Inlägg

Inlägg som truedesire har skrivit i forumet
Av truedesire

Eksjös monopol kostar mig 490kr i månaden för 250 mbit..

Av truedesire
Skrivet av Alling:

Ja, det kan man väl tänka sig. Dessutom är den koreansk och på koreanska. Inte en enda engelskspråkig film eller serie jag sett på Blu-ray har haft engelska undertexter (utom för hörselskadade) såvitt jag kan minnas.

ja nu är jag me! Skyller på värmen..

Av truedesire
Skrivet av GGlucke:

Tack för rekommendationen!
Dreame är bra dem, blev en Dreame D10 plus nu, fungerar klockrent. Skönt med station så man slipper tömma titt som tätt. Utan mer göra rent roboten. Använder du Xiaomi Home appen? Jag laddade ner Dreamehome appen, hörde att den skulle ha fler funktioner till robotdammsugaren.

Använder Xiaomi home Den appen verkade rekommenderas år 2021 för just Z10 Pro, åtminstone på deras hemsida samt videoguide. Blir en uppgradering nästa år för min del, inte för att jag är missnöjd utan jag tänkte skänka den nuvarande till syster min

Av truedesire
Skrivet av Alling:

Och köper du den på Blu-ray kan du dessutom glömma att se den med engelska undertexter (som inte är för hörselskadade).

Konsumerar själv varken piratkopierad eller strömmad film, utan endast Blu-ray, men så länge filmbolagen kategoriskt vägrar inkludera något så enkelt och självklart som engelska undertexter är precis varenda piratkopierad byte rätt åt dem.

Importerade en koreansk film (The Admiral: Roaring Currents) och den hade engelsk text? Kanske är beroende på utgivare?

Av truedesire

Kanske inget direkt svar men jag har en Z10 Pro från Dreame som fungerat utan problem i flera år. Använder samma app som Roborock.
Mitt krav var station med påse så jag får bort damm etc snabbt pga allergier, gav 4000kr för den.

Finns vacuumwars på Youtube som provar olika modeller 👍🏻
Edit: https://youtu.be/ccFspGr1SIQ?si=NNC70XOdYzeCQyZo
Vinnaren 2023 var Dreame L20 Ultra, finns separat video.

Av truedesire

Förstår inte riktigt frågan, 7900 XTX går riktigt jämt och drar ibland mitt 4080 Super? Valde 4080S pga DLSS för det kan vara bra i en del spel vid 4096x2160.
7700 XT mer prisvärt än 4060/Ti. 7900 GRE också ett klockrent kort från AMD.
MÅSTE AMD ha ett kort som är lika bra som 4090? De flesta jag känner lägger ogärna mer än 4000 kr på grafikkort, och absolut max 5000 om jag lyckas tjata vid eventuella reor.

Av truedesire
Skrivet av frong:

Vet inte vad som är rätt eller fel men det är ju för jäkla tråkig attityd på svaret från PS.

De på Power gjorde exakt samma sak mot mig vid retur av monitor.. Inte nog med jag fick en ful brun kartong, de slarvade bort medföljande HDMI och Displayport kabel OCH foten/basen var skadad med en böjning i metallen. Fick välja EN av kablarna jag önskade, inte båda?? Jaha sa jag HDMI då pga Arc och soundbar.. Fick 100kr som kompensation i form av presentkort.

Bortslarvade kablar och skada, 100 kr kompensation 😂 Var sista gången jag köpte på Power.

Av truedesire

Kör med LG C9 55" sedan flera år 👍🏻

Av truedesire
Skrivet av Fenrisulvfan:

Nej, det går inte att spela utan internet, för det går varken att få fatt i spelet eller logga in för att få starta det.

Laddningstider började med CD-skivor på Playstation 1 och har därefter bara blivit sämre.

Vågar snarare påstå att PS5 disk är snabbare än de flestas datorer 😅 många jag känner är kvar på gen 2-3 diskar.

