Norton Ghost error, hjälp!

Permalänk
Inaktiv

Norton Ghost error, hjälp!

Hårddisken håller på att fallera? Samsung spin point 1TB, knappt ett år gammal, kan det vara möjligt, eller menar dom den externa? Blir inte klok på detta vad som menas exakt med detta meddelande, det kan väl knappast bero på att jag utplånat D: (HP dator) För den partitionen är nu borta ocg ligger som ca 3.5 GB som inte på nåt sätt kan användas, vad tror ni andra, håller på nu i alla fall att kopiera allt värdefullt material på det gamla hederliga sättet, men har inte ork nu att installera om hela skitet, det är uteslutet.

Permalänk
Vila i frid

Acronis True Image kan vara räddningen i nöden. Ghost var populärt på IDE-tiden, men numera - well....

Permalänk
Inaktiv

Enligt checkdisk så låter det ungefär enligt följande: chkdsk ersätter skadade kluster i filen 35453, bla bla och sen någåt om microsoft office2, vet inte riktigt? Så du menar att norton ghost är förlegat? Ok skulle inte bli det minsta förvånad, skall se imorgon på det du föreslå, tack.

Permalänk
Medlem

Ture Image kommer nog inte göra någon större förbättring. Antagligen har du skadade kluster som Ghost är lite sne på. Ska finnas en inställning som gör att Ghost ignorerar skadade block på disken

Visa signatur

.: Learn the system, Play the system, Break the system :.