#tv

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

928

TV-guiden 2021 / 2022 – Fokus på gaming

Årets TV-guide är här! Första hjälpen för dig som vill köpa rätt TV under den stora rea-perioden som inleds nu och ser sitt slut först efter mellandagarna.

39

TCL ser ingen efterfrågan för toppmodeller på svenska marknaden

TCL lanserar nya TV-modeller och vi passade på att prata med deras frispråkiga produktutvecklingschef Marek Maciejewski.

I samarbete med LG
261

Testpilot: LG OLED 48CX – alla rätt

LG golvar Testpiloten Dinoman med en TV så imponerande att han får slut på superlativen.

188

Vilka TV-frågor har du inför Black Friday?

Dags för ny TV snart? Black Friday och den långa reaperioden närmar sig. Ta chansen och påverka vad genomgången av årets TV-apparater ska ta upp för frågor!

36

Bildguiden: Svart och vitt på rätt plats – grunderna i bilden del 1

Hur din skärm ankrar sitt ljus mot grafikkortets signal är A och O för bilden. SweClockers första del i guiden till bilden tar upp hur du ställer in svart och vitt.

75

Teknikstund: Bästa TV:n för sport

Hög frekvens och sportläge beskrivs ofta som de viktigaste egenskaper för dig som gillar sport. Thomas Ytterberg förklarar att "bästa TV:n för sport” främst är ett försäljningsknep.

164

Teknikstund: Köp inte en ny TV idag – vänta till nästa rea

Hösten är den kanske sämsta tiden att köpa en TV av årets modell. Med Black Friday kommer ofta en rejäl prissänkning och det går att spara många tusenlappar med lite is i magen.

64

Produktgenomgång av 2016 och 2017 års olika TV-apparater

I den andra delen fortsätter Thomas att guida runt TV-apparater, denna gång med fokus på produkterna och de olika modellseriernas funktioner och kvalitet.

26

Guide till 2016 och 2017 års TV-teknik

SweClockers Thomas Ytterberg går igenom en av de vanligaste och viktigaste frågorna vid TV-köp, nämligen skillnaden mellan OLED och LCD med IPS eller VA-teknik.