Inlägg

Inlägg som reque64 har skrivit i forumet
Av reque64
Skrivet av DJ-SAAB:

Vi kan nog kanske se 7k eller 8k här i Sverige?

rtx2080 ref kostar 9k. Om VII kostar $100 mindre så kanske runt 8k då. Runt 9k för 3rd party-kort?

? ?????

Av reque64

Vad kan man räkna på då.. runt 9k i Sverige?

Av reque64

LETS GOOO THE HYPE IS REAL

Av reque64

Har över 600h på dayz men inte rört spelet på över 2 år då jag tröttnade på hur buggigt det var. Började testa igen nu under 0.63 och måste säga att de steppat upp med den nya spelmotorn. Men att kalla det 1.0 är vågat, det känns mer som en anledning till att höja priset. Det är fortfarande väldigt buggigt på vissa håll och det saknas innehåll som var lovat till 1.0.

Av reque64
Skrivet av Eavo:

Hoppas proshop kör något galet som tangentbordet förra året. Jag var en av de lyckliga som lyckades få ett. Måste varit det bästa erbjudandet.

Skickades från m.sweclockers.com

Samma! Hoppas på samma i år igen

Av reque64
Skrivet av mattemaz:

Också lite sugen på den. Har ju fått riktigt bra betyg men verkar funka sådär bra med en optisk kabel om man kör htpc. Jag streamar typ allt mitt igenom den och då verkar den ha lite strul. Hur har du tänkt att koppla din?

Ja som med alla soundbars så är det alltid något som begränsar det "perfekta köpet".. Men också läst mycket gott om denna! Det enda negativa jag läst i recensioner är att subben inte är en 10-poängare. Men så får det vara.

Jag tänkte köra: Infuse/Plex/Netflix/Hbo > apple tv > soundbar 4k/hdr10 passthrough > tv
Hoppas det kommer lira bra.

Av reque64

Produkt: Samsung 7.1.4 soundbar HW-N960
Länk: https://www.elgiganten.se/product/ljud-hifi/hogtalare/10283/s...
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4955171
Pris: 9990 kr

15k originalpris... Samsungs senaste soundbar som jag redan väntat väldigt länge på! hade tänkt köpa den oavsett så 5k billigare än tänkt är inte illa.

Av reque64

Väldigt fina hundar allihopa! kul att se.

Jag är själv uppvuxen med två hundar, där kom kärleken ifrån. När jag växte upp så trodde jag inte att det skulle funka att ha hund då jag jobbar heltid, spelar musik på helger, reser mycket och har ett ganska socialt aktivt liv.

Men mitt ex övertygade mig att skaffa hund för snart 4år sen då hon sa att hon skulle kunna ha honom på jobbet och så blev det. När vi sedan gjorde slut ett år senare var det ingen av oss som ville säga adjö till hunden så vi bestämde oss att dela på vårdnaden. Skilsmässohund. Till en början var det lite stressigt för vovven då han behöver rutin men nu 3 år senare så har vi båda ny sambo, hunden är glad och går på dagis på dagarna, vi kör fortsatt varannan vecka och splittar alla veterinärkostnader 50/50 oavsett typ/orsak. Det fungerar grymt bra.

https://i.imgur.com/hGtpMUj.jpg

Av reque64

Väcker liv i den här tråden igen! Jag fick precis fylla i en "Alpha Key Survey" och hoppas på att få ett svar väldigt snart! Ingen annan som reggat sig som intressanter?

Allexz, Factorio = heroin De borde implementera "First try is free".

Jag är riktigt hype över Satisfactory. Hoppas att de kommer någorlunda i närheten av samma komplexitet som Factorio och lite av den "mysiga" känslan ifrån No Mans Sky. (jag lär väl bli halshuggen för att jag nämner något positivit om NMS)

Edit: Första rundan med alpha-keys skickades tydligen ut den 17e oktober (jag fick ingen).

Av reque64

Mobilt bredband för gaming..

Tja,

Vi är tre pers som planerar att dra iväg till polarens landställe i sommar för lite dedikerad gaming iväg ifrån tjejer, hundar och barn.
Tanken är att lira PUBG nonstop i två dygn Problemet är bara att det inte finns någon vettig internetuppkoppling där.

