Inlägg

Inlägg som guth har skrivit i forumet
Av guth

Ohh, jag hoppas så mycket att detta löser alla problem med bluetooth-headset. Så jäkla störigt att man aldrig kan lita på att ens ljud fungerar i Teams.

Av guth

Håller tummarna att Microsoft ger lite boost till StarCraft 2 ändå, det har ju bara blivit värre för varje år.

Av guth
Skrivet av Baned:

Haha ja svarade tydligen samtidigt som du skrev detta

Av guth

Kan tänka mig 1000kr + frakt

Av guth

Kan kanske vara intresserad av att köpa ett 4790k om du vill sälja. Har dock inget av det du söker

Av guth

1200 + frakt för bara CPU

Av guth

1800 + frakt för allt

Av guth
Skrivet av niclasc:

NEJ. du har inte 50mbit. Lär dig skilja på m och M

Var mer dryg.

Skickades från m.sweclockers.com

Av guth

För mig brukar det gå att flytta steammappen direkt från en annan dator...

Av guth

Asså, byggnaden på bilden är riktigt lik intels byggnader i Silicon Valley. Dock inte helt...

Av guth

Det borde ju finnas ett alternativ till färdiga modeller som gör spelen så stora också. Tänk om man istället har algoritmer som genererar ett träd t ex samt låta dessa röra sig inom ett visst område så att alla objekt ser olika ut. Att världen bygger upp sig som en riktig. Jag vet inte hur man gör nu men jag tycker det känns som en bra lösning.

Av guth
Skrivet av Chasse:

jag har valt att den ska boota från cd läsaren i bios och har skivan i men när jag startar datorn så bootar den till vistat har aven försökt att boota hdd för att den ska läsa skivan men de går inte heller

Som frågats innan, hur brände du den?

Av guth

Du kan också prova att använda någon typ av program för att rädda det som finns där. Har själv använt mig av GetBackData och det funkar finfint.

Av guth
Skrivet av neom96:

byt sladd eller först och främmst kolla ifall det går någon strömm ut ifall det inte gör det å är ett alternativ att lägga korter i ungnen det funkar faktiskt för ifall det är en lödning som har glappat så smällter dom samman igen!

Det känns jäkligt korkat att riskera att förstöra sitt kort helt bara för att en utgång inte fungerar. Skulle jag säga i varje fall

Av guth

Tack för den informationen.
Hade läst runt på forumet och tyckte det såg ut som om att de flesta rekommenderade asusmoderkort. Men jag kanske hade fel då. Inget annat jag bör veta?

Av guth

Uppgradering i5, minnen, MB, ssd

Har tänkt uppgradera min dator nu för några tusenlappar. Har redan 650w corsair nätagg och 4870 graffe. Det jag mest undrar är om moderkortet är ett bra val.
Samt undrar jag om det spelar någon roll om jag tar dessa minnena eller går upp ett par hundra kronor och köper ett par stickor med bättre konfiguration/klockhastighet. Har möjligtvis tänkt överklocka senare när jag skaffat bättre kylare, men mest lite smått bara.

http://img842.imageshack.us/img842/6362/datta.png

Av guth
Skrivet av mfm:

Det är inte Radeon 5870 utan "ATi Mobility Radeon HD 5870" som är mycket långsammare.

Varför skulle det ens vara relevant? Han ska ju köpa en notebook. Vad fan är alternativet?

Av guth
Skrivet av zoorex:

Jag tankade RealTemp och IntelBurnTest. Valde high och 4 trådar. Temperaturen flög upp i 80grader sen stängde jag av programmet. Men det tog bara 3-4 sekunder innan temperaturen låg på 80 grader.

Ska det bli så varmt så fort? Hur varmt får det bli som max?

Om du bara har stockkylare skulle jag tro att det är relativt normalt, men det vill jag inte säga med full säkerhet. Tror inte att du behöver vara orolig.

Av guth

svar.equals("ja") borde väl snarare ändras till svar.compareTo("ja")

Av guth

Alltså i helvete vad de drar på på priset. Det är ju världens enklaste konstruktion etc etc. En hundring max skulle man behöva betala för något sådant.