Inlägg

Inlägg som Swekat har skrivit i forumet
Av Swekat
Skrivet av Juus1:

Samsung M3 Portable HX-M201TCB 2,5" 2TB. 200kr + frakt.

//C

Skrivet av AxxT:

Kingston HyperX SSD 150+frakt

Jag har något högre bud på båda produkterna lokalt redan, tyvärr. Men jag väntar någon dag för att se om någon vill ha dem ännu mer.

Av Swekat

Hörlursförstärkare Pro-Ject Head Box II, Kingston HyperX SSD SH100S3 120GB, SAMSUNG 2TB extern HX-M201TCB, Edifier S730

Pro-Ject Head Box II för dig som kräver mer kraft och detaljer från dina hörlurar när du lyssnar på musik eller spelar spel. Väl omhändertagen ända sedan jag köpte den.
RCA Stereoingångar: 1 par
RCA Stereoutgångar: 1 par
Hörlursutgång: 1st 6,3 mm / 1/4"
Max uteffekt per kanal: 390 mW
Bredd: 103 mm
Djup: 127 mm
Höjd: 38 mm
Vikt: 0,6kg

Samsung M3 Portable HX-M201TCB 2,5" 2TB
slim line:
extern hårddisk med 2TB från SAMSUNG. Portabel, liten att ta med sig och ansluts enkelt via Usb 3.0.

Kingston HyperX SSD SH100S3 120GB använd väldigt lite.
Läshastighet: 555 MB/s
Skrivhastighet: 510 MB/s
Vikt: 81g

Edifier S730 2.1
Ett mycket populärt och välljudande 2.1 system. 10" subwoofer och total effekt på 300W. 300W som ger ett kraftfullt, men samtidigt mjukt och dynamiskt ljud. Både 2-vägssatelliterna och 10" subwoofern är byggda i träkabinett. Med koppling mellan analog och digital ljudingång, gör det möjligt att ansluta flera ljudkällor.

Kom med bud så får vi se om jag nappar på något. Kan skicka allt utom högtalarna.

Läs hela annonsen här

Av Swekat
Skrivet av BoilInBagRis:

Är sugen på både pump och 10st raka kopplingar.
Bara för att dubbelkolla innan jag kommer med bud, hitta inte det ordagrant på EKs hemsida men dessa fittings är för hardtube eller hur?

Väl mött,
Max

Nu är jag osäker på vilken skillnad det gör. De är justerbara 10/13mm

Skickades från m.sweclockers.com

Av Swekat
Skrivet av snskiller:

Är intresserad utav dom nickelfärgsde böjda kopplingarna dvs 45 och 90 graders vinklade jag får det till 12st totalt och kan ge 20kr styck dvs 240kr plus frakt för dom, vet inte om det är ett vettigt bud men det är vad jag kan ge

Det rätta antalet är det som står, några blev bara inte med på bild. Men det tycker jag är rimligt. Ta kontakt via pm.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Swekat

Vattenkylningsdelar; pump, radiator, reservoir och kopplingar

Tjenare!

Har lite vattenkylningsgrejer som kanske någon kan ha användning för. Jag rengör naturligtvis grejerna lite bättre innan de byter ägare.

Alohacool VPP655T (Laing d5) + EK-D5 x-top

8-24V dc
max 37W

EK Dual Bay SPIN Reservoir w/ Flow Meter

Passform: 2st 5,25''-platser
Mått (LxHxD): 144x84x60mm
Volym: ~250ml
Öpnningarr för slang: 4st G1/4"
För påfyllning: G3/8"
Färg: svart nickel

EK-CoolStream RAD XT 240mm

Dimensioner (LxBxH): 276x123x47mm
Fläktstorlek: 120mm
Fläktplatser: 2x120mm på vardera sida (M3)
Trycktestad: 1bar
Gängstorlek: G1/4
Vikt: 876g
Material: Mässing, Koppar

Kopplingar 1/4'':

18st 6st raka EK-PSC 13/10 nickel/black nickel
9st 2st EK-PSC 45° nickel/black
7st 2st EK-PSC 90° nickel/black

10st Phobya vibrations/ljuddämpande fläkthölje 120mm (7mm tjock)
Från aquatuning

Lägg ett vettigt bud på något så är det ditt. Kan skicka mot förskottsbetalning om du inte kan hämta.

Mvh,
swekat

Läs hela annonsen här

Av Swekat

@railman:

Tack för snabbt svar.
Är rätt nyinflyttad i området så känner inte jättemånga här dessvärre. Har frågat runt men inte lyckats ännu :/. Har till råga på detta en stor tenta på fredag så finns inte riktigt tid till att åka runt. Hur lång servicetid kan jag beräkna? Eftersom att det rör sig om en iphone så brukar väl felet endast konstateras för att sedan skicka en utbytesenhet?

