Inlägg

Inlägg som Black(1)cat har skrivit i forumet
Av Black(1)cat

Just nu Lorde Supercut

lorde supercut

Av Black(1)cat

Hehe har fortfarade kvar en gammal Iomega Ide när man sätter på den så låter det som en korsning mellan gammalt faxmodem och en teleprinter 320Gig och jag trodde då att det kommer jag aldrig att fylla ut🙃

Av Black(1)cat

Angående administrativa rättigheter så är det en bugg i Trusted installer som gjort att alla dina rättigheter i princip gått förlorade, kör man W10 pro som admin med rätt till grupp policy så innebär det fulla funktionsrättigheter + Schemaläggning när funktioner skall köras men buggen förhindra dig den rätten. NSudo är ett bra verktyg om man vill äga rätten till datorn och skapa ett riktigt adminkonto med minst 18 bokstäver,siffror och tecken tar ca 60 - 80 år att knäcka med recall 4 sekunder☺️🤣😂

Av Black(1)cat

Köpte DVD brännare idag på compu mail

https://compu-mail.se/sv/category/lagringognas/optiskdrev

Brukar hitta saker där som inte finns någon annan stans, frakten ligger på 60:-

Av Black(1)cat

Vet inte varför du skulle köpa en så gammal skorv? Känns som du helt förlorat kritiskt tänkande! Inte roligt att få höra detta men om man inte kan ska man fråga andra som kan? Nästan sex tusen kronor kunde få något fullt godkänd burk för de pengarna.

Av Black(1)cat

Microsoft lider av klassisk (Big Company) syndrom, underhåll och utveckling och kodbantning sker bara under de första åren nästa plattform ligger på tur och så som det är nu med AI och mer avancerade hemnätverk går inte att spika utan dagens tanke blir gammal tanke imorgon W11 har haft mediokert genomslag och W12 ligger troligen runt hörnet 1-2 år och i så fall blir 11 den största floppen med så kort livslängd.

Av Black(1)cat

Det är mycket fulspel med just Gaminglaptops, samma modeller kan vara olika strypta efter när de är tillverkade, min som jag köpte när den kom ut matar ut 380w (adaptern)min polare köpte sin åtta månader senare på black friday och hans matar max 300w och visst var den strypt och den låter mer än min.

Av Black(1)cat

Blir ärligt talat förbannad när sånt här händer, blir bara en bekräftelse att vi köpare inte äger våra produkter och har rätten att administrera vårt innehåll utan att bossen vill spara information utan vår tillåtelse. Detta kunde lika väl varit Android eller Windows men på Windows tex blir det så uppenbart när man kör sekretess inställningar och sen O.O shut up eller finsjusterar i grupprinciper alltid en eller tio dolda samtycken.

Av Black(1)cat

Tror inte att företag med skyddad verksamhet kör någon webbläsare som att ha ett svart hål, vi har och har aldrig haft om någon tror att man sitter vid skyddat objekt utan kamraövervakning och strikta administrativa skydd så tänk om. Vi tillverkar saker under licens och blir granska stenhårt med säkerhet hårdvara och mjukvara. Allt är need 2 know.

Av Black(1)cat

Den listan visar att utvecklingen gått framåt tack och lov, risken att någon komponent inte funkar kan göra felsökning till ett helvete inte konstigt att man hittade datorer i kontainers🤣😂. Bygger helst själv men nu sist köpte jag en byggd med ett 4080 och priset var billigare än styckpriset på 4080 tog grafikkortet sålde resten fick sex tusen och ett billigt 4080. Jovisst byggde jag resten själv vill veta vvad som sker under huven...

Av Black(1)cat

Vet inte om jag skulle ta det löftet från Microsoft och satsa mitt företags framtid på det. Finns det så går det att ta.

Av Black(1)cat

Jag har ett tips till Microsoft!! Sparka alla på utvecklings avdelningen och ersätt den med något intiligent! Lösningen kan finnas såå nära..så man nästan kan ta på den.. Rent seriöst AI är spännande och jag tror på massor av bra saker i framtiden men just nu känns det som en hajp helt baserad på (vi tar din data och du hjälper oss, sen när vi är färdiga så tar vi din data och du får betala för tjänsten ps vi är Microsoft du kan lita på oss din data är säker och ska inte sammankopplas med våra osäkra OS.

Av Black(1)cat

Tack och lov så är räntan på väg ner, kan jag unna mig ett nytt fint tangentbord...Undra om Microsoft har cashproblem verkar helt hysteriska efter pengar.

Av Black(1)cat

Förstår inte hur jag klarat mig utan detta, får riva hela skiten och bygga om. Detta är verklige inte en produkt för färgblinda...

Av Black(1)cat

?? Skulle vara (O)roligt att vara en fluga hos Microsoft och höra deras resonemang? Har en två terra till spel en en terra till OSet och jag vill inte komma iihåg vad jag slösade bort min tid på igår, ännu mindre att det ska ta plats på mina svindyra diskar...

Av Black(1)cat

Med all jäkla spyware som finns i en windows dator idag är det ett under att man ska behöva en webläsare gör att reparera den! Gjorde en felsökning för mindre än en vecka sen och avanserad felsökning kapitulerade efter tre sekunder men Webwiev2 lyckades öppna alla olika Windows länkar till helt ointressanta sidor om erbjudande att köpa 365 eller livstids erbjudanden på office för det fasila priset på 315:-. Jag tog naturligtvis erbjudandet som var gratis avinstallerade webwiev2.

Av Black(1)cat

Tror att du får söka på ett forensiskt verktyg typ polisen använder för att spegla flashminnet! Finns ett par stycken som troligen fixar det

https://ahlbergmobil.se/prislista-privatperson-dataraddning-o...

Av Black(1)cat

Haha den exempelbilden är så talande😶Microsoft förbereder framtidens Windows som reklamförsäljning av produkter och såå lätt det blir bara filma QR koden...Sorgligt

Av Black(1)cat

Sanningen är alltså att Microsoft vill bygga win 11 - 12 på de få saker man inte riktigt saknat (Widgets) var ju kul i tjugo minuter sen växte man upp och ville ha ett rent skrivbord så man slapp råttarm av allt disraherande klickande!! Jag vill ha ett Windows Barebone och val av funktioner hur svårt kan det vara!!

Av Black(1)cat

Vi är 8 miljarder människor på jorden och vi är alla unika formade av miljö och värderingar och som samhället har utvecklats lyckas man inte få två personer att komma överens undra vad AI får för uppfattning om människor? Eller ska vi alla bli lika? I AI världen med rätta svar och fel svar blir ju frågan vad är rätt svar i Ryssland/Ukraina Palestina/Israel? Blir väldigt ytligt och godtyckligt att använda AI i mänsklig kontext, men utmärkt för att påverka oss att tycka något vi inte tänkt på? Vet inte om jag vill sitta i min ensamhet och prata skit med något som inte betyder något för mig. Vill framför allt inte att min särbo kommer hem och undrar Vem pratar du med?