Har börjat tröttna på spel allt mer, börjar jag bli "vuxen"?

Permalänk
Medlem

För att spel skall kännas roliga o ha en härlig känsla för mig så gäller det att jag spelar sånt som jag e insatt o intresserad i.

Jag är ex mycket intresserad av WWII så de nya WWII spelen e jag riktigt imponerad av o tycker e väldigt grymma.

Call of Duty - United Offensive ex e välidgt bra pga spelkänslan o alla häftiga explosioner som e så detaljerade i spelet, detta spel ger en rejäl kick

Medal of Honor - Pacific Assault är detsamma där , mycket fint o verkligt.

Jag däremot tyckte HL2 var riktigt kul men ändå bara OK. Gothic II är nog ett av det grymmaste spelen jag spelat o jag kan ej få nog av det. Hela spelet är ett äventyr o nya saker sker hela tiden så det spelet kan jag spela hur mycket som helst.

För övrigt så gillar jag fortfarande spel o har inte börjat ledsna på dem utan snarare börjat bli mer imponerade på det kommande eftersom dom e så väl gjorda osv...

Visa signatur

AMD Athlon64 3200+, MSI K8N Neo Platinum, 2x512mb Corsair VS PC3200, Leadtek Geforce 6800GT 256mb, Western Digital 200gb

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JimBow
Fel, Massive Multiplayer Online Role Playing Game

Fel igen

Massively Multiplayer Online Role Playing Game

Visa signatur

"No more pollution, no more car exhaust,
or ocean dumpage. From now on, we will travel in tubes!!" - JB

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kr0owe
Annledningen är EA. Tror inte man kan växa ifrån spel det är bara det att man får mindre tid till det eller att man inte hittar något bra spel. Bra spel är ju tyvär ganska sälsynta nuförtiden. Nu skiter dom i story och vill bara styla med sin grafikmotor.

Grabben_83a: Ja spel va mycket bättre förr. Förr la dom iallafall ner sin själ i det, nu skiter dom i vilket bara dom känar pengar på det.

håller helt med..

Visa signatur

Acer Swift 1 Intel Celeron N4100 8GB Ram Intel HD 600 256GB SSD Asus VP278H
MSi CR720 Intel i3 370M 2,4Ghz 8GB ram GMA HD 500GB

Permalänk
Medlem

Jag har också börjat tröttna på vanliga spel, sedan runt 2 år tillbaka. Spelar inte ofta, enda sp-spelen jag har spelat igenom senaste dryga året är Half-life 2 och Call of Duty tror jag.

Däremot onlinespel, ujujuj. Där kan man fastna. CS håller fortfarande ibland, UT2004 är kul, men framförallt... MMORPGS... hugaligen.

Efter en tids halvinaktivitet började jag spela EVE ordentligt i början av december, och vad man fastnar alltså. 8-10 timmar om dagen igen, välfungerande PvP i MMO's är underbart.
Och nu för två veckor sedan släpptes ju WoW, på 13 dagar har jag 4 hela dygn loggade i spelet (varav drygt 3 dygn aktiv speltid).

Jag var också orolig för ett tag sedan att jag helt höll på att tröttna på spel men just nu spelar jag mer än jag någonsin gjort.

Visa signatur

hmm

Permalänk
Medlem

jag kan itne spela spel som jag lätt aan göra själv, typ tibia och sånt.
ananrs är ju D3,HL2,FC hyfsat roligt, har dock inte spelat på månader

Permalänk
Medlem

inte spelat på kanske 2 år.. kände inte alls suget. men sen kom WoW och ojja vad fast man blev testa ett MMORPG

Visa signatur

Logic is the art of going wrong with confidence.

Permalänk
Medlem

Spelar mest bara RPG spel, för det oftast har bra handling, och bra karaktärer!
Det är ungefär som att läsa en bok

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sprite
Spelar mest bara RPG spel, för det oftast har bra handling, och bra karaktärer!
Det är ungefär som att läsa en bok

Enda nackdelen jag ser med rollspel är att de ALDRIG tar slut, hur lång tid ska det ta att klara kampanjen i bg2 t.ex.? Jag har aldrig tålamod nog att fullfölja, trots att jag gillar spelet riktigt mycket. Lagom är bäst

Visa signatur

"No more pollution, no more car exhaust,
or ocean dumpage. From now on, we will travel in tubes!!" - JB

Permalänk

Spela tillsammans med kompisar:P Tekken Tag med lite kompisar och kvällen är räddad!

Visa signatur

Stationärt: i5 750, MSI P55-GD65, HX750, 4gb ddr3 XMS 3 1600mhz, x800 gto
Mobilt: Dell XPS 1330

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mister Te
Enda nackdelen jag ser med rollspel är att de ALDRIG tar slut, hur lång tid ska det ta att klara kampanjen i bg2 t.ex.? Jag har aldrig tålamod nog att fullfölja, trots att jag gillar spelet riktigt mycket. Lagom är bäst

Om det är en för- eller nackdel beror väl på vem man är och hur man ser det, men visst...

