Artiklar

Artiklar skrivna av Björn Endre
I samarbete med Seagate
72

Testpilot: Seagate Firecuda 520 – SSD med PCI Express 4.0

Björn Endre tar sig an Seagate högpresterande SSD Firecuda 520, som tar var PCI Express 4.0 kliver upp till hela 5 000 MB/s.

I samarbete med AOC
79

Testpilot: AOC CU34G2X/BK – ultrabred med 144 Hz till bra pris

Testpiloten Björn Endre testar AOC:s senaste ultrabreda skärm med VA-panel, 144 Hz uppdateringsfrekvens och ett intressant pris.

I samarbete med Steelseries
17

Testpilot: Steelseries Apex Pro låter dig anpassa tangentnedslagen

Steelseries Apex Pro är ett tangentbord med innovativa brytare som låter dig ställa in aktiveringsdjupet. Testpiloten Björn Endre har synat brädan.

I samarbete med AOC Agon
16

Testpilot: AOC kombinerar Freesync 2 och 165 Hz i Agon AG273QX

Testpiloten Björn Endre tar sig an AOC Agon AG273QX, en spelskärm som kombinerar 165 Hz, Freesync 2 och Display HDR 400.

I samarbete med Cooler Master
11

Testpilot: Cooler Master Master Air MA620M

AIO-kylare i all ära, luftkylarna är här för att stanna. Björn Endre testar Cooler Masters senaste gigant med RGB-belysning.

I samarbete med Arctic
19

Testpilot: Arctic Liquid Freezer II 240

Testpiloten Björn Endre testar AIO-kylaren Arctic Liquid Freezer II 240, som är utan RGB-stöd och har fläkt för VRM-delen.

I samarbete med Asus
15

Testpilot: Asus RT-AX92U ger funktionsrikt mesh-nätverk över Wifi 6

Asus RT-AX92U är en av de första mesh-routrarna Wifi 6-stöd. Testpiloten Björn Endre har satt tänderna i produkter för att se vad detta innebär i praktiken.

I samarbete med Be Quiet
13

Testpilot: Be Quiet Pure Base 500 Window – avskalat och ljuddämpat chassi till rimligt pris

Med ett fönster av härdat glas och ljuddämpning lockar Be Quiet datorbyggare som eftersöker ett tyst chassi till bra pris. Testpiloten Björn Endre testar.

6

Testpilot: Linksys MR8300 – navet i ditt mesh-nätverk

Linksys MR8300 är en AC2200 Tri-band router som kommer med mesh-stöd för Linksys Velop-enheter. Testpiloten Björn Endre har satt tänderna i systemet för att se vad det går för.

3

Testpilot: Cooler Master Masterliquid ML240P Mirage

Testpiloten Björn Endre testar purfärska Masterliquid ML240P Mirage från Cooler Master. Det handlar om en AIO-vattenkylare där intressanta RGB-effekter är paradnumret.

21

Testpilot: Qnap TS-251B

Testpiloten Björn Endre tar sig an Qnap TS-251B. Det handlar om en funktionsrik NAS-enhet, vilken utmärker sig med stöd för att byggas ut med PCI Express-kort.

32

Testpilot: Alienware Area-51m – bärbar speldator med utbytbara komponenter

Alienware Area-51m är en bärbar dator som låter köparen byta både processor och grafikkrets. Testpiloten Björn Endre har testat kraftpaketet för att se vad 50 000 kronor ger för prestanda.

9

Testpilot: Ivy Splendor 161 TC – bärbar speldator med Geforce RTX 2060

Ivy Splendor 161 TC är en bärbar speldator med ett överklockat Geforce RTX 2060. Testpiloten Björn Endre har testat för att se hur den står sig i spel och vid vardaglig användning.

33

Testpilot: Asus ROG Delta – hörlurar med fokus på ljudkvalitet

Med ROG Delta lovar Asus en högkvalitativ DAC och extra bra ljudegenskaper för spelhörlurar. Testpiloten Björn Endre har lyssnat för att se om de presterar lika bra som de lovar.

40

Testpilot: TP-Link Deco M9 Plus – mesh-system med hög prestanda

TP-Link Deco M9 Plus är TP-Links mesh-system som lovar hög hastighet och många avancerade funktioner. Testpiloten Björn Endre har satt tänderna i systemet för att se vad det går för.

15

Testpilot: Devolo Magic 2 Wifi – trådlöst nätverk med mesh-stöd via elnätet

I Devolo Magic 2 kombineras nätverk via elnätet med mesh-funktionalitet. Testpiloten Björn Endre sätter produkten på prov.

7

Testpilot: Chieftec Scorpion II – rymligt chassi med påkostad RGB-belysning

I Chieftec Scorpion II skapar härdat glas och fyra RGB-belysta fläktar ett samspel som resulterar i ett iögonfallande chassi. Testpiloten Björn Endre kikar närmare.

26

Testpilot: Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition – gamingheadset för PC och konsol

Testpiloten Björn Endre tar sig an Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition, hörlurar som fungerar med såväl PC som Xbox One och Playstation 4.

34

Testpilot: Asustor AS4004T – NAS-enhet med 10 Gbps för hemanvändare

Testpiloten Björn Endre tar sig an Asustor AS4004T, en NAS-enhet som utmärker sig med snabba överföringshastigheter via 10 Gigabit Ethernet.

18

Testpilot: Jensen of Scandinavia Omni Mesh

Testpiloten Björn Endre tar sig an ytterligare ett meshnätverk, denna gång från Jensen of Scandinavia. Kan det mäta sig mot produkter från mer kända aktörer?