Inlägg

Inlägg som robbe60 har skrivit i forumet
Av robbe60
Skrivet av Gilgamesh:

Ni antyder att folk gör det men resten får inte prata om det, hehe.

Lite så ja..jag reagerade också på det

Av robbe60

Välj Gratis Faktura, det gör jag alltid om det är möjligt, annars blir det Kreditkort..betydligt säkrare än Betalkort !!

Av robbe60
Skrivet av Toss3:

Frågan framgår tydligt från rubriken - beställt en produkt från Inet och de verkar inte veta hur många de kommer få in, men ändå har de tagit betalt (märk: Inte gjort en reservation på beloppet).

Tycker andra butiker brukar göra en reservation och sedan ta betalt först då produkten faktiskt finns på lager och skickas.

Är detta rimligt tycker ni?

Orsaken till varför jag tycker detta är orimligt är att deras lagersaldon är osäkra. Dom kan ange att en produkt ska komma in i juni för att sedan plötsligt flytta datumet flera månader bort.

För att undvika ränta på beloppet behöver jag också betala in summan tidigare än vad de kanske kan leverera varan, vilket medför problem ifall jag sen vill avbeställa pga leveransen dröjer (kreditbolag gillar ej att du har ett negativt saldo).

Kan även påpeka att inget av detta strider mot konsumentköplagen och att det också framgår tydligt från deras försäljningsvillkor att de kommer ta betalt direkt.

Jag tycker dock inte det är helt rimligt agerande om inte butiken i sig har likviditetsproblem.

Välj Gratis Faktura. Det gör jag alltid om det är möjligt..annars väljer jag Kreditkorft..betydligt säkrare än ett Betalkort!!

Av robbe60

angående ett sektföretag och dess användare

Som jag längtar..ELLER...tar aldrig i en Apple produkt !!, inte ens med en tång

Av robbe60
Skrivet av nu1mlock:

Vilken tur, för det är en riktigt kass TV.

Skulle vara intressant och få veta vad du vet som inte jag/många vet !

Av robbe60
Skrivet av egbold:

Använder fortfarande Winamp 2.95.
Bästa och enklaste musikspelaren i mitt tycke.

Instämmer helt , jag kör versionen 5.5572 med "Pimeer" gold skalet

Av robbe60
Skrivet av oRBIT2002:

Trodde jag var den enda på planeten som använde Winamp fortfarande. Man får alltid lustiga kommentarer av folk som känner igen ikonen på desktopen.

jag har använd den sen start

Av robbe60
Skrivet av trashisland:

Hej! Skulle behöva lite hälp med val av bredbandsleverantör. Just nu har jag endast 3 alternativ då fibern är helt ny installerad. Vill börja med 100/100 Mbps då det är billigast, tänker att man alltid kan höja vid behov. Alternativen är:

Folke 449 kr/mån
Bredband2 475 kr/mån
NetatOnce 498 kr/mån

Har aldrig hört om Folke eller NetatOnce förut, någon som har erfarenhet av dessa? Bredband2 är ju det mest bekanta men har inte hört så jätte bra om deras villkor,,
Tacksam för svar :]

Jag har själv haft Bredband2 i några år (100/10 249 kr/m) och är nöjd har 100% bandbredd 24/7..men man får har koll på deras prisjusteringar..när dom höjer då går det snabbt från Bredband2 men när dom sänker så är dom helt tysta,,så man får gå in regelbundet på deras sida för att kolla priserna..detta har hänt mig flera gånger..och kräver prissänkningen och det får jag..men klagar också på deras tilllvägagångsätt

Av robbe60

Jag har ingen displayport på moderkortet (men dock på 32 tum Dell G2223D skärmen) jag kör med en APU Amd Ryzen 7 5700G

Av robbe60
Skrivet av Captain Acid:

csn skulder

har inte haft en skuld sen 1991.. jag får högt blodtryck bara av att titta på Lyxfällan..sicka jävla galningar..många av dom är inte värda någon hjälp!!

Av robbe60

Nej.. har inte deklarerat än, jag gör det i pappersform (jag vill inte göra folk arbetslösa) som alltid..och lämnar in dokumenten den 2/5

Av robbe60
Av robbe60

Värnplikt :-)

Jag gjorde min värnplikt inom flyget (på en J35 Draken flottilj) som Aggregatmekaniker för 15 kr (skattefritt) om dan
så inte helt fel pinkat..så bra dom börjar att få ut unga igen inte minst att veta hut o kunna ta order..sånt skadar ingen.. tvärtom

Av robbe60
Skrivet av Petterk:

Det är ingen lösning som finns, finns kablar som ser ut som det du beskriver men de är omöjliga att använda med något förutom någon speciallösning. Sakna du TV-uttag i en lägenhet finns det inte antenn, kabel eller satellitsändningar.

Via internet eller fibern. Leverantörerna säljer TV-boxar ihop med abonnemangen, förmodligen ingår det redan i lägenheten ett startutbud med SVT och TV4. Det som ingår kollektivt behöver man registrera/teckna sig mot så skickar de ut box, brukar inte vara svårare än att kolla värdens hemsida för att lista ut om de har ett utbud.

Det finns inomhusantenner, men de flesta lägenheter kommer inte ligga så bra till att det är enkelt eller ens möjligt att få in signal från marknätet.

Även via antenn/coax uttaget digitala kabeltv nätet Comhem/Tele2 som jag har, kör med antennkabel från uttaget direkt in i tvn utan någon box

Av robbe60
Skrivet av dlq84:

Kör 64GB i min laptop, ännu mer lagom skulle jag säga.

8 GB (2x4 ddr3) är full tillräckligt för min laptop

Av robbe60

laptop Win 7 i7 26400 (turbo 3,2 GHz) 8Gb ram

laptop Win 7 i7 26400 (turbo 3,2 GHz) 8Gb ram

Firefox bäst 5,04
Vivaldi sämst 3,79
Opera 4,93
Chrome 4,86

Av robbe60

Laptop Win7 i7 2640m (turbo 3,2 Ghz) Firefox 5,04 Chrome 4,86

Av robbe60

har aldrig haft någon spel konsol

Av robbe60

vad man vet

Av robbe60

hmm