#inet

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

I samarbete med Inet
292

Inet storsatsar på eget headset – utvecklas med SweClockers medlemmar

Inet ber SweClockers medlemmar om hjälp med att ta fram ett gamingheadset och önskar feedback om form, funktion och finesser.

64

Genomgång av hemleveranser och villkor

Hemleveranser från butik till din dörr är här för att stanna, men hur ligger svenska hårdvarubutiker till egentligen?

I samarbete med Inet
29

Vi besöker Inets huvudlager hos Exertis Captech

Efter en tripp till huvudkontoret beger vi oss till Inets huvudlager, för att ta reda på vad som händer när en beställning lagts.

I samarbete med Inet
32

Vi besöker Inets huvudkontor i Göteborg

Många känner till och har handlat hos Inet, framröstad till vinnare i Årets datorbutik 2019. Nu kikar vi in bakom kulisserna!

I samarbete med Inet
9

Inet välkomnar till SweClockers Live! den 9 november

Inför SweClockers stora 20-årsjubileum passar Inet på att ge ett smakprov av aktiviteter på plats, såsom "Kast med liten pingvinstång", och en varm hälsing.

90

SweClockers intervjuar Inets VD om fri frakt

Inet börjar med fri frakt för alla, en förmån SweClockers gemenskap åtnjutit i över ett decennium. Vad får medlemmarna för nya förmåner och hur ser datorbutikens planer ut framöver?

238

Råd & Rön: "Kompetensen hos datorverkstäderna är skrämmande låg"

Att låta någon av de stora hemelektronikkedjorna reparera datorn kan vara ett riskfyllt företag, det visar en undersökning från konsumentmagasinet Råd & Rön.

584

Copyswede svarar Komplett, Inet och PCB

Mattias Åkerlind på Copyswede bemöter kritiken från datorbranschen och menar att kopieringsavgiften inte kommer att föranleda ökad privatimport samt att organisationen har rätt att ta ut avgift oavsett lagringsmedium.