Av Swekat

Kortare servicetid utan lånetelefon?

Min fråga är följande. Finns det regler kring kortare servicetider då ingen lånetelefon finns att tillgå? Jag sitter nu helt utan telefon och vi alla vet ju hur viktig en telefon är i dagens samhälle.

Bakgrund:

Lämnade in min 2 månader gamla telefon till Webbhallen då högtalaren inte fungerade som den skulle. Killen jag pratade med tog emot telefonen och jag bad om lånetelefon under servicetiden. Jag fick en lånetelefon som sen när jag kom hem visade sig att inte fungera. Dagen därefter fick jag åka tillbaka till Webbhallen (5 mils resa) endast för att byta ut lånetelefonen. Pratade med samma kille som sa att det inte fanns någon annan lånetelefon tillgänglig. Jag fick åka hem igen tomhänt. Jag har tyvärr själv ingen annan telefon hemma och har inte heller någon möjlighet att köpa en telefon endast i detta syfte då jag är student.
Tack så hemskt mycket för hjälpen.

Av Swekat

Jag antar att Monsoon grejerna är borta?

Av Swekat
Skrivet av johnlennonx:

Kan ju vara så att eftersom en stor del inte är där frivilligt så har man bestämt att när man godkänner att placeringen och vården på det stället så godkänner man också att man inte får fri tillgång till internet/telefon under vistelsen.

Detta kan göras av ett flertal anledningar:
1. Skapar en ojämnlikhet bland vårdtagarna som kan leda till osämja i gruppen.
2. Om någon i gruppen har möjlighet att använda internet riskerar denne att pressas eller hotas av de andra att utföra handlingar där som denne inte vill eller som är olagliga.
3. Om ts skulle tappa sin mobil så kan den komma i händerna på någon som använder den på ett skadligt vilket kan orsaka problem för ts, den som hittat den eller personal eller andra ungdomar.

Nu vet ju inte jag exakt vad det är för boende vi pratar om här så det är svårt att säga precis vad det är som motiverar det i det här fallet men där jag tidigare jobbade så fanns bland annat risk för fritagningsförsök, narkotikasmuggling och barnpornografibrott om någon kom över en telefon med fri tillgång till internet.

Det är precis som du säger. I princip alla har problem med droger och även om pissprov genomförs flera gånger i veckan kan man beställa RC-droger som inte stickorna visar något på om man har fri tillgång till internet. Bedragare utgör också ett problem. 9/10 av de som finns här är människor som beviljats vård istället för att sitta av ett fängelsestraff.

En äldre generation Ipod touch verkar ju gå att få för en rimlig summa, så det får nog bli en sådan.

Av Swekat
Skrivet av Pamudas:

Nu tror jag inte det finns någon app som skyddar mot en återställning.. som går att göra vid uppstart av telefonen? En app är nog det sämsta som du kan använda dig av när det kommer till att "låsa" en "grund"-funktion i mobilen. Köp en mp3-spelare om du är så illa tvungen att ha musik, de kostar inte många kronor idag...

Det jag menar är inte att det ger en sådan säkerhet, utan bara att eftersom jag inte känner till lösenordet kan man kontrollera om jag möjligen har använt telefonen till något jag inte får. Dvs om inte appen skulle vara kvar eller om den inte är skyddad med rätt lösen. Jag har fått lösningen godkänd men har ännu inte hittat ett sådant verktyg.
Jag ska börja titta på mp3-spelare. Tack för att ni tog er tid!

Av Swekat
Skrivet av daempull:

Då kan ju du lika väl visa att du inte har något sim-kort i en gång om dagen. Det är lika säkert som att ha en app.

Skickades från m.sweclockers.com

Nej, jag känner inte till lösenordet för att ändra inställningarna. Man kontrollerar att appen finns och är skyddad med korrekt lösen varje dag och felar det är det utskrivning som gäller.

Av Swekat
Skrivet av johnlennonx:

Nu vet jag inte var det är för ställe du bor på men tidigare jobbade jag på ett SiS hem med tvångsomhändertagna ungdomar och där lånade vi ut billiga mp3-spelare som man fick tanka in sin musik på till ungdomarna.
Kanske kan vara en ide att höra med personalen om de kan tänka sig en liknande deal.

Jag är här frivilligt men 90% är här via kriminalvården. Det kanske kan fungera om man tjatar lite. Hittills har de inte haft någon bra lösning när jag har frågat. Problemet skulle kanske bli att jag har köpt en Harman Kardon Onyx Studio som har ganska begränsade anslutningsmöjligheter.