Av truedesire
Skrivet av Edvin1:

Det ska också sägas att skillnaderna inte är så stora idag vad det gäller själva upplevelsen. Jag tänker på det varje gång digital foundry jämför PS5 och PC i 400% zoom och säger "image quality is much better on pc". Jag ser också en viss skillnad men tänker också: "Vilket trams, vem spelar i 400% zoom?". Grafiken i spelen noterar man första timman man spelar, sedan är all fokus på gameplay och level design.

Också något jag funderat på och irriterat mig på, rent krasst är det som att sitta 5 cm från skärmen? Jag överdriver nu självklart, men att behöva köra bild-för-bild, pausa, zooma in 400 % och säga "titta så bra upplevelse du får om du har en PC för 20 000 kr mot en konsol för 6000-7000 kr" rimmar illa 😅 Bara mitt chassi Jonsbo D30 + SFX-L nätagg gick på 4500 kr (om jag minns rätt, förnekar hur mycket jag spenderat på burken). Har också testat att köra konsoler till en monitor men då tappar man HDR och kvalité, särskilt mot min OLED.
Givetvis går det uppgradera grafikkortet efter säg 2-3 generationer, men jag har alltid sålt mina konsoler i samband med nya har kommit genom åren så själva uppgraderingen i sig har varit relativt billig.

Jag gillar min PC för det den kan göra med sina muskler men jag föredrar att köra SP spel på PS5, klara ut dom, sedan sälja vidare till nästa person. Om jag nu självklart inte vill ha kvar dom i samlingen Blev längre svar än vad jag trodde, jag ber om ursäkt för wall of text

Av truedesire

Playstation 5 säljer RIKTIGT bra likaså Switch.
PC blir bara dyrare och dyrare för varje generation, samt många jag känner har tröttnat på felsökning oavsett hårdvara eller mjukvara. Att bara komma hem och "allt fungerar" är något som lockar allt mer för oss i medelåldern när tiden tryter mer och mer.
Det var sista uppgraderingen för mig i PC världen, nu får den gå tills den rasar (alternativt säljer jag den efter sommaren 😂).

Av truedesire

Har beställt frakten på Quest 2 enligt PM 👍🏻

Av truedesire

Då är grafikkortet skickat! 🙂

Av truedesire
Skrivet av fetakniven:

Har ett grafikkort på gång från @truedesire , låter annonsen stå kvar tills affären är avslutad.

Stämmer bra! Som meddelat är jag hemma på måndag 😁👍🏻

Av truedesire
Skrivet av backfeed:

Knappast.

Har en LG oled 65" från 2016 som fortfarande fungerar finfint, inga inbränningar eller andra problem. Jag är fortsatt precis lika nöjd som när jag köpte den, så chansen finns att jag inte köper något nytt förrän den eventuellt havererar.

Jag har oled C9 55" med 4K120, E-Arc, Dolby Vision och Atmos. Får inte direkt några nya funktioner. Enda anledningen jag funderar på en ny är storleken, har flyttat så 65" hade varit bättre. Men det är så svårt att motivera när allt bara funkar 😅 inga inbränningar här heller.

Av truedesire
Nytt bud: 2 200 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av truedesire
Skrivet av HazZarD:

Lite som att köpa grisen i säcken om dom ska spotta ut en ny version varannan månad.. inte alls bra för miljön....

Kanske missförstår men, läste du ens artikeln? Varannat år är ju en väldigt lång period i teknikvärlden. Numera går det återvinna väldigt mycket per enhet sett i procent.
"MSI har planerat för en framtid där nya Claw-modeller släpps med jämna mellanrum vartannat eller var tredje år."

Av truedesire

Annonsen är avslutad

Av truedesire
Skrivet av Tackåsen:

5 500 kr + frakt

Grattis till det vinnande budet! Kontar dig i PM

Av truedesire
Skrivet av Valteros:

5 400 kr + frakt

Noterat

Fick en fråga i PM som kan vara bra att ha med, jag lämnar över kvittot vid försäljning.