.0 når Kingstons senaste SSD-enhet upp till 7 300 respektive 7 000 MB/s i läs- respektive skrivsituationer. Under huven finns en färsk minneskontroller och 3D TLC NAND-minne, som kan packas tätt nog för 4 TB lagring. Fury Renegade finns i utföranden med och utan kylfläns och fungerar lika bra i en bärbar eller stationär dator, som i Playstation 5.

Läs mer om Fury Renegade på Kingstons webbplats

Sponsras av Kingston
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Kingston. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.