På torsdag är det dags för Inets livestream Dubbelklick och i veckans direktsändning blir det finbesök av Emanuel från ASUS, som givetvis kommer att snacka om årets stora produktnyheter. I strålkastarljuset står bland annat de nya OLED-skärmarna ROG Swift PG34WCDM och ROG Swift PG32UCDM, som introducerades på mässan CES 2024 i Las Vegas.

Dessutom går startskottet för en ny kampanj med fri montering via Inets ständigt uppdaterade datorbyggare, där gästerna i studion även kommer att diskutera valet och kvalet – vad det i praktiken innebär att välja datorkomponenter.

PXL_20240110_204122955.PORTRAIT.jpg

Inköps-John provar ASUS AirVision M1, ett par glasögon med inbyggd bildskärm.

Inet Dubbelklick #174: ASUS kommer på besök

✅ Insatta diskussioner om datorbyggen (med fri montering!)
✅ Trevliga drops, tävlingar och erbjudanden
✅ Nyheter och allmänt gött snack
✅ Häng med på torsdag klockan 17:00!

Hur väljer du?

Nu vill Inet ta reda på hur SweClockers väljer hårdvara och inte minst hur skärmen kommer in i bilden. Skärmar med hög upplösning och snabb uppdateringsfrekvens ställer höga krav på att komponenternas prestanda hänger med, men är det skärmen som sätter ribban för ditt datorbygge – eller vice versa? Var med i omröstningen och diskutera i forumet!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.