Inlägg

Inlägg som Eltarion har skrivit i forumet
Av Eltarion

Har kört med Private Internet Access I flera år och är riktigt nöjd med det. Känns skönt när man är utomlands osv om man behöver koppla upp sig på ett öppet wifi.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Har själv en Russell Hobbs Retro, som jag är mycket nöjd med. Riktigt gott kaffe! 👌

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

S3 Savage 4. Tror märket var A4. Boxen är borta sedan länge.

https://preview.ibb.co/kCbRr7/IMG_20180505_071638.jpg

https://preview.ibb.co/hkp1PS/IMG_20180505_071448.jpg

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion
Skrivet av Masyve:

Är det rättvist att jämföra batteritiden på den här kretsen mot en i7:a verkligen?

Tänkte samma.. hade väl varit bättre att uppge batteritiden jämför med N3450.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Kan inte finna denna i tråden och ber om ursäkt om den redan tidigare har blivit länkad. Men Gamers Nexus gjorde en bra video om detta. Ni finner den här:

Av Eltarion

Som gammal Nintendo spelare sedan NES tiden känns det som Nintendo är tillbaka på riktigt och det är helt underbart.

De har varit på villovägar med Wii och Wii U men nu känns det som de har hittat hem igen och lagt fokusen där den ska ligga. På spelen.

Fullständigt älskar denna konsol. Känns konstigt att säga men.. Nintendo is back!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion
Skrivet av FishTank:

24 tummaren för 3100 kr ser ut att vara en kompetent alternativ för dagens 1080p 144 Hz TN skärmar, dock kan det välda panelen inte vara för alla.

Den närmsta liknande skärmen är Samsungs 23,5 tummare som kostar ett par hundralappar mer, dock har den FreeSync, undrar om MSI skärmen har det också.

Från MSI produkt sida.

"MSI Gaming monitors are built with Adaptive Sync technology to create the smoothest visuals for your gameplay. To do this, Adaptive Sync will sync your monitors refresh rate to your AMD® GPU, which helps to eliminate screen tearing or stuttering. Enjoy the game the way it was meant to be enjoyed with ultra-smooth, lag-free visuals.
*Note: Adaptive Sync requires a compatible AMD® GPU to be enabled. For more information: http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/te...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Håller helt och hållet med ParasiteX. Ryzen 5 1600 helt klart mest prisvärd just nu. Har själv funderat på denna CPU.

Av Eltarion

Själv har jag använt Remington i alla år. Har själv funderat lite på en Philips då min senaste (andra Remington efter att batteriet på den första som jag haft i typ 10 år blev sjukt dåligt) hade dålig plast på några av tillbehören för olika längder. Fanns inga sådana problem med min gamla, så jag undrar lite om Remington har börjat spara in på kvalitén vilket känns lite tråkigt. Kan också vara att jag fick ett måndagsex.

Av Eltarion

Är någon förvånad egentligen? Mjölka de spelserier som uppenbarligen säljer. Trots "cinematic FPS" och buggar som påminner om Bethesta spel från 90 talet.

S&M är kanske stort bland dagens gamers

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Fullständigt idiotiskt att hålla på att låsa detta till vissa tillverkare och modeller. De skjuter sig själv bara i foten. Nästan vilken hårdvara som helst från de senaste åren klarar 4K.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion
Skrivet av highwaystar:

Det är väldigt likt mitt Func KB-460, ett prisvärt tangentbord med Cherry MX-brytare som dock inte går att köpa längre - antar att de vill fylla den luckan. Mitt är så dammigt så jag får sno en produktbild från nätet:

https://www.techpowerup.com/img/14-05-06/Func_KB-460_02.jpg

Det finns på marknaden ännu, men under namnet Fnatics sedan de köpte upp func.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Lite chockad över att se att LINE var med på listan. Visste inte det var så pass stort i Sverige. Själv använder jag det för jag har många japanska vänner.

Gillar dock inte vad Telia gör. Det är inte​ rätt att göra undantag för vissa applikationer.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion

Nu har jag inte gått igenom hela denna tråden, så om denna redan har länkats så ber jag om ursäkt.

Men detta är mycket intressant och förstår inte varför ingen annan tagit upp detta.

Av Eltarion

Helt klart givet köp vid mitt nästa Japan besök.

Av Eltarion
Skrivet av LAO:

Ser ett problem med att ta bort 3.5mm. Hur ska man lyssna på musik och ladda mobilen...

Helt klart. Det är helt värdelöst. HTC Touch Diamond saknade 3.5mm uttag och man fick köpa en adapter för att använda dessa. Slutade med att jag mest inte lyssnade på musik alls på denna telefon eller med de medföljande hörlurarna som kopplades i samma port som man laddade telefonen.

Adaptern för att använda vanliga hörlurar köpte jag men använde väldigt sällan, man kunde inte ha den fint o fickan med telefonen alls. Vill dock minnas att adaptern hade en port så man kunde ladda telefonen på samma gång.

Har den liggande någonstans hemma ännu.

http://m.mytrendyphone.se/shop/htc-yc-a300-19169p.html

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eltarion
Skrivet av Essentia:

För de som inte vet vad TPM är så är det ett litet chip som sitter på moderkortet som sparar krypteringsnycklar. För att kunna kryptera eller dekryptera data behövs nyckeln. Om den sparas i primärminnet finns risken att den stjäls eftersom programvara kan komma åt denna. Om nyckeln stjäls är krypteringen på disken eller liknande i fara eftersom hackare som stjäl disken kan dekryptera allt innehåll.

Istället sparas kypteringsnycklarna i detta chip som kallas för TPM som sedan utför kryptering eller dekryptering. Data skickas till chipet och krypteras eller dekrypteras, men nyckeln lämnar aldrig chippet. Detta gör det signifikant mycket svårare att stjäla krypteringsnycklarna och därmed får du bättre säkerhet. Chippet kan också utföra andra åtgärder, men detta är tanken bakom det hela. https://en.wikipedia.org/wiki/Trusted_Platform_Module

Bra och informativt inlägg!

Detta är samma system på som Google använder till Chromebooks.

Av Eltarion

Tror det är CopySwede som på ett hörn där trixat till sig att bara för att man kan använda det för att "titta" på allt sitt "privatkopierade" material = higher prices, cause reasons

Men skämt åsido, är själv sugen på detta kort, men anser inte prisen är optimala ännu, så jag avvaktar.

Av Eltarion

Softbank är ett riktigt stort företag i Japan. Man ser deras logga och butiker överallt i Tokyo. Deras Pepper robot är rätt cool också

Meningen med namnet är "a bank of software".

Av Eltarion

Alltid skönt med utveckling. Men som många säger är ju SD och Micro-SD så etablerat. Så min gissning är att det kommer ta långtid innan denna nya standarden blir just det en "Standard".

Sen hör man redan jublet från CopySwede... mer saker att beskatta!