Tävlingar

Vinn priser på SweClockers
11

Tävla och vinn NAS-enhet från Qnap

Vill du flytta ut hårddiskarna från datorburken? Nu arrangerar Qnap en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna NAS-enheten TS-251A-4G värd 4 000 kronor.

73

Tävla och vinn årsförbrukning bryggkaffe med Lindvalls Kaffe

Inför ett stundande år 2017 vill Lindvalls släcka kaffetörsten hos SweClockers medlemmar, som i en ny tävling får chansen att vinna en årsförbrukning kaffe.

31

SweClockers logotyp pyntad för jul!

Nio stilfulla jullogotyper gick till final och efter att medlemmarna fått säga sitt är det ett bidrag som med bred marginal kammat hem segern, och får sprida julstämning på SweClockers.

31

Vinnande datorpaket blir MSI Carbon PC hos återförsäljaren Webhallen

Hundratals bidrag och en omröstning senare. Nu har ett datorpaket utsetts till vinnande bidrag och kommer säljas hos Webhallen som "MSI Carbon PC 2016" genom hela december.

83

Rösta fram bästa MSI-orienterade bygget i Webhallens tävling

Efter hård gallring av hundratals bidrag har juryn kommit fram till tre finalbyggen. Nu är det upp till SweClockers medlemmar att avgöra vilket som ska byggas ihop och säljas av Webhallen!

96

Pynta SweClockers logotyp till jul

Det är inte värt att fira jul utan pyntad SweClockers-logotyp. För elfte året i rad får medlemmarna chansen att sätta sin prägel på sajten och sprida julstämning!

7

Tre medlemmar vinner VIP-biljetter från Roccat till Dreamhack Winter 2016

Det är snart dags för Dreamhack Winter 2016 och inför detta har juryn utsett tre vinnare, som tillsammans med varsin vän tar plats som VIP-gäster i Roccats monter.

629

Sätt ihop datorpaket på Webhallen och vinn MSI Geforce GTX 1060 Gaming X

Lagom till julhandeln arrangerar MSI i samarbete med Webhallen en tävling för SweClockers medlemmar, som får i uppgift att sätta ihop en dator som kommer säljas hos återförsäljaren.

4

Tävla och vinn två VIP-biljetter till Dreamhack Winter 2016 med Roccat

Vill du åka till Dreamhack Winter 2016 men orkar inte dra med ett eget datorsystem? Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till Roccats monter med allt du behöver!

5

Tre medlemmar vinner nätverksprodukter från TP-Link

Efter gallring har TP-Link valt ut tre vinnare i sin tävling på SweClockers, där tre medlemmar nu kammar hem alltifrån en påkostad 802.11ac-router till ett portabelt batteri.

11

Tävla och vinn spelutrustning med CDON.com

Återförsäljaren CDON sätter spelutrustning i fokus med en kampanjvecka, något de även väljer att fira med en tävling för SweClockers medlemmar.

65

Tävla och vinn den slutna vattenkylningen Silent Loop från Be Quiet

Tyska Be Quiet ger sig in i matchen om slutna vattenkylningssystem med serien Silent Loop, som tre medlemmar får chansen att kamma hem i en ny tävling på SweClockers.

10

Tävla och vinn nätverksprodukter och powerbank med TP-Link

Nätverksjätten TP-Link arrangerar en ny tävling för SweClockers medlemmar, där den som kammar hem första pris har chansen att vinna en påkostad 802.11ac-router.

16

Fem vinner Samsung SSD 750 Evo 500 GB från Inet

De soligaste månaderna på året är förbi och med det har juryn utsett fem snapsvisor från lika många medlemmar, som samtliga vinner varsin SSD-enhet från Samsung.

13

Tre medlemmar vinner chassit Dark Base 900 från Be Quiet

Be Quiets senaste flaggskepp Dark Base 900 fick agera pris i en tävling på SweClockers, där tre behövande medlemmar nu har korats.