Nytt år och nya möjligheter, men kanske viktigast en helt färsk upplaga av CES – världens största elektronikmässa som går av stapeln nästa vecka i Las Vegas, USA. Mässan brukar bjuda på en försmak av de tekniktrender vi kan vänta oss se under året och är därtill ofta arena för ett antal intressanta produktlanseringar.

Denna gång är det Jacob Hugosson (@Jacob), Jonas Thörnqvist (@JonasT) och Kenneth Lindqvist (@Kenneth) från SweClockers redaktion som tar skuttet över Atlanten för att leta reda på de senaste teknikprylarna – en resa som kommer ta dem genom mässhallar, balrum, hotellsviter och inte minst dunkla casinogolv.

För att hänga med i nyhetsflödet från mässan kan man med fördel klicka sig in på taggen #ces-2020. Därtill kommer massvis av extramaterial att dyka upp på SweClockers Extrakanal på Youtube och forumdelen Bakom kulisserna, där allt ifrån rese-vloggar till exotisk läskprovning lär stå på menyn.

Vad ser du mest fram emot från årets CES-mässa, och är det något speciellt vi i redaktionen borde kika närmare på? Dela med er i kommentarstråden!

Följ SweClockers rapportering från CES 2020