Med över en halv miljon följare på Youtube är den tyska elektronikingenjören Roman "der8auer" Hartung ett känt ansikte bland många datorentusiaster runt om i världen. Efter succén på fjolårets premiär kan vi nu avslöja att han även kommer att vara med ombord på årets resa med Moderskeppet – kryssningen för dig som älskar spel, teknik och nördkultur.

Som passionerad teknikfantast har Der8auer gjort sig känd för att experimentera med hårdvara och undersöka nya produkter på djupet. Vid sidan om den berömda Youtube-kanalen utvecklar han också egna produkter för entusiaster och prestandajägare. Ombord i distributören Trigonos monter deltar hans företag Thermal Grizzly med bland annat högpresterande kylpasta och specialverktyg för överklockare.

Kryssningen Moderskeppet äger rum den 12 oktober på det berömda fartyget Viking Cinderella. Ombord väntar en lång kavalkad med utställare, aktiviteter och artister. På teknikfronten syns, utöver SweClockers och Der8auer, ett stort antal kända namn inom datorer och hårdvara. Hela listan finns på den officiella webbplatsen och uppdateras i takt med att avresan närmar sig.

Moderskeppet – Kryssningen för dig som älskar spel, teknik och nördkultur

Den 12 oktober intar vi Viking Cinderella och fyller HELA fartyget med massvis av godsaker för dig som älskar spel, teknik och nördkultur. Ombord på kryssningen väntar nämligen en lång kavalkad av utställare, tävlingar, aktiviteter och artister.

Träffas och umgås med likasinnade och ta del av både nostalgiska tillbakablickar och det senaste inom spel, datorer och hårdvara. Utmana dina vänner och spela retrospel, prova drinkar i barerna, njut av läckerheter i restaurangerna, shoppa loss i taxfree-butiken och dansa in på småtimmarna till tidlösa spelmixar i nattklubben.

Missa inte chansen att säkra din biljett och häng med på en riktigt härlig resa. Vi önskar dig och alla dina vänner varmt välkommen ombord!

Läs mer och boka till Early Bird-pris!