Visa signatur

Desktop: Ryzen 5800X3D || MSI X570S Edge Max Wifi || Sapphire Pulse RX 7900 XTX || Gskill Trident Z 3600 64GB || Kingston KC3000 2TB || Samsung 970 EVO Plus 2TB || Samsung 960 Pro 1TB || Fractal Torrent || Asus PG42UQ 4K OLED
Proxmox server: Ryzen 5900X || Asrock Rack X570D4I-2T || Kingston 64GB ECC || WD Red SN700 1TB || Blandning av WD Red / Seagate Ironwolf för lagring || Fractal Node 304

Permalänk

Jag håller med om att man lätt tröttnar på många nya spel. De senaste förväntade storspelen (D3 och HL2) var båda två aldeles för enformiga. D3 kändes ju mest som en demo för en grafikmotor. Och HL2.... tja, det var väl kul första dan.

Sen har vi ju det senaste pangliret, Wow. Där är inte problemet direkt att man tröttnar utan att det är så enormt omständligt och tidskrävande. Det funkar liksom inte att bara spela wow lite då och då (i alla fall inte för mig), det känns inte som man hänger med alls då. Nej vill man vara seriös i wow måste man lägga ner all jäkla fritid+ lite till, och så jäkla spelgalen är jag inte. Visst är spel en av mina hobbies kan man väl säga, men jag vill ha spel som det funkar att lägga ner i snitt ett par timmar per dag på, inte nån jäkla heltidssyellsättning.

Sen har vi ju det att i wow utvecklas man inte på nått sätt. Man blir inte direkt bättre eller skickligare på nått. Till skillnad från t.ex fps som CS, där utvecklar man ju siktet hela tiden och siktet är ju stommen i hur framgångsrik man blir. Dessutom kan man spela cs i måttliga mängder och ändå få ut
nått av det

Nu kan det ju verka som jag inte gillar wow alls, men så är det inte för jag spelar det ju och kommer fortsätta med det. Helt enkelt för att det är rätt kul och jäkligt beroendeframkallande :(. Men det har verkligen sina brister anser jag, och förhoppningsvis blir detta det första och sista mmorpget för min del.

Visa signatur

Asrock P67 Pro 3 // Core I5 2500K@4.2ghz // 8gb Corsair XMS3 1600mhz // Asus GTX 560ti DCUII @1ghz core/2.2ghz mem // XFX Core Edition 750w // Samsung 830 128gb // Antec 1200 chassi

3dmark11 P 5400

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haziza
MMORPG = Multi Massive Online Role Playing Game

trodde det var Massive Multi Online Role Playing Game, men va vet jag.
anyway jag brukar också få såna där stunder när man hellre vill sitta o chatta än att lira, men träffade jag Kotor och WoW "I LOVE U DAMMIT"

*i regret nothing*

Visa signatur

"hey litsen!"

Permalänk
Avstängd

du växer inte ifrån spelen utan spelen växer ifrån dig...

Jag tyckte också att jag växt från spelen, men jag tog fram Earth 2140 och skulle testa den i min bärbara dator.... sambon kommer och frågar om jag sovit alls, öh, vad?

Det visade sig att jag råkat spela hela natten från 22:00 till 4:50 då jag ska vakna och förbreda mig för jobbet (vakna->duscha->kolla blodsockret->insulin->frukost->konka ner cykel 3 våningar bla bla) mindre trevligt när jag kom hem, äta och sen skulle jag ta en tupplur... 16:30 till 9:00

Visa signatur

ATI TALIBAN.
Är inte någon expert, men jag har inte akne heller.
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS.. "Betala i förskott på blocket?" tråden.

Permalänk
Medlem

Re: Har börjat tröttna på spel allt mer, börjar jag bli "vuxen"?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lappa
Satt precis och läste en tråd som handlade om en kille som sökte spelalternativ.

Läste spelen han hade spelat igenom och bara sucka åt dem. Minns inte riktigt när jag hade riktigt nöje åt ett spel senast, alltså som jag verkligen gillade.

Oftast brukar det vara så här: Jag får tag i ett nytt spel och börjar lira (spelar ingen roll om det är konsoll eller PC) och brukar bli skittänd på spelet i början och tycka det är skitfräckt. Efter X (sällan XX) så börjar man känna att spelet inte är så kul änndå, det är ju bara samma sak hela tiden! Kan dra några exempel:
HL2: Tja, i princip samma sak genom hela spelet, springa, skjuta, springa.
DOOM 3: En ännda lång grafikupplevelse.
DOA2: Kul, välldigt kul, men självklart förkort.

Ja, och så fortsätter det, ännda spelet som jag alldrig tröttnar på är CS, det kan man alltid plocka fram för att roa sig med lite, (alla andra online FPS är trista tycker jag)

Någon annan som känner som mig eller vad är det frågan om, jag vill ju inte mista den känslan man får när man lirar ett bra spel, alltså den kännslan jag hade förr, men på senare dagar börjat rinna ut i sanden

PC spel brukar vara segt..

spela MEtroid Prime, får man skoj igen!

Visa signatur

CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU X 980 @ 3.33GHz