Permalänk
Inaktiv

Digital "bläddertidning"

Hejsan,
jag letar efter en tjänst där man kan göra om PDF:filer till digitala blädderböcker (lite som Jysks Veckoerbjudande: http://ipaper.ipapercms.dk/jysk/se/CampaignPaper/526f1420_7ce...).

Är det någon som har lite erfarenhet av något liknande och kan rekommendera något? Det ska användas kommersiellt så antar att man måste betala för att bli av med reklam och vattenmärkningar etc. Det ska helst inte vara allt för "bloatat" utan helst bara att man kan dra lite i sidorna.

Det ska helst fungera på mobila enheter med, hur ligger det till där? Antar nästan att det är flash som gäller på PC?

Har tittat på lite olika tjänster, iPaper verkar ganska bra men deras produkt (den Jysk använder ovan) verkar ha väldigt många onödiga funktioner och egna gränssnitt osv. Någon som har erfarenhet av det och har någon koll på ungefär hur mycket det kostar?

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Jag råkade av misstag hitta en sida som säljer samma tjänst som du efterfrågar, jag har dock ingen erfarenhet av tjänsten.

http://www.zyyne.com/site/en/

Permalänk
Medlem

http://zmags.com använder en kund till oss. Jag har dock själv ingen erfarenhet av tjänsten.

Permalänk
Medlem

På jobbet använder vi oss av tjänsten http://issuu.com , vilken även fungerar bra på mobiltelefoner. Kostar $39 i månaden för företag.

Permalänk
Inaktiv

Tack för förslagen, finns en del att titta igenom. $39 i månaden är lite saftigt då vi inte ska ha mer än några stycken tidningar totalt.