Inlägg

Inlägg som Foolwolf har skrivit i forumet
Av Foolwolf
Skrivet av jimjans:

Funkade det för dig? Bytte men tjänsten försvann helt hos Max då och Telia säger att det är strul när man bytt men att det kommer ordna sig men vet inte när.

Jag gjorde det, fick ett OK, det står tillsvidare 0 Kronor än så länge och sist vi såg på Max, ingen reklam och vi tittade mer än en timma. Så... Tror det funkar.

Av Foolwolf

Har gått över på min stationära, min laptop och nu under våran även på datorn på jobbet.
Kör med ms moto inloggning på laptopen, men utan ms konto på min stationära.

Av Foolwolf
Skrivet av Snudge_B:

Ni behöver inte stämma någon. Logga in på Telia och byt! 0kr!!!! https://www.sweclockers.com/forum/post/20472821

Dude! Dagens mest hjälpsamma inlägg! Rosor till dig - reklamfritt till mig!

Av Foolwolf
Skrivet av Naslowins:

Telia avtalet har blivit sämre då jag skrev under i Mars att få HBO Max, Viaplay samt TV4+ med mitt Telia abonnemang, nu efter ändringen så har jag fått reklam efter varje streamad timme, något som inte fanns innan, det är tråkigt när tjänster blir sämre, för övrigt trodde jag inte att HBO sysslade med avtalsbrott.

Tror nog inte HBO gör avtalsbrott, utan lyckas nog navigera i de grå gränserna alldeles ypperligt...
Jag sitter i samma båt och vi fick HBO Max som ersättning tidigare, och nu ser jag att vi fått reklamskräpet istället vilket är ett rejält nerköp. Ser hellre ingenting alls samt lägre kostnad än att betala något överhuvudtaget för en undermåligare produkt.

Av Foolwolf
Skrivet av SCORPIUS:

Jag är försiktigt hoppfull. Så mycket skit som produceras nu som tvunget ska klämma in ideologi och politik i precis allting.

Så, vi får se.

Jag skulle satsa mer på försiktigt än hoppfull just nu. Tillräckligt med kontrovers runt Phoebe och hennes ideér och insatser i Indiana Jones samt även rykten om James Bond- jag ser ingen anledning till hoppfullhet just nu. Glad om motsatsen sker dock.

Av Foolwolf

Annonsen är avslutad

Av Foolwolf

OK, då inte någon verkar nappa så kom gärna med helt eget bud om något är av intresse så tar vi det därifrån

Av Foolwolf

Mus och 3 tangentbord

Säljer lite saker som blivit liggande.
Ger prisförslag, men man kan så klart komma med eget förslag.
Säljer gärna mot att folk hämtar upp, annars skickas det via Postnord efter ök.

Mus, Glorious Model D - ingen låda
Använd, men in gott skick och inga skador : 150

Steelseries Apex M500 MX Red, fullstort med blå bakgrundsbelysning, ingen låda och välanvänt men fullt fungerande och tangenterna är väl synliga: 200

Ducky One 2 Mini, Cherry MX Red, 60% layout: RGB bagrundsbelysning med låda och alla tillbehör, Sparsamt använt: 600

Varmilo VEA88 Yakumo V2 TKL Tangentbord [MX Red], vitt bakgrundsbelyst, låda med alla tillbehör. Knappt använt alls.
Obs, ingen shinethrough på knapparna. 800

Kvitto eller inköpsbevis finns på alla varor, men de flesta endast digitalt. Alla är dock äldre än 1år från inköp.

Edit: Putsat till rubrik och priser på två t-bord

Läs hela annonsen här

Av Foolwolf
Skrivet av Hakinger:

Jag är nu bara några dagar gammal i rörförstärkarträsket, men det är förstås något jag kommer att testa i framtiden. Just nu är jag som förhäxad bara av de som följde med den jag har.

Njut av sakerna, det är bra att stanna upp och bara gilla läget där man är:D

Av Foolwolf
Skrivet av Hakinger:

Genast börjar då tankarna vandra till om man skulle lägga typ en femhundring, kanske tusenlapp till på nåt lite mer känt märke. Om man får så här bra ljud på billigt skit, vad får man då inte om man går upp i pris?

Testade bara rör lite granna, men en av sakerna jag hittade som många entusiaster av just rör förstärkning påpekade var att själva rören spelar stor roll. Så kanske passa på att leta runt efter like olika rör att testa? Insåg att jag var lite för bekväm för rör, men de är ju även rätt läckra att ha på skrivbordet eller vid en "lyssningsfåtölj"

Av Foolwolf
Skrivet av TobiasStockholm:

Ja, jag kanske kan förstå tjusningen om man älskar böckerna och uppskattar att se dem filmatiserade och eventuellt därför kan fylla i alla luckor som finns i filmen?

Jag tror det kan vara så. Jag är definitivt inte någon Dune fantast och tyckte att den förra filmatiseringen var lite si och så samt försökt komma in i böckerna med inte fastnat - så det kan ju vara så att Dune bara inte är min grej som spelar in också

Av Foolwolf

De har fortfarande inte löst laddningstiderna, men som tur är funkar load accelerator mod fortfarande.
Tillför inte särskilt mycket, men lite smått och gott här och där har dykt upp men känns mest som ett jippo än att det faktiskt löser eller lägger till en anledning till spela om spelet.
Kräver det vanliga från Betheda spel, verify files, göra om alla inställnignar och återställa programmet i NVidia om man har specifika inställningar där... (Beroende på hur mycket problem man upplever så klart).

