Nya routern spökar med mitt Counter-Strike?

Permalänk
Avstängd

Nya routern spökar med mitt Counter-Strike?

Tjena!

Jo det är såhär. Det började igår med att jag loggar in på steam en vacker regnig morgon. Så ska jag gå in på en fin public som jag kan hitta på server listan. Men det kommer inte upp någon server? Visst, kom väl upp ca 2-3 servrar med 40 ping.

Kan även tillägga att vi fick en ny router från vårt kära Telia, en Zyxel P-320W. Ny osv... Men hittar inga servar. Det andra problemet är också att jag inte kan ansluta till någon server, står bara det där "Establishing network...." händer inget, är väl ren tur om jag kan komma in på en server. Det är som att det är något som blockerar rejält. Jag har lyckats komma in på en server efter mkt om och men.

Och nej, jag har ej vista.
Och jag har provat att ominstallera steam.

Någon som har haft/har samma problem? Vad fasen kan man göra.....

Mvh

EDIT: Jag hittade en sida " http://portforward.com/english/routers/port_triggering/ZyXEL/... " samma system så gick efter den, men när jag ska trycka apply får jag upp en skylt, kolla denna bilden-> http://www.fuskbugg.se/pub/misc/_____________________________...

EDIT 2: Jag får fram servrar osv när jag bockar ur rutorna "enable firewall" & "enable SPI mode". Jag spelar mkt seriöst på CS. Vad händer om detta är urbockat?