Däremot så får man utan problem full 4G-mottagning på mobilen och jag har alltid haft känslan att det borde funka för lite gaming. Ja, latency blir säkert lidande men jag har _inga_ erfarenheter här då jag aldrig testat själv. Polaren säger att han testat vid ett tillfälle och det laggade till då och då. Enligt honom var det ospelbart. Han delade dock ur wifi direkt ifrån mobilen och jag tror att det är fler faktorer som kan ha spelat in här. Jag är fortfarande lite optimistisk till "tekniken" i sig. Kan det bli bättre med ett vettigt 4g-modem?

Så jag undrar, har någon här någon erfarenhet om detta och orkar dela med sig?

Av reque64

@jazon: Först och främst, fyfan. Jag lider med dig. Det låter som att du har gått igenom ett helvete med den här kvinnan. Starkt att du håller huvudet högt. Nu har du redan fått en massa bra råd men ville svara ändå då jag var om en liknande relation. Mitt ex (jag var runt 20 och hon 18) var bipolär och borderline (det fick jag dock inte lära mig förrän ett år efter vi hade gjort slut). Hon fick mig att må skit under i stort sett hela vår relation genom manipulation och jag var naiv och snäll (och kåt som fan, grymt bra sex) nog att jag köpte det. Jag avslutade tillslut relationen efter 2år och 6mån då jag inte orkade mer varpå hon fortsatte att höra av sig under minst 6 månader och försökte ge mig skuldkänslor och manipulera mig att på något vis få oss att bli tillsammans igen. Det var jobbigt.

Klipp alla band du har med henne, ignorera henne och gå vidare. Se till så hon försvinner ur ditt liv. Sedan kan du jobba på att bygga upp självkänslan igen. Umgås med vänner, aktivera dig och BÖRJA TRÄFFA ANDRA DAMER. Du verkar klok och förtjänar något riktigt bra.

Av reque64
Skrivet av Dekkan:

Själv hämtade jag precis ut mitt

https://www.sweclockers.com/marknad/148087-corsair-gaming-str...

*asg*

Av reque64

Stort tack till den (minns ej vem) som länkade till Corsair Gaming STRAFE RGB MX Silent för 99kr Jag var rätt så säker att den ordern var för bra för att vara sann MEN den skickades idag!
Tjejen klagar ju på att mitt k70 är för högljutt.. så detta kom ju lägligt.

Av reque64

@asas: Det där är bara vita lampor.

Av reque64
Skrivet av Akerhage:

gaah, missade webhallen igår med 5 min och nu idag missade jag elgigantens med några minuter för jag fick att göra på jobbet i samma veva som jag skulle lägga beställningen. Jävla drygt saker ska försvinna så fort.

Om någon hittar hue start-kit (med färger) för 999kr så hojta gärna till

jag missade webhallen också för att jag skulle "avvakta" till black friday... jag lyckades haffa en på el-giganten men den sidan spårade ju ur inatt. När jag väl kom fram till kassan några timmar senare var den slut i lager. Jag hade elstore.se som backup för de hade ändå lite billigare priser, men de verkar ha försvunnit därifrån också.

Av reque64
Skrivet av Gurkann:

Någon som försöker köpa saker från Elgiganten? har suttit i "väntrum" i 5 minuter pga mycket trafik på sidan...

Suttit i väntrummet sen 22:30

Av reque64
Skrivet av UrbanHazard:

Blev ett 1080 FTW från Tyskland begagnat för 269€

Vilken butik?

Av reque64
Skrivet av Zipparn:

Produkt: Palit GeForce GTX 1070 8GB GameRock + G-Panel
Länk: https://new.webhallen.com/se/product/248433-Palit-GeForce-GTX...
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3731442
Pris: 3335kr

Och där försvann det priset (satt och tvekade och hamrade f5)

Av reque64

Tack Lycka till du också!

Av reque64

@Deepy: Alright. Vad kör du med för GPU?

Jag hade tänkt stoppa in mitt evga 1080 hybrid, den har externt utblås samt aio. Jag har gjort lite research och sett att det ska funka bra med det caset, så jag är optimistisk. https://forums.evga.com/Which-1080-fits-the-Ncase-M1-m2508264... ...
Läst att det kan behövas 90 graders pci-e strömadapter för att få ström då kortet är för högt. Lär nog stöta på mer utmaningar längst vägen.

Har du haft några andra utmaningar med caset gällande temps? Övriga tips? Börjar bli riktigt taggad för bygge!