Antec Nine Hundred 2017

Hej och välkommna.

Sen yngre dar har jag alltid gillat datorer och riktigt dreglat över alla vackra mods här på SweC!
Jag har ett antal gånger försökt mig på att göra egna projekt som tyvärr avslutats ganska fort då mitt tålamod inte höll. Men jag är inte riktigt nöjd med mitt Phanteks P400S som jag sitter med just nu och har tänkt återgå till mitt gamla FD Define S som min yngre bror huserar sin build i just nu. Men istället för att t.ex ge honom mitt P400S så tyckte jag det vore roligare att fräsha upp ett gammalt Antec Nine Hundred jag fick tag på en second hand (som innehöll ett nätagg som jag var ute efter egentligen).

Min tanke är att få det att kännas lite modernare och ge det lite mer färg.
Eftersom min bror ändå hållt på NiP ett tag (vet inte om det är aktuellt längre dock) så blir färgschemat Svart/Guld och Vit LED.

För att det då ska kännas lite mer "2017" så ska Hårddisksburen tas bort, ventilering i botten för PSU samt ett cover/shroud, bättre kabeldragningsmöjligheter och förvaring.

UPDATE

Chassit kommer istället gå till en extra pc åt lite andra dela jag inhandlat då jag bytte min brors komponenter och satte i mitt P400S istället!

Dator spec:
i7 2600k @ 4.6GHz /w Cryorig H7 Universal
Asus Sabertooth Z77
G.Skill Ripjaws 8GB 1600mhz
XFX R9 270x 2GB
Corsair CX 600W
HyperX 120GB SSD

Detta blir min första mod jag verkligen tagit tag i och hoppas på ett hyffsat slutresultat jag kommer känna mig nöjd med! Tar gärna emot tips och trix som kan underlätta!