Inlägg

Inlägg som poktirity har skrivit i forumet
Av poktirity
Skrivet av ELF:

Nä, men jag har varit barn själv en gång i tiden. Inte drog jag runt med fjärrkontrollerna.

Kan tänka mig att ditt minne från åldern 1-3 år inte är fullständigt.

För ett tag sedan hittade jag fjärrkontrollen längst ner i kassen när jag var ute med återvinningen.

Av poktirity

Streamingtjänster är ett av de områden då utvecklingen går bakåt.

Får se om de lyckas göra appen ännu sämre nu som grädde på moset.

Av poktirity

Kommer bli underbart om några år när de ska förbättra lönsamheten. "dina vardagsrumsmöbler är lite slitna och omoderna, här kommer förslag på moderna möbler som är populära just nu". "du har en fläck på skjortan. Vill du att jag beställer fläckbortagare eller en ny skjorta?"

Av poktirity

Säkerhetsföretagen och företrädare för operatörerna har ju haft en debatt på SVDs debattsida om nedstängningen av 2/3G där de förra drivit att skjuta upp nedstängningen till 2029.

Min känsla är väl att om man inte lyckats hitta ersättning till 25-30 år gammal teknik nu så kommer man inte ha gjort det till 2029 heller.

Av poktirity

Ny tjänst på jobbet, på en enhet med låg lönespridning. Fick skambud på lönerbjudandet och har efter tuffa förhandlingar fått ett nytt erbjudande som ligger drygt 5 000 under kollegorna. Chefen beskriver det som slutgiltiga budet.

Blir helt galen.

Av poktirity

Är inte mycket för nyårsfirande men den här tråden är en riktig tradition! Ser fram emot att följa den fram till 241231!

Av poktirity

Vore klädsamt om de la lika mycket energi på att ta bort fejkannonser som att stoppa reklamblockerare...

Av poktirity

ordlig.se nr 651, 4/6

⬜🟨⬜⬜🟩
⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Hehe, riktigt tur där. Hade inte för avsikt att lägga rätta ordet, ville bara täcka så många bokstäver som möjligt.

Av poktirity

ordlig.se nr 643, 6/6

⬜⬜⬜🟨🟩
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟩🟩
⬜⬜🟩⬜🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Nervigt!

Av poktirity

ordlig.se nr 639, 3/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Personligt rekord tror jag!

Körde klassikern "penis" som andra gissning vilket gav bra utdelning

Dold text
Av poktirity
Skrivet av megaman01:

Skulle vilja snacka om laddstationer igen. Nu när jag kört runt lite i sommar utan mitt kära 3,19kr på Inonity och märkt hur jävla dyrt och krångligt allt är så kan jag tycka det är dags att sätta lite regler på hur en laddstation ska utformas.
Såg precis en video med norgebjörn på en kempowerstation. Och där va mycket jag inte gillade med den men också ett par grejer som jag reagerade på.
1. En tavla som TYDLIGT visar vilket pris som gäller just nu, utan att behöva köra fram och kolla. Detta finns idag på alla bensinstationer och bör va krav på dessa också framöver. Björns station hade timpriser, vilket jag tycker känns onödigt, hade gärna sett ett dagspris likt bensinstationer
2. Ta betalt med vanligt betalkort of your choice. Som videon säger borde detta vara ett krav på alla stationer. I Norge är det så from nu, även Sverige?
Där igenom kan man ha olika rabatter osv eller via app men det måste va ENKELT för alla att komma igång och det priset som står gäller för alla..

Edit: videon https://youtu.be/mrqCaUBEEjI

Man kan undra om laddbolagen i själva verket är en del av fosssillobbyn med tanke på deras affärsmodeller.

Av poktirity

Förstärkaren du har länkat har inte wifi och stödjer således inte ex spotify connect vilket enligt mig är en dealbreaker. Är det något du kan tänka dig att acceptera?

Är användningsområdet främst TV/spelande eller musik?

Av poktirity

Jag satt hemma och skulle se uppskjutningen, men när det var försenat gick jag till jobbet. Fick intrycket av att förseningen skulle vara betydande men kom fram till jobbet med bara tre minuters marginal! Riktigt coolt att se, ser verkligen fram emot de bemannade rymdfärderna till månen.

Av poktirity

Börja övningskör med automat, testa manuellt på ev körskola, och bestäm efter det vad ni ska sikt på.

Av poktirity

Massgrav på massgrav i Ukraina, fyfan alltså. Att något sånt här ska behöva ske i nutid.

Av poktirity

Röstade idag, tycker att det är mer känsla att göra det på valdagen. Inga köer, gick hur smidigt som helst. Fick tårar i ögonen när de la ner mina röstsedlar i lådorna, så jäkla fint att vi får rösta!

Av poktirity

Dags för USB-C? Mina förväntningar är dock låga.

Av poktirity

Satt och väntade igår, besvikelsen var stor när de ställde in. Min gissning är att de inte kommer försöka på fredag utan att det kommer blir längre förseningar, hoppas dock innerligt att jag har fel.

Av poktirity

Ska bli riktigt kul att följa, hoppas kunna se uppskjutningen på jobbet. Jag har helt missat att det här var på gång, läste om projektet för några år sedan men fram tills nu har det varit i relativ mediaskugga.

Människor på månen (om några år), vilken tid att leva!

Av poktirity

Jag kollar inte på andras vindrutetorkare, men jag är väldigt självmedveten om jag själv råkar ha på dem för snabbt