Permalänk
Medlem

x10 mini, trasig display

Tjena.

Tydligen så var vi fulla o glada ikväll och vela krascha displayen på x10'mini'n.
Problemet nu som kvarstår är hur jag kan få ut alla telefon nummer ur luren utan att se vad jag gör? Går det att få ut via usb kabeln?
Någon som har en aning? Värt rätt mycket då jag har jobb abonemang och ringer en hel del folk inom jobbet och behöver ha de nummrena kvar.
Hämskt tacksam för hjälp.

MVH Jimpa.

Permalänk
Medlem

Du har alltså inte fixat synkronisering mot något konto? (SyncML, Google eller liknande?) eller gjort en backup med programmet på telefonen?

tillägg.
Visa signatur

CPU: Det finns. GPU: Lite snabbare än den gamla! RAM: Absolut! Nätagg: Alldeles lagom. Kylning: Tyst och tillräcklig.

Permalänk
Medlem

Finns väl några olika sätt antar jag, alla på egen risk givetvis...:

* Har du tur så har du väl ställt in telefonen så att den antingen sparat på simkort eller minneskort, har ingen aning vad x10 gör by default, men det kanske står i någon manual?

* Medel kanske är att använda dig av någon form av betaltjänst, antingen i butik (phonehouse.se har ju guider/service som dom tar betalt för.) eller någon som du kan få kontakt via sms, kommer inte ihåg vad dom heter men det finns nog ett par olika som kanske fungerar...

* Om inget annat fungerar så vill jag minnas att sony ericsson har online-kloner av sina telefoner, alltså att du kan styra en dummy/flash telefon på nätet, och då kanske du kan lista ut steg för steg hur du i teorin sk knappa för att säkerhetskopiera, men chanserna för att du ska lyckas med det är väl minimala antar jag...