Tävlingar

Vinn priser på SweClockers
I samarbete med AOC Gaming
5

Vinn spelskärm från AOC Gaming och biljett till SweClockers Live!

Snart fyller SweClockers 20 år och det firas med en brakfest i början av november. Till vår hjälp har vi AOC Gaming, som laddar upp med en tävling för SweClockers medlemmar.

I samarbete med Asus
5

Tre SweClockers-beroende nattsuddare vinner routrar med föräldrakontroll

Många är SweClockers-forumiterna med sömnproblem sedan vi fimpade nedtiden klockan 4:30. Nu vinner tre medlemmar routrar från Asus med föräldrakontroll.

I samarbete med Fractal Design
23

Påskäggstävling med Fractal Design alldeles för lätt för SweClockers medlemmar

Över hundra kreativa bidrag har trillat in i SweClockers tävling om det gömda påskägget i Fractal Designs senaste serie av nätaggregat. Nu avslöjas det rätta svaret!

I samarbete med Fractal Design
135

Hitta påskägget och vinn komponentpaket från Fractal Design

Någonting gömmer sig på eller i Fractal Designs senaste serie av nätaggregat. Bli först med att hitta påskägget för att vinna ett stort komponentpaket!

66

Quiz: Vad kan du om teknikvärldens största händelser?

Efter introduktionen av AMD:s Ryzen 3000-familj blev redaktionen inspirerade att kolla hur mycket SweClockers medlemmar vet om teknikvärldens största händelser under gångna årtionden.

I samarbete med Asus
24

Beskriv hur ingen nedtid sabbat dygnsrytmen och vinn routrar från Asus

Många medlemmar går sömnlösa sedan nedtiden på SweClockers försvann och sabbade deras dygnsrytm. Berätta din historia för chansen att vinna en Asus-router – med föräldrakontroll!

I samarbete med m.nu
11

Fem kreativa tekniknördar vinner varsin Raspberry Pi 4 med 4 GB LPDDR4

När fem stycken Raspberry Pi 4 med 4 GB LPDDR4 skulle tävlas ut var medlemmarna snabba med att visa upp tidigare Raspberry Pi-byggen. Nu har fem vinnare korats.

I samarbete med Intel
8

Tre medlemmar vinner varsin Intel SSD 660p

Den ärliga, den självutnämnda experten och den kortfattade vinner varsin SSD 660p från Intel. I sommar får trion hem varsin enhet på 2 TB, 1 TB respektive 512 GB.

I samarbete med Seagate Ironwolf
8

Glassätande nostalgiker vinner två hårddiskar på 10 TB från Seagate

När medlemmarna fick i uppgift att ta med en hårddisk på semester valde en att ta med denna och sina lagrade minnen på en glass. För detta kammar han hem två hårddiskar på 10 TB.

I samarbete med m.nu
137

Visa ditt Raspberry Pi-projekt och vinn färska Raspberry Pi 4 med 4 GB RAM

Är du en av Raspberry Pi-ägarna som blev lyrisk av senaste modellen? I en ny tävling ska fem medlemmar vinna toppmodellen av Raspberry Pi 4 Model B – med 4 GB RAM!

I samarbete med Intel
31

Tävla och vinn Intel SSD på upp till 2 TB

När Intel arrangerar en tävling på SweClockers ska inget mindre än tre medlemmar kamma hem varsin SSD 660p. Ettan tar hem den rymligaste modellen med kapacitet på hela 2 TB.

I samarbete med Seagate Ironwolf
96

Semestra med din hårddisk och vinn 20 TB lagring till ett värde om 9 000 kronor

Sommaren är här och det är dags att åka på semester – med hårddisken. Knäpp en bild och klistra in Seagates Ironwolf, så har du chansen att vinna två NAS-anpassade enheter på 10 TB styck.

I samarbete med Asus
13

Bebislängtande par vinner flaggskeppstelefonen Asus Zenfone 6

Lång batteritid ihop med Asus nya flaggskeppstelefon Zenfone 6 var temat för tävlingen som företaget arrangerade för SweClockers medlemmar, och nu har vinnaren utsetts av juryn.

I samarbete med Samsung
17

En duo av imponerande bakelser vinner SSD-enheter i Samsungs tävling

Det har bakats som aldrig förr bland SweClockers medlemmar och nu har två lyckliga vinnare valts ut av juryn att kamma hem varsin högpresterande SSD-enhet från Samsung.

I samarbete med Cooler Master
12

Retrodoftande dammfilter vinner Cooler Masters tävling

Efter en omröstning av SweClockers medlemmar har en vinnare korats i Cooler Masters dammfiltertävling. Därtill kryddar företaget till det med priser till silver- och bronsmedaljörerna.