Efter fjolårets succépremiär kommer Moderskeppet levla upp och ta över hela Viking Cinderella i höst. Ombord på fartyget väntar spännande nöjen och festliga upplevelser med såväl nostalgiska tillbakablickar som det senaste inom spel, datorer och hårdvara. Nu kan vi avslöja att konferensvåningen redan är så gott som fullbokad och kommer att fyllas av kända namn i datorvärlden.

Moderskeppet-2-Konferensen-Clean.jpg

Konferensvåningen eller Expo Area blir högkvarteret för alla som vill uppleva det senaste inom datorer och hårdvara ombord på Moderskeppet.

Sponsorer och utställare

Webhallen · ASUS · Intel · Corsair · Fractal Design · Be Quiet! · Western Digital · TCL · Kingston · Panasonic · AOC Agon · Trigono · Der8auer · Thermal Grizzly · Ducky · Glorious

På plats i Expo Area får huvudsponsor Webhallen sällskap av en imponerande samling utställare. Besökare ombord på kryssningen kan se fram emot att få klämma och känna på de senaste produkterna samt delta i trevliga tävlingar och aktiviteter. Dessutom skvallras det redan om exklusiva förhandsvisningar och tekniska presentationer av det senaste branschen har att erbjuda.

Därutöver tillkommer fler aktivitetsområden ombord på fartyget. I nyetablerade Gaming Area är temat spel i alla former – inklusive retrospel i regi av föreningen Karategamers, indiespelsutvecklare samt ännu fler utställare. Dessutom väntar en riktig helkväll med Syntax Error, Instant Remedy och Chipzel i den lyxiga nattklubben Etagé.

ingress_11.jpg

Kryssningen Moderskeppet 2 lägger ut den 12 oktober från Stadsgården i Stockholm. Mer information om händelserna ombord tillkommer i takt med att avresan närmar sig. Ta med dina vänner och häng med på en riktigt härlig resa. Men vänta inte för länge med att boka – flera hyttklasser har redan tagit slut.

Läs mer och boka till Early Bird-pris!