Inlägg

Inlägg som PMJ har skrivit i forumet
Av PMJ
Nytt bud: 1 200 kr 1200 och hämtar.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av PMJ
Skrivet av revolt_III:

Tack för bud och erbjudande men utgång är 1200 och jag tänkte låta den ligga uppe ett tag så fler får chans att buda på det.

Förståeligt och helt i sin ordning, jag kan tänka mig att bjuda 1200 och upphämtning om det är lägsta bud men förstår om du vill låta det ligga nån dag också, mest bara lämpligast och hämta när det är helg.

Av PMJ
Nytt bud: 1 000 kr Kan komma och hämta den idag om allt fungerar som det ska på den.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av PMJ
Nytt bud: 1 100 kr 1100 + frakt.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av PMJ
Skrivet av HickeHiskelig:

Det var en extrem utläggning istället för att bara skriva vad den drar per mil, 0.XX/mil….

Extrem utlägging? Svårt att greppa att medelförbrukningen varierar beroende på körstil och dag mer eller mindre, men för att göra det begripligt för dig så ligger medelförbrukningen mellan 0,56-0,75 och bilen har ett beräknat snitt över 100/km på 0,59.

Av PMJ

Haft den här som bruksbil i drygt 3 år nu, hur nöjd som helst.
V60 -15 D4, VEA 2.0 liter, dubbelturbo, manuell 6 växlad, BSR optimerad steg 1 258hp/530nm, 1100 skatt, full tank ~1400 och tar mig drygt 90-120 mil på det beroende på blyinlägg i skon.

Av PMJ

Har 3 barn själv och köpte en enklare systemkamera när första barnet föddes, togs väl 2-3 kort med den sedan har det bara blivit foton och filmer med mobilen, som någon nämnde tidigare i tråden är tillfällena som gör korten och en systemkamera orkar man inte släpa med sig överallt.

Av PMJ

2 par raggsockor till mig själv och en Xbox Series X åt mig och ungarna.

Av PMJ

paint.net har jag också kört nåt år, känns som ett lagomt mellanting mellan mspaint och photoshop

Av PMJ
Skrivet av Knotvillage:

Hur gör ni imorgon? Är lite sugen på blåsa rent datorn och lägga in 11an. Är ju bara trist om program som typ Aura sync och Icue får spel.

Jag kör Aura sync på 11an, installerade det häromdagen via Asus Armory Crate eller vad det heter, funkade bättre än den nånsin gjort innan men beror nog snare på att de uppdaterat programmen sen jag provade dem för över 1 år sen än vad det beror att jag kör 11an.

Av PMJ
Av PMJ

En sak jag kom att tänka på, det är inte så att din HDD går ned i viloläge och måste varva upp varenda gång du arbetar med filhantering?
Kan vara värt att kolla på energiinställningarna och testa ställa in så disken inte går i viloläge.

Av PMJ

Perfekt, först drunknar vi i skräp wish prylar, sen fylls varenda websida på nätet med reklam för små copy/paste webbshoppar som säljer wish skräp till 10x priset och nu kommer wish skräpet kosta lika mycket som kvalitetsgrejer p.g.a frakten.

Av PMJ

Gå in i Resursövervakaren och klicka på "Minne" fliken så ser du hur bättre hur minnet används till cache etc.

Av PMJ

Prova köra utan Deco M5an, kör en sån på prov hemma o tycker trådlösa fladdrar i hastighet som sjutton jämfört med min ordinarie wifi från routern och fått dåliga hastigheter trots att den visar full signalstyrka.

Skickades från m.sweclockers.com

Av PMJ

Har detta problem på mitt 5700XToch har spårat mina krascher till hårdvaruacceleringen för media i Edge o Chrome, sen har spontana krascher/svarta skärmar uppstått när jag haft Steam och/eller Epic Games klienten igång minimerat , mer eller mindre allt som kan nyttja hårdvaruacceleringen.
Jäkligt drygt men de verkar medvetna om detta och hoppas på en fix för det börjar bli drygt nu, kortet fungerar och presterar klockrent annars.
Testat mer eller mindre allt, biosar, drivrutiner etc.etc.

Skickades från m.sweclockers.com

Av PMJ

Jäklats med silverfiskar i fastigheter på jobbet, klisterfällor/indikatorfällor för att spåra vilka vägar de tar, se till att det är rent o fräscht o inga matrester/mat/godis, sen har vi ett gift man kan spreja med utefter vägarna där klister/indikatorfällorna visar att de passerar som vi använder när inget annat hjälper, måste dock återkomma med vad det heter.

Silverfiskar finns i princip överallt när det finns markfukt/betong och skrymslen att gömma sig i.

Av PMJ

Av de 51.000 ton laddare som hamnar på skroten är väl 40.000 ton skitladdare från Wish.

Av PMJ

Skulle till 90% säga att det är lödningar som släppt, väldigt vanligt fel på v70N, har en -04 själv men där spökar displayen till vänster istället, finns firmor som specialiserat sig på att reparera det, finns även videos o guider på Youtube som visar hur man lagar själv om man har kunskap och utrustning till det.

https://www.youtube.com/watch?v=EMpNXmUTuWk&feature=youtu.be&...

Av PMJ

Tjena, har likadant kort som dig o gick från ett 970 GTX också, hade nån krasch när jag bytte till senaste drivarna i vissa spel, jag fick nolla inställningarna i nyaste drivarna så funkade det igen.

Såhär ser mina inställningar ut som jag kör med just nu om det kan hjälpa.

https://imgur.com/mYMsbWT
https://imgur.com/ag2X8yW