Drivrutinproblem i trådlöst läge med Razer orochi

Permalänk

Drivrutinproblem i trådlöst läge med Razer orochi

Jag införskaffade en orochi idag, men har problem med att customiza den. Programmet hittar inte musen när den är i trådlöst läge, inte heller fungerar scrollhjulet vid trådlöst läge (om man inte trycker in det först så scroll-ikonen dyker upp på skärmen). Sidoknapparnas funktioner fungerar dock, men endast som default.

Kan det vara ett problem att min bluetooth-mottagare är den medföljande till Logitech dinovi mini (som för övrigt också är inkopplat)? Eller har det något med att göra att jag kör win7 i 64-bitars?

Edit: Jag har kommit fram till att den här musen är årets kalkon på datormarknaden. Den "ska" vara så i wireless mode eftersom Razer uppenbarligen vet om alla problem men skiter fullständigt i att fixa dem. "Gamer"-företaget har lyckats ta fram världens mest o-game:iga mus. Det var kul att prova er, Razer, men jag går tillbaka till alltid lika tillförlitliga Logitech.

Visa signatur

[Intel Core i5-3570K, Noctua NH-U12P SE2, ASUS P8Z77-V, Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 4x4GB, Powercolor Radeon 4870 1 Gb, 2x BENQ V2400 ECO + 1 Samsung syncmaster 940BF, Steinberg CI2.]