Av Swekat

Om jag kan visa att det är låst med en app och lösenordet (som personalen naturligtvis anger) är oförändrat, en gång om dagen duger det.

Känns segt att behöva köpa en mp3-spelare när jag har en ny telefon liggandes i rummet intill.

Av Swekat

App som kan strypa all datatrafik, lösenordsskydd, android

Tjena!

Jag befinner mig för tillfället på ett behandlingshem för att få ordning på PTSD och genomföra neuropsykiatrisk utredning. Tillgång till elektronisk utrustning här är väldigt begränsad och all tillgång till internet, förutom en allmän dator någon timme om dagen, är helt förbjudet.
Jag skulle därför vilja veta om det finns någon app som kan strypa all datatrafik från telefonen så att jag åtminstone kan använda den till att spela upp musik. Det räcker inte med att de plockar SIM-kortet eftersom att man bara kan köpa ett nytt.

Jag skulle titta efter bättre själv om jag hade bättre tillgång till nätet.

Tack för hjälpen!

Mvh

Av Swekat

Ett underligt problem i Binding of Isaac:Rebirth

Jag har dessväre inte kunskapen för att identifiera vad som är fel så jag hoppas att någon kan hjälpa mig.
Så här ligger det då till. En dag när jag spelade binding of isaac:rebirth fick jag en bsod som med största sannolikhet skapades av cpu;n som jag håller på att överklocka och testa. När jag återvänder till Isaac får jag böra om från början på nivån jag var. Det större problemet är dock att all går dubbelt så snabbt. Dessutom kommer en ~1,5cm tjock linje från nederdelen av skärmen och rör sig sakta mot mitten för att sedan börja om igen. Samma bekymmer med skärmen har jag även om jag spelar Hearthstone och tex skickar webbläsaren framför spelet, men inte annars. Jag har inte några problem i andra spel.

Jag har provat allt jag kan. Tagit bort allt som jag känner till har med spelet att göra för att sedan starta om. Installerat om drivare till gpu. Scannat efter fel i registret. Allt som är basic overall.

Någon som kan ha en aning? Det är säkert solklart men ändå bortom min kunskapsförmåga.

Tackar ödmjukast för hjälp!

Av Swekat

Konstigt problem som jag ej stött på förut Binding of Isaac: Rebirth

Jag har dessväre inte kunskapen för att identifiera vad som är fel så jag hoppas att någon kan hjälpa mig.
Så här ligger det då till. En dag när jag spelade binding of isaac:rebirth fick jag en bsod som med största sannolikhet skapades av cpu;n som jag håller på att överklocka och testa. När jag återvänder till Isaac får jag böra om från början på nivån jag var. Det större problemet är dock att all går dubbelt så snabbt. Dessutom kommer en ~1,5cm tjock linje från nederdelen av skärmen och rör sig sakta mot mitten för att sedan börja om igen. Samma bekymmer med skärmen har jag även om jag spelar Hearthstone och tex skickar webbläsaren framför spelet, men inte annars. Jag har inte några problem i andra spel.

Jag har provat allt jag kan. Tagit bort allt som jag känner till har med spelet att göra för att sedan starta om. Installerat om drivare till gpu. Scannat efter fel i registret. Allt som är basic overall.

Någon som kan ha en aning? Det är säkert solklart men ändå bortom min kunskapsförmåga.

Tackar ödmjukast för hjälp!

EDIT: Lades i fel tråd. Denna kan låsas eller tas bort!

Av Swekat

Användare: @Bokhylla2000
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt med Posten
Produkt: EIZO FS2332

Positivt:
• Utmärkt emballerat.
• Mycket snabb respons och skickade dagen efter första kontakt. Stod för halva fraktkostnaden.
• Trevlig och samarbetsvillig.

Negativt:

Slutbetyg: 5+/5

Av Swekat

I vanliga fall låser domstolarna in kriminella. När det gäller copyswede beslutar de istället att gång på gång legalisera brotten. 凸(`⌒´メ)凸

Av Swekat
Skrivet av R4ZORMOUSE:

De sista siffrorna är 124!

0x124 skiljer sig från andra bsod genom att det undantagslöst är hårdvara som gnäller.

Det jag skulle göra först av allt:
Clear cmos och kolla igenom BIOS/UEFI efter fel. Eventuellt uppdatera BIOS/UEFI.
Uppdatera drivrutiner.
Kolla temp på all hårdvara.

Av Swekat

Adware brukar kunna få det att se ut så men då finns också ofta länkar lite här och där.