#quiz

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

123

Quiz: Vad kan du om handkontroller?

Handkontroller för spelande har ändrat form och funktionalitet genom åren, men hur bra koll har du på dessa inmatningsdon egentligen?

119

Quiz: Känner du igen datorljuden?

Dra på dig hörlurarna och vrid upp volymen! Nu vankas det en ordentlig ljudmässig utmaning som kräver att du har koll på datorns olika läten.

81

Quiz: Minns du grafikkortslådorna från förr?

Nu för tiden erbjuds grafikkort i tjusiga förpackningar, men tidigare var det design med varierad kvalitet som erbjöds. Kommer du ihåg lådorna?

168

Quiz: Kan du lista ut vad som ska bort?

Fem processorer är fler än fyra grafikkort, säger man va? Vi inspireras av klassiskt barnprogram och utmanar dig i ett stycke "en ska bort"-quiz!

113

Quiz: Visa din logotyp-kunskap!

Bokstäver i specifik följd i all ära, men det är loggorna som gör det möjligt för företag och organisationer att visa vilka de är. Känner du igen alla i quizet?

94

Quiz: Minns du de stora patentfejderna?

Patent är bra för att skydda produkter och idéer, men ibland händer det att företag hamnar i fejd på grund av patentintrång. Nu ska vi se vad du minns om sådana!

117

Quiz: Vad kan du om datorhistoria?

Datorer är både kraftfulla och små nu för tiden, men vi tar och blickar tillbaka till datorns begynnelse och testar dina kunskaper inom datorhistoria.

74

Quiz: Hur väl minns du årets största nyheter?

Det har varit ett händelserikt år med flera stora nyheter. Vi har satt ihop ett utmanande quiz där du måste visa att du hängt med under årets gång.

123

Quiz: Anta årets julutmaning!

Nu är det jul igen! Med bara några dagar kvar tar vi tillfället i akt och kör ett utmanande quiz med jultema. Plockar du fullpotten?

109

Quiz: Känner du igen spelet?

Det är dags för runda sex i uppskattade Gissa spelet-serien. Är du redo att anta utmaningen?

Sponsras av Kingston
66

Quiz: Utmana Kingston om SSD-kunskap!

Spänn fast säkerhetsbältet och utmana dina kunskaper om riktigt högpresterande lagringsteknik när Kingston utmanar SweClockers om SSD-lagring.

Sponsras av ASUS
142

Quiz: Vad kan du om värstingarna i Radeon-serien?

Har du koll på flaggskeppen i det röda laget? Radeon RX 7000-serien står i fokus när ASUS utmanar SweClockers i grafikkortskunskap.

76

Quiz: Vad kan du om Nvidia?

Förra veckan satte vi AMD-kunskaperna på prov. Nu är det dags att trä på sig läderjackan och frammana allt du kan minnas om konkurrenten Nvidia istället.

159

Quiz: Vad kan du om AMD?

Grafikkort, processorer och allt där emellan. I veckans quiz får du sätta dina kunskaper om "det röda laget" på prov.

106

Quiz: Vad gömmer sig i skuggorna?

I veckans quiz återvänder tio mystiska skuggfigurer, där mörka silhuetter möter kluriga frågor. Är du silhuettmästare?