Av Foolwolf
Skrivet av TobiasStockholm:

Jag undrar på riktigt, vad är det man egentligen tycker är så bra med de här filmerna? Den första var väl okej (det lilla jag minns av den efter ett år senare, så att så speciellt minnesvärd var den ju uppenbarligen inte) och att de är visuellt vackra filmer håller jag med om. Men andra filmen var första 2/3 skitseg, sista tredjedelen tog väl lite fart och blev en aning intressant men slutet var ju värdelöst.

Är det att man har läst böckerna innan och gillar dem? Jag har inte läst böckerna... Jag älskar större delen av all science fiction för övrigt. Då var serien 3 Body Problem troligt mycket bättre och fångade mitt intresse bra mycket mer...

Jag har samma undran, jag och frugan försökte komma in i första filmen, men det är så långsamt och ogripande och inget förklaras så det känns som om detta enbart är till för redan inbitna.

Av Foolwolf

7/10 - skall erkänna att årtalen sög jag på och många andra hade jag tur med

Var är min Pingvinstång?

Av Foolwolf
Skrivet av Magnus303:

Alltså, jag kan förstå om man vill spara utrymme på en laptop genom att utesuta numeriskt tangentbord men för ett dedikerat tangentbord som man använder till en stationär dator så har jag svårt att se fördelarna med det.
Kan inte se att någon har så lite utrymme i sin lägenhet att ett normalstort tangentbord inte får plats.
Personligen så avskyr jag alla tangentbord som saknar numeriskt tangentbord och har också stora laptops med fullständigt. tangentbord och därför kan jag inte alls se varför ett separat externt tangetbord ska vara så begränsat och nedkrympt.
Och till och med sakna funktionstangenter? Att inte kunna trycka på F5 för uppdatera eller ALT+F4 för att stänga fönster eller F11 för full screen är ju sanslöst begränsande då dom kombinationerna liksom sitter i ryggraden.
Hur liten jäkla lägenhet man än har så har man väl ändå plats för ett normalstort tangentbord med full uppsättning av tangenter?

Ergonomi - men pga av just skrivergonomi föredrar jag 65% då jag använder mängder med kortkommandon med piltangenter samt del, home, end etc. Personligen får jag bra mycket mindre ont i axlar/nacke av att sitta tightare med händerna när jag spelar.

Hade jag jobbat mer med med siffror hade jag nog skaffat ett löst numpad att ha vid sidan av.

Av Foolwolf
Skrivet av frong:

Det har alltid funkat så för early access-spel afaik, nu har de lagt till "advanced access" under samma regel.

Aha, då förstår jag - tack för klargörandet.

Av Foolwolf
Skrivet av Tenerezza:

Detta har inget me EA att göra så uh ok? Detta har med Advanced Access dvs spelreleaser där de som förbokat kan börja spela ett par dagar tidigare.

"REFUNDS ON TITLES PURCHASED PRIOR TO RELEASE DATE

When you purchase a title on Steam prior to the release date, the two-hour playtime limit for refunds will apply (except for beta testing), but the 14-day period for refunds will not start until the release date. For example, if you purchase a game that is in Early Access or Advanced Access, any playtime will count against the two-hour refund limit. If you pre-purchase a title which is not playable prior to the release date, you can request a refund at any time prior to release of that title, and the standard 14-day/two-hour refund period will apply starting on the game’s release date."

---
Känns som att det visst gäller EA, står så i artikeln tom. Tid som du spenderat i ett spel innan det släpps skarpt räknas mot de två timmarna.

Av Foolwolf

Dödar ju effektivt intresset på att investera i EA spel...
De må allt ha kommit en bra bit på vägen för att satsas på, eller så får man helt enkelt tro hårt på en hit.

Av Foolwolf
Skrivet av oneill:

Som nämnts tidigare i tråden går det ganska enkelt byta funktion på netflix knappen. Har själv satt den som mute. Använde "button remapper" appen, funkar göra en funktion på gratisversionen.

*Mindblown* skall genast leta reda på den!

Av Foolwolf
Skrivet av Näbbdjuret:

Sämst skådespeleri: Aaron Moten
Bäst skådespeleri: Walton Goggins

Ser fram emot säsong 2 och hoppas att supermutanter kommer att vara ett återkommande hot/inslag.

Håller med, men jag vet inte om det är Aaron's skådespeleri som är kasst (inte sett honom tidigare vad jag kan minnas eller reflektera över) eller om rollen helt enkelt är skriven att han skall se helt stenad ut i de flesta interaktionerna med andra... Hans karaktär är den jag saknar mest utveckling hos, hoppas att vi får se mer och att de djupdyker lite här i nästa säsong.

Goggins var anledningen till att jag faktiskt "vågade" ge mig in i detta med en anings förväntan. Så många serier som varit så dåliga på sistone, samt att spel serier eller filmer varit rent katastrofala. Sure, finns ett par bra men....

Ser nu fram emot säsong 2 också, och hoppas att de får budget att fortsätta det visuella som jag tycker de har fixat riktigt bra.
Supermutanterna, må de göra dem riktigt bra!!