Inlägg

Inlägg som head har skrivit i forumet
Av head

Köpte en Xbox series X på elgiganten bromma idag kl 11, fans runt 6-7st kvar. Ingen rusning där inte.

Av head
Skrivet av nikitalord:

Lägenheten är en 50talslägenhet och med självventilation som vi har sett över, den verkar fungera och vi håller ventilerna öppna.

Vilket i princip gör att luften vandrar fram och tillbaks i långa damm mögliga lufttrummor beroende på om ni tex slår på köksfläkt öppnar ett fönster mm.

Hade samma problem efter inflytten i 70 tals hus grabben blev tom diagnostiserad som allergiker och inhalatorer fick börja användas.
Rev luftkanalerna satte nya och sen tvångstyrde luften med vanlig 120mm data fläktar gående på 7 volt/mobilladdare. Sen var hela familjen frisk och ingen behövde inhalator mm. Se till att du tvångsstyr luften ut från badrummet så du slipper den värsta luftvandringen.

Det ska han inte göra. Är det en självdrags lägenhet förstör en fläkt funktionen för övriga i huset och han kommer tvingas ta bort den.

Skickades från m.sweclockers.com

Av head
Skrivet av talonmas:

Problemet är att om tekniken inte löser hur man ska röra sig snabbare än ljusets hastighet så har vi problem med latens. Om vi inte ska ha en server i varenda byhåla som finns såklart.
Skickades från m.sweclockers.com

Säg att servern står i göteborg och du sitter i stockholm, då tar det ~1,3 ms för datan att åka en väg i ljusets hastighet. Inte direkt lång tid. ..

Av head
Skrivet av Rajat:

Sveriges skatter gör att du har gratis skola och inte behöver betala skyhöga summor för sjukvård bl.a

Du behöver inte länka till vad skatter är, jag vet vad det är och jag ser det som något bra, de som tjänar mer SKA betala mer i skatt, inget fel i det.

Det är inte bara sverige som har gratis skola och sjukvård. Det är dock bara sverige som ligger 1:a på högst marginalskatt.

Förstår och sympatiserar med tanken att de som tjänar mer även ska bidra mer (även procentuellt, inte bara i kronor) men att tro att vi MÅSTE ha högst skatt i världen för att klara av världfärden är dumt. D

(Förövrigt betalar jag skyhöga summor för skola och sjukvård, dock är det för andras inte min egen)

Av head
Skrivet av Rajat:

Det bedrivs ingen häxjakt alls på varken näringsliv eller anställda.

Med en extremt hög marginalsats som slår till på låga nivåer kan man faktiskt säga att det pågår en häxjakt på alla som tjänar lite mer än andra. Sveriges skatter på arbete är extrema.

http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Skatter/Skatt-pa-arbete/M...

Av head
Skrivet av Herr Andersson:

Spelföretaget är knappast värt en miljard än mindre femtio.

Så du skulle inte köpa ett företag som gick med 1,9 miljarder sek i vinst för 1 miljard sek?

Av head

Kan du inte göra det enkelt för dig? Vid borttagning av en kurs ser du samtidigt till att dra av 1 från personens samtliga kursers prio som låg efter det borttagna kursen?

Av head
Skrivet av kufra:

Jag har svårt att se fps bli den bästa kombinationen ihop med oculus. Som någon sa tidigare, flygsimulator, bilspel i kombination med reglage från verkligheten (ratt joystick osv) tror jag kommer passa utmärkt. Jag tror inte att huvudet har samma precicion och hastighet som handen för att fps skall få samma känsla som med bara mus. Visst man kan ha mus med oculus också men om man kollar på youtubeklippet här förut där en kille spelar tf2 så ser de helt klart ut som man hade blivit irriterad över att huvudet finns där. Känns som de mer förstör än förgyller.

Skickades från m.sweclockers.com

Tror det beror lite på vilket fps spel vi talar om. Titta på exempelvis arma serien, där kommer det bli guld att ha rift. ex: http://www.youtube.com/watch?v=9wXx3vMy_AQ

Av head
Skrivet av itsmemartin:

Är det verkligen så dumt att man måste ha Origin för att spela?

Jepp och du kan förvänta dig att det kommer komma hundraelva expansionspaket...

Av head
Skrivet av Ninjaflipp:

Tycker det är jättetrevligt med högre upplösningar, men till vilken nytta, egentligen? Spel är näst intill bisarrt tungdrivet med såna upplösningar, filmer finns ännu inte att köpa i högre än 1080p (vad jag vet), blu-ray-skivorna får inte plats med så stora filmer och det tar veckor att ladda ner dem över internet.

Om vi hittar lösningar på detta så vore det fantastiskt, men just nu känns det lite overkill med typ 4k-skärmar eftersom materialet som faktiskt finns tillgängligt i den upplösningen är obefintlig.

