Permalänk

Ny mobil, tips?

Kära Sweclockers!

Det är äntligen blivit dax för min gamma Siemens M55 att gå i pension, nu när bateriskalet har gått sönder är det dags för en uppgradering.

För er som inte vet så ser mobilen ut såhär:

Så, angående en ny mobil då. Jag har bestämt mig att inhandla en vikbar mobil, jag vill inte ha någon fjollversion utan den ska vara robust med mycket snygg design. Helst ska den inte vara rund på utan rektangulär om vi förstår vad jag menar. Smärtgränsen ligger på högst 3000kr, jag kan nog sträcka mig till 3500 och så behövs

Jag har inte hunnit kolla så mycket då mobilen gick sönder idag men jag har haft ögonen på denna ett tag nu: Sony Ericsson Z770i.
https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?vat=true&Product...

En mobil som jag också har lagt märke till är den som Danny McCoy (Las Vegas) använder sig av, dock så har jag ingen aning om vilken mobil det är och om den ens finns att inhandla. Om någon har lite mer info så får du gärna dela med dig.

Om ni har några fler idéer så är det bara att slänga fram alternativ, jag har inte direkt bestämt mig för något, endast att en ny mobil ska inhandlas snarast!

/Mara

Permalänk
Medlem
Visa signatur

ubuntu 16.04

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pauq
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=154779

nokias n-serie är grym

Sorgligt att den är röd och inte svar, eller silvrig eller i någon annan vettig färg!
Trådskaparen ville väl inte ha någon "fjollig" mobil, eller hur var det nu?

Permalänk

Hehe. Det har du nog lite rätt i, om mobilen hade funnits i en annan färg så hade det nog kunnat leda till köp.

Jag har i alla fall kollat runt lite mer och jag ramlade över denna mobil:
Razr2 v8
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=210055

Tror ni att den är något att ha?

Jag är tyvärr ganska borta i mobilbranchen då jag haft samma mobil i 5 år Men den ovannämnda mobilen ser helt OK ut imo. Skön design, inte så tjock och en fin display.

EDIT: Hittade mobilen ganska billig här: http://www.itservice.se/dialectit/site_itservice/site_article...

Är det motiverbart till ett köp?

Permalänk
Medlem

Kolla runt lite på http://www.katshing.se/ , bra ställe att köpa mobil ifrån.

Permalänk

köp den billigaste skiten, du kommer endå inte använda dig av funktionerna, som fungerar halvbra. Köp motorolas 250kr mobil och en ipod touch istället

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrDuctTape
köp den billigaste skiten, du kommer endå inte använda dig av funktionerna, som fungerar halvbra. Köp motorolas 250kr mobil och en ipod touch istället

iPod touch har jag redan Jag är inte direkt ute efter musikfunktionen i Mobilen, men om den finns så tar jag den gärna också. Jag är mest ute efter en snygg och stilren mobil som jag helt enkelt kan njuta av att se på.

Enligt mig så verkar Motorolas Razr2 v8 vara den men jag ska leta reda på mobilen i någon butik först så att jag kan se och känna lite på den irl. Det ger mig alltid en bättre kännsla.

Jag håller er uppdaterade!

/Mara