Inlägg

Inlägg som fastforward har skrivit i forumet
Av fastforward
Skrivet av Kasperski:

Har i nuläget ett bud på hela datorn och kommer därav prioritera det

Mvh Kasper

Vad ligger högsta bud på hela datorn på?

Av fastforward

4600 för allt. Kan hämta på en halvtimme.

Av fastforward

Allt får fransk dubbning när jag väljer att ladda ner. Går inte att byta språk. För streaming får jag engelska men bilden är av väldigt låg kvalitet, går inte att titta på. Har testat med både wi-fi och 4G och alla olika kvaliteter bra/bättre/bäst.

Planet lyfter om 40 minuter - hjääääälp!

Skickades från m.sweclockers.com

Av fastforward

Om du inte har en bra borrhammare att låna så är en billig borrhammare bättre än inget. Jag köpte en för 299 på Jula och den gjorde sitt jobb i de fem år vi bodde i lägenhet. Tung, klumpig och högljudd men ljusår bättre än en borrmaskin.

Av fastforward

Kanoners, tackar!

Av fastforward

Montera win7-systemdisk i annan dator via usb - ändras enhetsbokstaven?

Jag skulle behöva flytta filer från en gammal laptop till en annan dator och tänkte använda en usb-SATA-adapter för att montera laptop-disken via usb till destinations-datorn. Båda datorerna kör win7.

Men när laptopens C-partition monteras via usb till en dator som redan har en C-partition innebär det att laptopens partition får en ny bokstav, t.ex. "E" (eftersom C är upptaget). Är denna förändring permanent eller temporär?

Jag vill ju kunna montera tillbaka disken i laptopen igen utan att systempartitionen har bytt namn till E, blir väl fel på alla referenser då kan jag tänka mig.

Tack på förhand

Av fastforward

För att borra i betong behövs nästan en borrhammare, vilket är en annan maskin än en skruvdragare. Det funkar väl i nödfall med en borrmaskin med hammarfunktion, men det blir inte alls lika bra och är mycket jobbigare att använda.

Svårt att säga vad som är lämpligt prismässigt utan att veta var du befinner dig i livet. Om du inte är husägare ännu så hade jag rekommenderat en billig skruvdragare och en billig borrhammare, det klarar man sig bra med om man bor i lägenhet (20 hål är inte så mycket).

Sedan köper du en bra skruvdragare om/när du köper hus och ska skruva ihop en altan eller så. Typ en Makita eller en Bosch blå, 18V typ.

Av fastforward

Föreslår en programmerbar fjärrkontroll, t ex Logitech Harmony.

Av fastforward

399$ + moms och tull för en klocka som det inte står något alls om på hela nätet? Det var mig en ordentlig chansning

Hoppas du blir nöjd trots allt, lägg gärna upp bilder när du får den.

Av fastforward
Skrivet av Prodigys:

Synd bara att steams butik ligger nere så man inte kan fixa det. Man kan ju tycka att steams servrar borde ha kapaciteten till sånna här saker.

Nu funkade det för mig iaf. Maxar min 100mbps-lina för närvarande, testa igen.

Av fastforward
Skrivet av Meantek:

Det hela är väldigt enkelt sammanfattat i en motfråga: vem är det som betalar vägskatten?

Vägskatt finns det inget som heter men om du menar vem som betalar för vägar så är svaret:
- kommunala vägar betalas genom den kommunalskatten, som alla skattebetalare betalar
- statliga vägar (typ motorvägar mm.) betalas genom statlig skatt, dvs av dem som tjänar över ca 35k/mån

Så om du försökte påvisa att vägar betalas av bilägare och därmed bör anpassas efter bilägare så är det ytterst tveksamt att det stämmer. Extra tveksamt blir det när det finns undersökningar som visar att den genomsnittlige cykelpendlaren i storstadsområden tjänar mer än den genomsnittlige bilpendlaren - cyklisten betalar alltså mer för vägarna än bilisten.

Personligen tycker jag att alla ska kunna använda vår infrastruktur, oavsett hur mycket man bidrar med. Samhällsekonomiskt är det dock tveklöst effektivare att folk transporterar sig till fots eller med cykel, därför bör underhållet av denna infrastruktur vara åtminstone lika bra som för bilars dito - så att så många som möjligt väljer dessa transportmedel.

Av fastforward
Skrivet av crille631:

Klart det inte fungerar om du redan har spelet...
Om du vill aktivera det igen så måste du göra det på ett konto som inte har BF3.

Jag menade att jag testade att använda funktionen för att få in spel på Origin som man köpt på skiva tidigare. Antog att det var så man skulle göra eftersom det såg ut som en produktnyckel. Jag har inte BF3 sedan tidigare.

Av fastforward
Skrivet av aliquise:

Battlefield 3 gratis på Origin:
G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW

(Går att använda flera gånger så kör på bara.)
(Jag har inte provat men nämns på Facebook och verkar fungera för folk.

Hur gör man detta? Att lägga till nyckel till redan ägd produkt funkar inte.

Av fastforward

Unionen och andra fackförbund har en agenda att höja lönerna för sina medlemmar. Därför lär de snarare överdriva än underdriva sin statistik.

Dessutom baseras Unionens statistik på uppgifter från de anställda, motsvarande från arbetsgivarna pekar ofta på lägre löner. Sanningen ligger väl någonstans mellan dessa värden.

Av fastforward

Ny skogsmaskin. Borde verkligen ha köpt en "fjärrstyrd" sadelstolpe för länge sedan.

http://forumbilder.se/CF6T8/rm.jpg

Av fastforward

Tänkte testa att ha klocka ett tag igen så jag köpte denna soldrivna Seikodykare innan sommaren. Får se om jag köper något mer seriöst senare.

http://forumbilder.se/CF5KJ/aaaaaseiko.jpg

Av fastforward

Grym! Solklar femma.

Men vad är det för något som ser ut som en vippbrytare på vänster sida? Är det någon sorts av/på-knapp så kunde den placerats på en mer dold plats kanske.

Av fastforward

Man kanske borde kolla upp vad ens gamlla NES-prylar är värda. Allt är svensksålt, i stort sett komplett och i mycket gott skick. Något ska man ha för att man var så ordentlig och försiktig med sina grejer som liten

Av fastforward

Om det ska bli snyggt så får du nog räkna med att lägga ner lite tid och pengar. Trä verkar enklast, ja.

Låter enklare att bara köpa en ny bänk som har en tillräckligt stor låda bara och göra hål på baksidan.

Ännu enklare är att staga upp nuvarande bänk med två justerbara möbelben från IKEA (en i hyllan och en under), alternativt lite böcker eller annat du har liggande.

Jag har min HTPC löst liggande i en av lådorna på en IKEA Bestå. Fanns en luftspalt längst uppe på lådan så jag behövde inte ens såga något (kör även utan bakstycke).

Av fastforward
Skrivet av 93Clocker:

Är inte så ljudkänslig när ja ska sova, det jag är ute efter är den som kyler bäst för pengarna men inte över 55db som domflesta verkar ligga på.

Problemet med en AC är väl att de ofta är aktiva i perioder. Så även om man kan sova under konstant buller så tycker vissa att man väcks varje gång AC:n startar (vilket kan hända några gånger i timmen).