Inlägg

Inlägg som mrnez har skrivit i forumet
Av mrnez

Bra kabel för den som undrar. Driver en hotspot genom PoE med nästan typ 95m av denna kabel! Gar legat ute i tre år nu 😂 kanske borde buda själv. Får se.

Av mrnez
Skrivet av blue eyed devil:

Varför inte Viper v3 pro?, som är den bästa fps musen på marknaden atm

Visste inte att det kommit en då jag skrev

Av mrnez

Alla har ju olika smak så klart. Vet att du förespråkar deshroud i regel. Men jag väljer nog rasslet.

Av mrnez

Prova att ta tag i fläktens mitt med fingrarna och dra den in och ut ett gäng gånger. Har haft kort som ljudet försvunnit ifrån efter det som jag sedan haft en bra stund efteråt. Gissar på att det är Maglev fläktar på ditt kort och då är det ju inga kullager så att säga. Förmodligen bara skit emellan som låter. Man kan poppa isär dom också och tvätta. Klart dom blir dåliga med tiden men man kan ju iaf försöka

Av mrnez
Skrivet av rwkk:

Varför inte bara ha grafikkort och chassi i ett? Hela chassit kan agera kylare och leda hettan

Hur ska dom då tjänar pengar om dom inte har 20 olika märken och modeller med olika RGB-belysning och fräna klisterlappar

Av mrnez
Skrivet av Swedman18:

Kan lika gärna vara dubbelt så lång som 4090 mig lurar du inte Nvidia!

Vore kul att se ett 60cm långt kort 😂

Av mrnez

Har ett Strix 2080 Ti OC med nya Gelid Extreme pads och Kryonaut kylpasta, om det skulle vara intressant. Skicka pm vid intresse.

Av mrnez

Har en 240GB Kingston A400 liggandes. Ska se om jag kan fixa info från CrystalDisk, men den borde fungera som den ska. Har inte använts på typ två år.

Av mrnez

Angående Razer. Sonen har en Viper V2 Pro med Hyperpolling dongeln. Game changer. Blir en sån för mig med. Väldigt dyra dock.

Av mrnez

700 plus frakt bjudet

Av mrnez
Skrivet av Dragon_Mike:

Bra att du nämnde undervolt. Jag hade redan undervolat, klappat och klart trodde jag. Gick in på kurvan igen i Afterburner och kurvan såg konstig ut, inte alls som jag satt den. Lekte lite med det en stund och nu är kurvan så som jag hade tänkt. Nu är GPU-tempen 10c svalare istället för 7 (maxar på 73-74c). Win får jag säga!

Kanon! Det blir bara bättre och bättre!

Av mrnez
Skrivet av Alphahanne:

Vete tusan varför jag får "Hardware monitoring was disabled......" när jag kollar resultatet på webben så mina resultat räknas inte. Har inte stängt av något

Hela 3DMark känns allmänt buggigt. Du är inte ensam.. Köpte ju sviten billigt men känns som dom skiter i programmet helt så funderar på att reklamera.

Av mrnez

Sen tycker jag en undervolt är en bra idé. Mitt 3090 presterar bättre i spel och benchmarks med undervolt. Jag tror det är pga att kortet inte boostar för högt som Nvidia gärna vill göra. Man får ju då en mer stabil gpu. Vissa kort jag har haft har boostat långt förbi vad spec. säger att deras turboklocka går och då får man ibland lite microstutter i spel. Sen går det ju svalare = lägre ljudnivå. Win win.

Av mrnez
Skrivet av Dragon_Mike:

Bra att veta till nästa gång! Hade lite ont om tid när jag gjorde det (får ju inte jobba ostört hur som helst) men det är rätt bra just nu. Man får tänka på att jag typ är allergisk mot störande ljud, så både chassifläktar, AIO-fläktar och GPU-fläktar går på max 30% så länge temps håller sig under 75-80c. Och då är den nära ljudlös även när jag spelar, men klart att en aggressivare fan curve och mer airflow hade tagit ner tempen ytterligare några grader.

Så länge kortet går hyfsat tyst och det inte stryps pga värme (tror det är runt 80c GPU det börjar klocka ned) så är ju allt frid och fröjd!

Av mrnez

Grymt! Känner du att du vill få ner ytterligare lite kan jag rekommendera att komprimera padsen en aning. Gelid är mjuka så man kan typ få en 3mm att bli 0.5mm ganska enkelt 😂. Sen som sagt chip-size pads och inte hela längder gör att dom trycks ut bättre åt sidorna.. har i veckan bytt på mitt 3090 som var struligt. Fick pressa ihop padsen så dom var platta nog att core fick bättre kontakt. Men det är ett Inno3D så det säger väl det mesta sen får man trycka lite fint på backplate medan man skruvar i kryss.

Av mrnez
Skrivet av Alphahanne:

Var inte bara undervolt, skrev mm. Jag höftade in alla inställningar en liten bit ifrån vad jag kan max köra kortet med så det är inte särskilt många poäng till jag kan klämma ut. Kan alla inställningar utan och innan var gränsen går för att det ska vara stabilt.

Missade ”mm”, men kunde varit värre. Du har ju onekligen ett kort i bra skick iaf kunde fått ett dåligt ex som inte går stabilt ens på stocksettings.
Man måste tänka positivt

Av mrnez
Skrivet av Alphahanne:

Allt inställningar standard. Går nog putsa detta en del.

<Uppladdad bildlänk>

En snabb undervolt mm. Gav inte så värst mycket extra.

<Uppladdad bildlänk>

Fast nästan 300p är inte dåligt bara på en sån sak in my book du kan kanske t.om. höja cclock en aning och minnesfrekvens. who knows. Det tog dig från good till Legendary och du får svalare temps

Av mrnez
Skrivet av Puttefnasket:

<Uppladdad bildlänk>

Prova en undervolt. Mitt 3090 presterade bättre med det. Inbillar mig att det då går stabilare och inte håller på och spikar eftersom korten boostar en massa.

Av mrnez
Skrivet av Jefe:

Förväntat resultat.

<Uppladdad bildlänk>

Nu får ni sluta posta 4090 resultat. Får ångest 😂 har inte råd med sånt. 😂

Av mrnez
Skrivet av Fenrisulvfan:

Det är väl exakt så dom får in pengar.

Edit:
Verkar vara säljknep:
https://steamcommunity.com/app/223850/discussions/0/433423022...

Läser det snarare som överbelastning. Måste missat något