Anledningen till att det inte finns filmer i den upplösningen beror på att det inte finns skärmar att visa filmen på...
Knappast att någon skulle släppa en film ingen kunde se.

Av head

Väcker den här gamla tråden till liv...

Jag har en p5q-e med e8400 och försöker nu klocka upp den lite. Dock så saknar jag CPU ratio i menyerna. Jag kan ändra fsb freq och allt annat men ration saknas. Nån inställning som måste göras för att få fram den? (Jag har satt Ai overclock tuner till manual )
Biosversion 0610 om det kan ha med saken att göra. 1

Av head

Formulär, där indata bestäms av vald bild

Hej

Jag ska göra ett formulär där data fylls i genom att man klickar på bilder.
Exempelvis kan frågan vara "Gick det bra" och för att svara på frågan klickar man på en bild av en rund grå cirkel tills rätt bild komemr fram. När man klicklar på bilden byter den färg till grönt, sen vid nästa klick gult och sen rött.
Man klickar alltså fram rätt bild. Typ en droplist fast man kllickar fram det alternativet som passar istället för att välja från en lista.

När man är nöjd går man vidare till nästa fråga/ skickar iväg formuläret.

Hur löser man detta på enklast sätt?

Av head

Hej alla!

Håller på och sätter ihop en budgetdator till farsan.
Han spelar inget, blir mest surf, film och office..

http://www.inet.se/kundvagn/visa/141321/2011-01-22 - 4 044 kr

Nått jag ska byta ut? Det jag är osäker på är moderkort, processor samt grafikkort

Av head
Skrivet av TheDaemon:

Personligen hade jag nog bytt ned lite på skärmen och gjort plats för en X4 955.
BenQ TFT 21.5" G2222HDL LED - Inet.se
AMD Phenom2 X4 955 3,2GHz Black Edition - Inet.se

Blir en hel tjuga billigare i slutändan men var givetvis bytet till en bättre processor jag förespråkar och inte själva besparingen
Annars blir den 400 :- billigare om man bara byter skärmen och låter processorn vara.

Det blir nog 24"', har själv en sån och det är skönt med stor skärm

Men angående processorn, blir det någon märkbar skillnad? Hon spelar som sagt inga krävande spel.

Av head
Skrivet av TheDaemon:

Mus, tangentbord, skit! (Antar att det var nej till skärm också xD)

http://data.fuskbugg.se/dipdip/_derpskit.png

Hej

Utgick från ditt förslag och satt ihop ett paket till tjejen:

http://piclair.com/data/urahl.jpg

Några förslag på hur man kan spara in lite mer pengar? Hon vill gärna kunna spela, men hon spelar inte alltför prestandakrävande spel. (Priset ligger hyffsat ok, så om ni inte tycker något är onödigt dyrt kör vi nog på detta. )

Av head

Själv måste jag säga att jag gillar det. Blev lite roligare när man fått lite bättre och snabbare tanks.
Dock kan jag hålal med om att artilleriet kan vara lite för kraftfulla. Dock så kan man ju undvika att bli träffad genom att röra på sig

Har dock själv bland annat en SPG och det är riktigt skoj, tills någon tank kommer in nära, då är man körd såvida man inte får in ett turskott.

Av head

Här kan ni skaffa en beta nyckel: WoT - World of Tanks items and currency

Betan ska börja idag

Av head

Lättast är ju att bara skriva "g + sökfras" i adressfältet för att googla.

Sen är det bara att ta bort alla onödiga fält, knappar och menyer i opera, såhär kör jag: Piclair.com - Share what you see!

Av head

Noterar att dom fortfarande inte fixat så att man kan synca alla inställningar, bokmärken osv mellan olika webbläsare automatiskt... jag fortsätter med opera

Av head
Skrivet av Tourrent:

Klart. Jag jobbar för Idioplatform, vilket har sina rötter i Social media market experts, med många ideér som inte tillhör just social media. Därför har vi olika projekt som styrs av olika personer och när man gjort en undersökning om det finns behov och om det är möjligt att göra de så skickar vi in de till vår chef och får klartecken om dem gillar de man kommit fram till. Lämnade in mitt innan vilket var bra, fick klartecken om att kontakta de olika företagen och kolla för intresse, vilket jag gör just nu.

Idioplatform gör allt från ex nu spelutveckling till musiktidningar på internet etc.

Låter med andra ord som att det hela rinner ut i sanden när ni kommer på vilket stort projekt det hela är, om ni som du säger vill göra spelet med den absolut nyaste grafiken osv...

Lust att länka till företagssida eller dylikt, hittar mycket lite när jag söker efter Idioplatform samt "Social media market experts". (eller jag hittar mycket, men inget som riktigt passar in... )